Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jackie Daniels píše:
V bonusech ještě Zuzka z KV tvrdí, že jí ten pán z Moravy každý den nabízel sex.
Já čekala, že se ho v tom bonusu na to zeptá. ![]()
@Matt 02 @Žirafa 69 Jo, přišla mi jinak docela fajn, hodná. Jen by mě zajímalo, jestli půjde už pomalu do práce a hlavně kam.
@blobfish píše:
Jako vždycky jsem četla jen diskusi a článek na idnes. Tak mi poraďte, mám se koukat, nemám se koukat… bojím se
Nemáš čeho…
@Beckyttine5 píše:
No, jako homosexuál nemá moc šanci být otcem, se kterým bude jeho dítě vyrůstat..
Kdo je homosexuál a kde se píše že bude dobrým otcem? Nějak jsem to prehledla
![]()
@arinecka píše:
Na FB psala její dcera, bohužel je pořád s tím psychopatem. V tom bytě už nebydlej, neplatili, tak nazdar.
Hm, ale nám řekli, že DO VĚTŠÍHO
@Beckyttine5 píše:
Já myslím, že ne.. ona mu na začátku řekla, že je zvyklá mít sex několikrát denně, postavu měla pěknou, on po ní pořád pomrkaval, takže tomu i věřím… Chtěl, ať má servis, na jaký je doma zvyklá, tak jí to párkrát nabídl, jako správný hostitel a bylo na ní, zda nabídky využije..
Já jsem si taky teda do chvíle, než řekl, že si na ní vzal číslo a že si ji lustroval na facebooku, myslela, že kecá ona. Pak jsem už byla lehce na vážkách.
@Beckyttine5 píše:
Přesně tak, všichni řeší KV a litují Petru, ale ona tam pořád něco kritizovala, hlavně děti a to nikdo z rodičů nechce poslouchat.. hlavně u té malé, že nezná barvy, neumi počítat do 10, a jak její mladší syn vše umí, protože se mu hodně věnuje… přitom každé dítě to má jinak, některé dříve chodí, jiné zase dříve mluví.
Nebo jak dělala běžný úklid té kuchyně a šla po detailech, jestli tam něco nenajde..
A všimla sis toho malého, když byli na zahradě, jak šel po slepicích tou svou lopatkou? Já si myslím, že to byla jen náhoda (díky bohu), že ji netrefil, ale že ji trefit chtěl. ![]()
@Uslava píše:
Kdo je homosexuál a kde se píše že bude dobrým otcem? Nějak jsem to prehledla
![]()
Tonda, ten nejstarší fajn kluk, co ji vzal na tu procházku po KV.
@PetraJ píše:
Ale když se balila, tak mluvila o tom, že si musí vzít s sebou antikoncepci.
Ona je těhotná? S tím magorem?
@zmrzlik píše:
Ona je těhotná? S tím magorem?
Není.. poctivě polyká prášky, aby nebyla..
@Alberta píše:
Zuzana s Romanem- ti byli jak reklama na pervitin..
Možná, že ho stále berou.
@topazio píše:
Možná, že ho stále berou.
Podle jejich okolí berou a Roman měl mít během natáčení abstaky, proto vyváděl..
Podle Zuzky neberou a nikdy nebrali..
@Beckyttine5 píše:
Podle jejich okolí berou a Roman měl mít během natáčení abstaky, proto vyváděl..
Podle Zuzky neberou a nikdy nebrali..
Vypadají jako uživatelé drog i když on tvrdil, že nic neberou.