Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše:
Prý to nebyl děcák, ale pasťák. Od 11 let alkohol, fet a potulkaVe 14 si přes inzerát našla tady toho pedofila a díky otěhotnění mohla to zařízení opustit. Nebyla to žádná chudinka.
Tvůj komentář začíná slovy „prý..“ a to je poměrně slabá argumentace. Pasták nebo děcák - sama přiznala, že neměla růžové dětství a její rodiče nestáli za nic. Ale dál s Marianem je, chodí do práce a stará se o jejich dvě děti. A bohuželjsou případy, kdy holka má stabilní a hezkou rodinu, vyrůstá v bezpečném zázemí, najde si věkově kluka k sobě a přesto o své děti nejeví zájem, ubližuje jim, děti třeba vyrůstají v italské rodině, kde se navzájem bijí a nadávají… ![]()
Myslím si, že ne každý má OK minulost, ale ona se ji postavila čelem. Co dělá či nedělá fakt nevím. Ano Marian je za mě totální slizák a fuj chlap, ale
i tyto typy mužů mají rodiny
A bohužel znám hodně chlapů, kteří randili s náctiletými když jim bylo 30+. Vlastně mám pocit, že každá druhá holka měla mezi 15-18ti lety románek s chlapíkem ve věku 35+ ![]()
Ono je strašně snadné od počítače dělat soudy se slovy „prý…“ a jedna paní povídala, páč se to psalo na netu a psali to lidi, kteří ji „prý“ znají
![]()
@mamina2017 píše:
Tak teď je Výměna… Vo..le, mačkáš mi hada
Legendární výměna. Ale bohužel ve špatném světle.
@mamina2017 píše:
Tak teď je Výměna… Vo..le, mačkáš mi hada
Ten konec si asi pamatuje kdekdo. ![]()
teď díky dovolené mám možnost koukat na Výměnu, co jede na Nově v této chvíli, tahle. Asi dokoukám, moc si toho zatím nevybavuju.
@Žirafa 69 píše:
Ten konec si asi pamatuje kdekdo.
teď díky dovolené mám možnost koukat na Výměnu, co jede na Nově v této chvíli, tahle. Asi dokoukám, moc si toho zatím nevybavuju.https://www.blesk.cz/…a-spina.html
Také jsem se dívala. Masakr. Labilní hysterka.
@topazio píše:
Také jsem se dívala. Masakr. Labilní hysterka.
A na ty děti se nezeptala vůbec. Hlavně že mluvila jak kanál.
@Žirafa 69 píše:
A na ty děti se nezeptala vůbec. Hlavně že mluvila jak kanál.
Od pohledu je vidět, že je jednoduchá a chodí rozkrokem napřed.
Holky náhodou, nevíte, který je díl a série výměna, kde měla máma víc dětí, nekoupala se, bordelářka, náhradní mamince zakázala koukat do skříní. Myslím, že se jmenovala Míla, ale teď nevím
@vejilka píše:
Holky náhodou, nevíte, který je díl a série výměna, kde měla máma víc dětí, nekoupala se, bordelářka, náhradní mamince zakázala koukat do skříní. Myslím, že se jmenovala Míla, ale teď nevím
Myslíš tohle? https://www.idnes.cz/…tahy-sex_jup
To nedávno opakovali. 8. serie 12 díl.
@Dixies To není ono. Tam měla ta paní víc dětí a pořád jen seděla na gauči a koukala na telku
@vejilka píše:
@Dixies To není ono. Tam měla ta paní víc dětí a pořád jen seděla na gauči a koukala na telku
Seznam dílů.
@topazio píše:
Od pohledu je vidět, že je jednoduchá a chodí rozkrokem napřed.
Mě skoro přišlo, že z ní dělají větší husu než je. Ale nevím. Ale teda se přiznám, se mi líbila ta její figura.
@vejilka píše:
Jestli se nepletu, tak to byla Soňa, na Voyo 11/9
@arinecka píše:
Jestli se nepletu, tak to byla Soňa, na Voyo 11/9
Je to ono, děkuji :smiling_face_with3_hearts:
Opět nechutná bezzubá VM. Ke všemu jsou ještě všichni jednodušší.
@topazio píše:
Opět nechutná bezzubá VM. Ke všemu jsou ještě všichni jednodušší.
Hlavně, že jsou všichni potetovaní. Ten rudej slovenskej alkáč je moc, ten si pořídil i sluhu.