Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey píše:
Staré seriály se dají.
Mám brada Malý pitaval z velkého města. Začíná po 22h.
Taky na něj koukám a na Dobrou Vodu.
Jen za Vyprávěj se mi chlap směje. Že zas to retro. A pak stejně čumí taky.
@Adull píše:
Tedy ten sebestředný fracek mě děsně irituje.Pani je velice jednoduchá, její děti chudáci a domácnost tristní, to bez diskuze, ale aby 19lety smrad přišel první nebo druhý den domů a spustil na ni co celý den dělala a co už jakože uklidila, děs.
Mne stvala cela ta dokonala rodinka. Panelacnici. Nevim, na co byli tak pysni.
@Anna766 píše:
Mám zapnutou Ženu za pultem. Ale prosím neříkejte to na mě ať mě nezavřou pro podporování komunismu.
Zenu za pultem a Nemocnici mam nejradsi.
@Kelsey píše:
Jen za Vyprávěj se mi chlap směje. Že zas to retro. A pak stejně čumí taky.
Vyprávěj taky dobrý. Já se hodně koukám na české seriály, ty zahraniční a ty kriminální všelijaké ani ne.
@jednoslunicko píše:
Zenu za pultem a Nemocnici mam nejradsi.
Tu původní Nemocnici, ty první dvě řady. Tamtu po těch dvaceti nebo jak, to už ne. A to mám stejný se Sanitkou.
@jednoslunicko píše:
Mne stvala cela ta dokonala rodinka. Panelacnici. Nevim, na co byli tak pysni.
Taky si myslím.
Ještě Sanitku mám ráda. Všeobecně Hanzlíka a Bartošku za mlada. U toho se mi dobře cvičilo, když to šlo v televizi.
@Kelsey píše:
Ještě Sanitku mám ráda. Všeobecně Hanzlíka a Bartošku za mlada. U toho se mi dobře cvičilo, když to šlo v televizi.
Bartoška se mi líbil i jako Sokol ve filmech o pravěku.
@Anna766 píše:
Tu původní Nemocnici, ty první dvě řady. Tamtu po těch dvaceti nebo jak, to už ne. A to mám stejný se Sanitkou.
Nemocnici prvnich 20. Jo a jeste Byl jednou jeden dum.
@Kelsey píše:
jo, v Sanitce jsem si pěkně zabulela, když měl Bartoška pohřeb
@jednoslunicko píše:
Nemocnici prvnich 20. Jo a jeste Byl jednou jeden dum.
Tak Byl jednou jeden dům je bomba, nejvíc asi Stěhovavá trafika. Ale doma si všichni klepou na čelo co na tý cituji - kravině mám. ![]()
@Anna766 píše:
Tak Byl jednou jeden dům je bomba, nejvíc asi Stěhovavá trafika. Ale doma si všichni klepou na čelo co na tý cituji - kravině mám.
A Snatky z rozumu. To je tresnicka ![]()