Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ketris píše:
@TopSecret No prave, jinak to neni onose nejak sekli
Doufej, ze pristi tyden se polepsi ![]()
@boska90 píše:
Hplky tak z toho je mi uplne ouvej
Hrozný. Bohužel tomu věřím, taky mě zarazilo že kluk říká chlapovi táto, když ho zná rok i s cestou.
@boska90 píše:
Hplky tak z toho je mi uplne ouvej
Jestli je to pravda tak doufám, že to tatínek řeší. Osobně bych už řešila právníka a co nejdříve k soudu. Tady by měl navíc důkazy na zlatým podnosu jak s malým zachází.
Tak jsem konečně viděla na vlastní oči blbku, která poslouchá na slovo a odevzdává výplatu. Doteď jsem si myslela, že to není možný
. A navíc je tak blbá, že to nevidí a nechá v tom vyrůstat děti. Holka byla naprosto mimo, ta je do něj buď zamilovaná nebo úplně zmanipulovaná nebo se ho bojí a kluk chudák vyklepanej. Takový namachrovanýho chudáka aby člověk pohledal, ale že se najde slepice, která v tom žije? Je s ním rok, do té doby byl on určitě sám, řekla bych, že žil s matkou než umřela, vypadá to tam jak její mauzoleum. Kde je otec těch dětí, že tohle dopustí? Skřet montérkovej by teda něco zažil. To je ubožák.
Hodně mě zarazilo, že sestra byla ochotná svého bratra v tom rybníce skoro utopit a to i před kamerami. Jsem přesvědčená, že nevlastní otec si ji připravuje na společný život a holka se v něm vidí. To se v pubertě stává a on určitě ví, jak se k ní má chovat. Je mi z toho na
Tam to nedopadne dobře a ani teď to není dobré. Kluk je týrané dítě a matka je neschopná samostatného života.
Ta druhá rodina je taky divná, ale tam nikdo nikomu neubližuje a svoje problémy si budou muset řešit sami. A s dcerunkou to lehké nebude.
@Kobliha51 dcerunka z druhe rodiny z toho vyroste, mlati s ni puberta o 106, ale nedovolí si byt hubata na dospělé, jak ta nádhera v druhé rodině
@boska90 píše:
@Kobliha51 dcerunka z druhe rodiny z toho vyroste, mlati s ni puberta o 106, ale nedovolí si byt hubata na dospělé, jak ta nádhera v druhé rodině
Nádhera od toho psychopata mám v něm oporu a proto si dovolí cokoliv. Chce se mu zavděčit, protože ho asi miluje a udělá pro něj cokoliv. ![]()
@Kobliha51 píše:
Nádhera od toho psychopata mám v něm oporu a proto si dovolí cokoliv. Chce se mu zavděčit, protože ho asi miluje a udělá pro něj cokoliv.
Ja nevím, zase se mi nechce z tohodle nikoho osocovat, vsimla jsem si, ze si hodne lidi mysli, ze ji otcim pendluje. A to uz mi prijde ujety. Spis je to klasicka kjava, co si musi neco dokazovat a hraje si na hrozne dospelou. Pripomina mi tu segru tusim ve snowbordacich. A ten jeji braska je fakt chudacek ![]()
Tak jsem se znovu podívala na konec Výměny manželek, kde ten malý kluk Lukáš říká, že má svého nevlastního tátu rád, říká to s takový nadšením, že mu nevěřím ani slovo. Vím jak já jsem jako malé dítě taky musela říkat, někdo se zajímal o to, proč se otce bojím, na to maminka, že nemám důvod, se jej bát. Pak se mě někdo cizí zeptá, jestli mám otce ráda a tak jsem to odkývala, i když to byla naprostá lež. Ptali se mě před rodiči, kdybych řekla, že nemám otce ráda, doma bych to strašně schytala.
Uvědomte si, že Lukáš musel před kamerami říct, že jej mám rád. Takové otázky se dají dítěti pokládat, pokud chce znát pravdivou odpověď, že u toho nesmí být rodič, kterého se dítě bojí a taky další osoby, kterým by vadilo, že prasklo, že se dítě bojí.
@b1 to pochopil každý kdo to viděl,jak se ho ten klučina bojí.
Martina, říkala, že Jirka je nejlepší člověk jakého mohla potkat. Zajímalo by mě to jestli to říkala i o předchozích partnerech, ale pak mi nebylo jasné, proč je opustila, když byli nejlepší
Dnes jsem to skoukla a teda des, chudák chlapeček. Snad se na popud tohodle pořadu o tu „rodinku“ někdo začne zajímat. Jirka mi připadá jak prototyp sadistickeho uchyla. Presne tak nejak si představuji člověka, který je schopný znásilnit, možná i zabít.
Vždy po skončení dílu Výměny si říkám, že nic horšího snad už nemůžou natočit a vždy to Nova dokáže. Ten malý klouček byl opravdu chudák, snad zbytek rodiny (a hlavně pravý tatínek) zasáhne a něco s tím udělá. Taky souhlasím, že holka s tím tátou normální vztah nemá a k bráchovi se chovala hrozně. Na druhou stranu je mi jí líto, jak jí teď na fb (a nejen tam) pranýřují, vždyť je to ještě dítě, které z toho všeho nemá ani rozum. Jak může matka vlastní dceru něčemu takovému vystavit, to nikdy nepochopím.
Co mě ale dostalo nejvíc, že pan „alfasamec“ je v invalidním důchodu a peníze vydělává jen ta manželka. No hlavně, že on je ten lovec mamutů a paní musí poslouchat. ![]()
@nellv píše:
Vždy po skončení dílu Výměny si říkám, že nic horšího snad už nemůžou natočit a vždy to Nova dokáže. Ten malý klouček byl opravdu chudák, snad zbytek rodiny (a hlavně pravý tatínek) zasáhne a něco s tím udělá. Taky souhlasím, že holka s tím tátou normální vztah nemá a k bráchovi se chovala hrozně. Na druhou stranu je mi jí líto, jak jí teď na fb (a nejen tam) pranýřují, vždyť je to ještě dítě, které z toho všeho nemá ani rozum. Jak může matka vlastní dceru něčemu takovému vystavit, to nikdy nepochopím.Co mě ale dostalo nejvíc, že pan „alfasamec“ je v invalidním důchodu a peníze vydělává jen ta manželka. No hlavně, že on je ten lovec mamutů a paní musí poslouchat.
paní otrokyně si toho de..a vybrala dobrovolně.Výměna manželek už vybírá jen ze společenského septiku.