Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beckyttine5 píše:
Já ty pasáže, kdy se mluvilo, že něco půjdou zabíjet, vždy přetočila, tak nevím, jak moc to tam bylo ukázáno. Ale vidět třeba oči Zvířátka a vědět, že to byly jeho poslední momentky v živote, tak večer neusnu.
No přesně ![]()
Zadne drasticke zabery na porazeni zvirat tam nebyly. Jinak mne se tahle vymena libila moc, byla klidna, pozitivni, vsichni byli prekvapive sympaticti. Ale na Pohlreicha se tesim taky! ![]()
@la_amanita píše:
Ale ta žena ze Zlatých Hor je moc hezká! A na poměry Výměny dokonce hodně upravená!
Byla moc fajn, milá, skromná, přirozená. I když se na ní ta dřina tam v každém počasí trochu podepsala, přišla mi vzhledem starší než na 42 let
Koukáte někdo na ty starý díly? Naskytli tam švy
to mě fakt pobavilo
@Sára2020 píše:
Koukáte někdo na ty starý díly? Naskytli tam švy![]()
![]()
to mě fakt pobavilo
Legendární výměna. Ta tlustá holčina už má dvě děti a manžela.
@topazio Fakt jo?
Zrovna u té scény, jak vše vyjídá, jsem si říkala, že je chudák, že bych nechtěla takhle být zvěčněná ![]()
@Sára2020 píše:
@topazio Fakt jo?Zrovna u té scény, jak vše vyjídá, jsem si říkala, že je chudák, že bych nechtěla takhle být zvěčněná
Stále je hodně tlustá. Také by mě zajímalo, jak se vidí po čase.
Tak na seznamu je zprava, ze Lucie z kontroverzni vymeny manzelek jde do vezeni. Podle vseho ma 8 deti, 4 ji uz drive odebrali a 4 s ni byly ve vymene.
@Ba412 píše:
Tak na seznamu je zprava, ze Lucie z kontroverzni vymeny manzelek jde do vezeni. Podle vseho ma 8 deti, 4 ji uz drive odebrali a 4 s ni byly ve vymene.
8 dětí se na ni provalilo po odvysílání VM.
Ani jsem nevěděla, že ta Slovenka jede do Hradčan. To je kousek od nás, taková pr.del v bývalým vojenským prostoru. ![]()
@PetraJ u rybníka v Hradčanech míváme mejdany ![]()
Ale teď je to tam hezky, nová hráz, molo a místa pro rybáře