Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Beckyttine5 píše:
Tak jí to taky nevadilo… Já ostatní nesoudím, ať si každý žije, jak uzná za vhodné…
Ale za svy.
@aiwwa píše:
Jenže ona tím životním stylem hlavně škodila dětem. Ten její syn už takhle mladý bude mít problémy.
Jo, toho syna by řešit měla..
@Beckyttine5 píše:
Tak jí to taky nevadilo… Já ostatní nesoudím, ať si každý žije, jak uzná za vhodné…
Jenze pak my vsichni platime temhle velrybam zdravotni peci! Ja beru to, ze kazdy ma jine dispozice a jsou lide, kteri nikdy uplne stihli nebudou. Ale vyzrat se do stavu velryby, to nejde ze dne na den. Videla jsem mladou holku +- 20 let, ktera ke svacine sporadala 3 anglicke rohliky (rohlik zapeceny s anglickou slaninou a syrem) a mela sedave zamestnani. No mela taky metrak.
@zmrzlik píše:
A ta kočka na tě kuchyňské linceJestli něco nesnesu, tak toto.
Ten syn toho Mobydyka roste do podobných proporci, chudák. Aspon dlouhé procházky a nebo ty sportovní parky zdarma by mohli jako rodina využít. Kor v Praze.
Naše kočky na linku neskáčou. Ale na druhou stranu si nejsem jistá, když nejsme doma. ![]()
@aiwwa píše:
To jako vážně? Takže ať klidně dostane cukrovku, infarkt už té obezity, hlavně že je manžel spokojený?
I ty děti mají nakročeno k nemocem.
Viděli jste minulou VM? V tom díle byl extrémně obézní chlapec. Bylo mi ho líto.
@topazio píše:
Viděli jste minulou VM? V tom díle byl extrémně obézní chlapec. Bylo mi ho líto.
Jo, to bylo hodně smutný. I to jak ho využívali na práci v té hospodě. ![]()
@aiwwa píše:
Jo, to bylo hodně smutný. I to jak ho využívali na práci v té hospodě.
Chlapec by měl být venku s dětmi a ne dřít v hospodě.
Tlustá, hnusná, nesympatická machna.
To je kombinace.
A to kouření doma?
To už dnes dělají snad jen úplní primitivové, ne? ![]()
@topazio píše:
Chlapec by měl být venku s dětmi a ne dřít v hospodě.
Já viděla jen cca půl hodiny a ten kluk byl a bude chudák ![]()
@aiwwa píše:
Jo, já dostala kdysi nějakou zakrslou, prý bude max tak 30 cm vysoká. tak jsem ji zasadila a už je z ní obří dvoumetrovy keř.
Měla ses o ni hůř starat. ![]()
@Šmoulice píše:
Tlustá, hnusná, nesympatická machna.To je kombinace.
A to kouření doma?To už dnes dělají snad jen úplní primitivové, ne?
Já viděla jen cca půl hodiny a ten kluk byl a bude chudák
I v minulém díle. Tito rodiče svým dětem škodí. Bohužel doktoři mají malé páky. Myslím tím na obezitu dětí. Rodičům řeknou, že je to špatné. Ale nejsou páky v zákoně, jak těmto dětem pomoc. Chlapec z dílu, z minulého týdne je morbidně obézní.
@topazio píše:
I v minulém díle. Tito rodiče svým dětem škodí. Bohužel doktoři mají malé páky. Myslím tím na obezitu dětí. Rodičům řeknou, že je to špatné. Ale nejsou páky v zákoně, jak těmto dětem pomoc. Chlapec z dílu, z minulého týdne je morbidně obézní.
Taky jsem si toho vsimla. Pritom to byl sikovny kluk, v kuchyni makal vyborne. A podivej se kolem sebe kolik morbidne obeznich lidi potkavas. Neni jich zrovna malo.
Proč s tím hovadem je? Chudinky holčičky. Já to vypnula, na tohle se dívat nebudu. ![]()