Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3745
14.6.23 23:34

Mně se dnešní výměna líbila, všichni tam byli v pohodě, neřešili blbosti, chovali se k sobě pěkně, příjemná změna… Příští týden to prý zase bude horší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
15.6.23 07:33
@terien píše:
Jenže tam bohužel není nikdo, kdo by to napravil. Z kluka bude tykev, z holky stejná uječená lenora jako matka, je jí s bidou 15, zuby zničený, 80 korun za děti je pro ně moc. To se bohužel bude jen prohlubovat.

Máš pravdu no.. ty články na netu po výměně moc neukázaly, že by se u pražáků něco napravovalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.6.23 07:42
@Alberta píše:
Máš pravdu no.. ty články na netu po výměně moc neukázaly, že by se u pražáků něco napravovalo..

Oni hlavně nic napravovat nechtějí, nechápou, že je něco špatně. Lucie podle očekávají do práce nešla, místo dalšího dítěte je pro změnu v ID :roll: špína, smrad a neštovice, to je jejich cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.6.23 07:45
@Beckyttine5 píše:
Mně se dnešní výměna líbila, všichni tam byli v pohodě, neřešili blbosti, chovali se k sobě pěkně, příjemná změna… Příští týden to prý zase bude horší..

Mně se nelíbila pražská rodina. Již napsáno v minulých příspěvcích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
15.6.23 07:46
@terien píše:
Oni hlavně nic napravovat nechtějí, nechápou, že je něco špatně. Lucie podle očekávají do práce nešla, místo dalšího dítěte je pro změnu v ID :roll: špína, smrad a neštovice, to je jejich cesta.

Na co má ID? Bohužel v této rodině žádné změny k lepšímu nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
15.6.23 09:11
@opozice píše:
vyzkouším, dostal jsem dříve bílý plechový parapet, který jsem vytvaroval do pětiúhelníku a mám to kolem každého jako ohrádku cca 40cm vysokou. Myslím, že to stín nedělá, tak budu zvědavý. Nechám to přez zimu a budem vidět, jinak dostane vale. Když to na jaře kupuješ zabalený tak nevíš co to je, to prodávají i s balem.

Já mám taky dva plamínky, jeden roste, už je skoro v půlce oblouku a druhý neroste, má asi metr, ale oba kvetou krásně. Už teď jsou obsypaný květy. Četla jsem na internetu, že existuje i balkonový plamínek, do truhlíku, ten se asi tolik neplazí, tak přemýšlím, jestli jsem nedostala ten :mrgreen: Oba už mám asi třetí rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.6.23 09:59
@aiwwa píše:
A ona si z toho ještě dělá srandu, že když si vezme džíny, má pr.del i vepředu. :zed:

Ta je tak vyzrana, nechápu, co ty ženský dělají, že se tak vykrmi a nic s tím nedělají. :nevim: Ja včera volala k tv i manžela at se jde podivat :mrgreen: že toto ještě neviděl. Na dotaz můj, chtěl bys to doma? Prý fuj, dej pokoj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
15.6.23 10:04

A ta kočka na tě kuchyňské lince :poblion: Jestli něco nesnesu, tak toto. :zed: Ten syn toho Mobydyka roste do podobných proporci, chudák. Aspon dlouhé procházky a nebo ty sportovní parky zdarma by mohli jako rodina využít. Kor v Praze.

• Citovat
  • Upravit
3745
15.6.23 10:28
@zmrzlik píše:
Ta je tak vyzrana, nechápu, co ty ženský dělají, že se tak vykrmi a nic s tím nedělají. :nevim: Ja včera volala k tv i manžela at se jde podivat :mrgreen: že toto ještě neviděl. Na dotaz můj, chtěl bys to doma? Prý fuj, dej pokoj :mrgreen:

Ale jejímu manželovi se to líbilo a vypadalo, že je velmi spokojený a to je hlavní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116203
15.6.23 10:30
@Beckyttine5 píše:
Ale jejímu manželovi se to líbilo a vypadalo, že je velmi spokojený a to je hlavní..

To jako vážně? Takže ať klidně dostane cukrovku, infarkt už té obezity, hlavně že je manžel spokojený? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
15.6.23 10:31
@zmrzlik píše:
A ta kočka na tě kuchyňské lince :poblion: Jestli něco nesnesu, tak toto. :zed: Ten syn toho Mobydyka roste do podobných proporci, chudák. Aspon dlouhé procházky a nebo ty sportovní parky zdarma by mohli jako rodina využít. Kor v Praze.

Tak v Praze se dají nachodit bez problému desítky kilometrů.. jen se musí chtít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3745
15.6.23 10:32
@aiwwa píše:
To jako vážně? Takže ať klidně dostane cukrovku, infarkt už té obezity, hlavně že je manžel spokojený? 8o

Tak jí to taky nevadilo… Já ostatní nesoudím, ať si každý žije, jak uzná za vhodné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
15.6.23 10:32
@Beckyttine5 píše:

No to ano. Naštěstí, pro ni.

• Citovat
  • Upravit
zmrzlik
15.6.23 10:35
@Beckyttine5 píše:
Tak v Praze se dají nachodit bez problému desítky kilometrů.. jen se musí chtít..

Právě. Ale to nebude pripad te prazske rodiny :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
116203
15.6.23 10:37
@Beckyttine5 píše:
Tak jí to taky nevadilo… Já ostatní nesoudím, ať si každý žije, jak uzná za vhodné…

Jenže ona tím životním stylem hlavně škodila dětem. Ten její syn už takhle mladý bude mít problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí