Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já jsem se po dlouhé době docela pobavila. Líbilo se mi, jak funguje Pražanda s Ostravákem, ten jejich ostrý humor byl fajn. Pražské děti docela zanedbané, ale nic, co by nešlo ještě napravit. Nedivila bych se, kdyby ty rodiny zůstaly v kontaktu.
@Klopotkova píše:
Dovedu si Tě představit, jak to děláš s tou tlustou, tedy, s tou tlustější z dnešního dílu.
Klopčo, neser.
Ten dědek jasně řekl při setkání, že ženu miluje. A kdo miluje, dává kytky. Já to napsal spíše proto, protože by mě zajímalo, kolik takových žen tu je, které dostanou kytku od muže- až naprší a uschne, se říká.
Pro info, ženě dávám květinu často a to jednak z lásky a jednak z principu, protože se v duchu směji tomu, jak kamarádky, nebo známé které to vidí ženě říkají, jakého má pozorného muže.
![]()
@opozice píše:
Klopčo, neser.Ten dědek jasně řekl při setkání, že ženu miluje. A kdo miluje, dává kytky. Já to napsal spíše proto, protože by mě zajímalo, kolik takových žen tu je, které dostanou kytku od muže- až naprší a uschne, se říká.
Pro info, ženě dávám květinu často a to jednak z lásky a jednak z principu, protože se v duchu směji tomu, jak kamarádky, nebo známé které to vidí ženě říkají, jakého má pozorného muže.![]()
Já kytky moc nemusím, radši dostávám bonboniery.
@Alberta píše:
Tak já jsem se po dlouhé době docela pobavila. Líbilo se mi, jak funguje Pražanda s Ostravákem, ten jejich ostrý humor byl fajn. Pražské děti docela zanedbané, ale nic, co by nešlo ještě napravit. Nedivila bych se, kdyby ty rodiny zůstaly v kontaktu.
Jenže tam bohužel není nikdo, kdo by to napravil. Z kluka bude tykev, z holky stejná uječená lenora jako matka, je jí s bidou 15, zuby zničený, 80 korun za děti je pro ně moc. To se bohužel bude jen prohlubovat.
@Klopotkova píše:
Já kytky moc nemusím, radši dostávám bonboniery.
nebuď materialista, kytka, to je projev romantiky. Ta kytka se nedá dát nikomu za týden, za měsíc, bonboniéra jo, stejně jako flaška kořalky.
![]()
@opozice píše:
Klopčo, neser.Ten dědek jasně řekl při setkání, že ženu miluje. A kdo miluje, dává kytky. Já to napsal spíše proto, protože by mě zajímalo, kolik takových žen tu je, které dostanou kytku od muže- až naprší a uschne, se říká.
Pro info, ženě dávám květinu často a to jednak z lásky a jednak z principu, protože se v duchu směji tomu, jak kamarádky, nebo známé které to vidí ženě říkají, jakého má pozorného muže.![]()
Já dostávám kytky často a nejraději mám když je to v květináči a můžu si to přesadit na zahradu. Zrovna v pátek jsem dostala růži, už je na zahradě v zemi. ![]()
@opozice píše:
nebuď materialista, kytka, to je projev romantiky. Ta kytka se nedá dát nikomu za týden, za měsíc, bonboniéra jo, stejně jako flaška kořalky.![]()
Jo, putovní flašky, to je peklo. ![]()
@opozice píše:
nebuď materialista, kytka, to je projev romantiky. Ta kytka se nedá dát nikomu za týden, za měsíc, bonboniéra jo, stejně jako flaška kořalky.![]()
Já mám ráda spíše ty v květináči, ty rostlé nevyhledávám.
@aiwwa píše:
Já dostávám kytky často a nejraději mám když je to v květináči a můžu si to přesadit na zahradu. Zrovna v pátek jsem dostala růži, už je na zahradě v zemi.
to souhlasím, já koupil malou-prý popínavou růži a asi kdo ví, co to je. Třicet cenťáků na zemí a dál neroste.
![]()
@opozice píše:
to souhlasím, já koupil malou-prý popínavou růži a asi kdo ví, co to je. Třicet cenťáků na zemí a dál neroste.![]()
Jo, já dostala kdysi nějakou zakrslou, prý bude max tak 30 cm vysoká. tak jsem ji zasadila a už je z ní obří dvoumetrovy keř.
@aiwwa píše:
Jo, já dostala kdysi nějakou zakrslou, prý bude max tak 30 cm vysoká. tak jsem ji zasadila a už je z ní obří dvoumetrovy keř.
třeba se zletýruje, ale tak stejně plamínek. Jeden je skoro dvoumetrový, teď velké modré květy a na druhou stranu oblouku jsem koupil nový malý, divně se šklebí, moc neroste a ještě nekvete. ![]()
@opozice píše:
třeba se zletýruje, ale tak stejně plamínek. Jeden je skoro dvoumetrový, teď velké modré květy a na druhou stranu oblouku jsem koupil nový malý, divně se šklebí, moc neroste a ještě nekvete.
A nemáš ho moc na slunci, on nemá rád přímé slunce.
@aiwwa píše:
A nemáš ho moc na slunci, on nemá rád přímé slunce.
je na slunci, ale jak píši, je zajímavé, že ten první jde jako po másle a ten druhý nic a při tom jsou od sebe řekněme 70 cm. Rostou na obloucích, žebříkatého tvaru.
@opozice píše:
je na slunci, ale jak píši, je zajímavé, že ten první jde jako po másle a ten druhý nic a při tom jsou od sebe řekněme 70 cm. Rostou na obloucích, žebříkatého tvaru.
Musíš zakrýt tu nadzemní část, cca 20 cm od země, aby byla ve stínu. Vyzkoušené.
@aiwwa píše:
Musíš zakrýt tu nadzemní část, cca 20 cm od země, aby byla ve stínu. Vyzkoušené.
vyzkouším, dostal jsem dříve bílý plechový parapet, který jsem vytvaroval do pětiúhelníku a mám to kolem každého jako ohrádku cca 40cm vysokou. Myslím, že to stín nedělá, tak budu zvědavý. Nechám to přez zimu a budem vidět, jinak dostane vale. Když to na jaře kupuješ zabalený tak nevíš co to je, to prodávají i s balem.