Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7296
20.2.23 17:09
@Petule030 píše:
Pravda, že zubaři nejsou nejlevnější záležitost, ale obyčejné klapačky tuším platí zdr. pojišťovna. Mám pochopení, když někdo nemá finance na opravu špatného chrupu, ale když už ty zuby prakticky nemá, tak se divím, že to tak nechává.

To je právě ta souvislost se vším, tito lidé kašlou na všechno, nestarají se o sebe, nedbají o sebe, životospráva žádná sláva, děti je moc netankuji, nějaká škola už vůbec… většinou mají sto výmluv, proč něco nejde, prostě takový, hodně mírně řečeno, zvláštní životní styl, kdy je největší starost dotyčných, kecat výmluvy, proč něco nejde a nejvíc to nalhávají sami sobě, takže si přijdou opravdu v pohodě. To je právě přesně to, že vše souvisí se vším. Někdo kdo nechá propadnout dítě ve škole, navíc na prvním stupni, si nebude dělat násilí, že má hubu bez zubů, najde si stejnou výmluvu trapnou, jako na to propadnutí nebo na to, že kluk vypadá ve dvou letech jak sumo. Je to stejný princip a je to u všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5102
20.2.23 19:03
@someargue píše:
Jediná plomba stojí v Praze kolem 4000, implantát 30.000, nehty do 800 a někdo si je děla sám nebo u kamarádky za dvě stovky.

Tak ji by pomohly i klapacky.. Nezapalovat si jedno zvaro o druhy, mela by na zuby. Tady ale jde uz jen o ten princip.. ze zuby neresi, ale hlavne ma nehticky… Proste pro me nalestena bida.
Kdyz clovek chodi k zubari, a o zuby se stara…tak kdyz se neco najde a hned resi-nikdy to nedopadne takovym hřbituvkem v hube, jako mela ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5102
20.2.23 19:10
@Burj Chalifa píše:
Tohle potkat u pokladny, vrhnu :poblion: Skvělá vizitka obchodu :palec:

Mno.. to jsem si zrovna mumlala minuly tyden, kdyz me zastavil ve meste mlady chlap od nejaky nadace tusim neco na mentalne postizene. Byl prijemny a bohuzel i moc usmevavy :roll: :mrgreen: :mrgreen: To byl hodne smutny zombie priběh jeho ust :roll: :lol: :roll: Hotovost nenosim, v kapse se mi stydela 10koruna co mam do kosiku v krame.. tu jsem mu tam hodila.. Ale teda… zdesena jsem jeste ted. Preci jen by mel clovek krome slusneho a prijemneho vystupovani… i nejak vypadat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15874
20.2.23 19:13
@Konys píše:
Mno.. to jsem si zrovna mumlala minuly tyden, kdyz me zastavil ve meste mlady chlap od nejaky nadace tusim neco na mentalne postizene. Byl prijemny a bohuzel i moc usmevavy :roll: :mrgreen: :mrgreen: To byl hodne smutny zombie priběh jeho ust :roll: :lol: :roll: Hotovost nenosim, v kapse se mi stydela 10koruna co mam do kosiku v krame.. tu jsem mu tam hodila.. Ale teda… zdesena jsem jeste ted. Preci jen by mel clovek krome slusneho a prijemneho vystupovani… i nejak vypadat. :mrgreen:

A to platí i pro druhý extrém, když vidím ten drahý oslňující usměv, tak si tak říkám, jaký hnůj se pod tím pozlátkem skrývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10425
20.2.23 19:15
@kam2 píše:
Můj syn si taky občas sám udělá vajíčka. Doteď jsem nevěděla, jaký je chudák. :mrgreen:

Moje sestileta dcera taky. Dela je teda hrozne suchy, ale v osmi uz to bud urcite umet i akorat stavnaty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5102
20.2.23 19:21
@Zumpa píše:
A to platí i pro druhý extrém, když vidím ten drahý oslňující usměv, tak si tak říkám, jaký hnůj se pod tím pozlátkem skrývá.

To si vzdycky vzpomenu na tu reklamu na Pedigrie Denta stix ( nebo jak se jmenuji ty granule) :lol: :lol: Reklama na psi zubni protezu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15874
21.2.23 11:55
@Konys píše:
To si vzdycky vzpomenu na tu reklamu na Pedigrie Denta stix ( nebo jak se jmenuji ty granule) :lol: :lol: Reklama na psi zubni protezu :lol: :lol:

Já když vidím krásné umělé zuby, tak si vybavím tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5102
21.2.23 12:11
@Zumpa píše:
Já když vidím krásné umělé zuby, tak si vybavím tohle.

No ty číčo :lol: :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8038
21.2.23 17:39

A viděly jste dnešní odpolední výměnu? Ta matka od asi 10 dětí byla taky jedna velká tragédie. Dětí jak smetí. Tvrdí, jak všechno dělá ona. Holky v pokoji bordel, že se člověku zvedal žaludek. Malá, která má inkontinenci a PAS naprosto zdravé dítě. Tady někdo rodil děti jak králíky a dělat se mu nechtělo. U 8 očí lhala, až se jí od huby prášilo. Vytahovala cizí slova a myslela si, že tím někoho ohromí. Obyčejná lemra líná to byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3189
21.2.23 22:25

@carola Ten jsem ještě neviděla, ale mě rozbrecel ten včerejší odpolední díl. Bylo mi strašně líto těch děti. Ten co se bal a i toho miminka s ekzémem :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13227
22.2.23 06:39

Dneska ten díl asi bude výživný…pár z KV vypadá děsivě už na fotkách :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.2.23 13:37
@Sára2020 píše:
@carola Ten jsem ještě neviděla, ale mě rozbrecel ten včerejší odpolední díl. Bylo mi strašně líto těch děti. Ten co se bal a i toho miminka s ekzémem :,(

Díl byl velmi depresivní. Chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39724
22.2.23 20:26

Jejda, to obočí…to je fakt už moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
22.2.23 20:27

Hrůza. Taková strašidla. Drogy se na nich podepsaly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
22.2.23 20:27
@Žirafa 69 píše:
Jejda, to obočí…to je fakt už moc.

Videla jsem fotku a rikala si co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek