Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dixies píše:
Ty joJak se už na Prostřeno nedívám, tak zítra si to ze zvědavosti asi pustím
Já asi taky
,jak jsem psala.
@mamina2017 píše:
@Žirafa 69 @Dixies Prostřeno jsem viděla včera a dneska. Včera byla u 20letého řidiče. On sympoš, jako vzhledově jidlo měl moc pěkně naservírováno.. ostatní nic extra nekritizovali, tak předpokládám, že i chuťově nebylo špatné. Jen ona se vším problém. Vyloženě taktik a prudič. Vygradovalo to, že začala, že studené jídlo nebude jíst. Donutila ho, aby to ohřál v mikrovlnce. Ostatní tvrdili, že bylo akorát. A před zákuskem se urazila a odešla zase s nějakým de. bilním komentářem. Dnes tam byla paní.. byla 33 let v Rakousku. Sama říkála, že ten kluk je pro ní srdcovka a že čeká, že se mu omluví. No zase tam schválně ztropila něco, aby byla hádka a řekla tomu mlaďošovi, že mu rozbije hu.bu. A že zítra ho k sobě nezve. A on ten mladej právě říkal, že včera (ve středu) určitě spěchala domů. Řekl, že večer pustil Tv a ona tam byla ve Výměně. A dnešní paní, říkala, že to taky viděla a že ona tam něco řekla… Jenže to jsem neslyšela, protože náš mladej mi akutně potřeboval hned něco říct
Ty jo, už dlouho na prostřeno nekoukám, ale na tohle se teda podívám. Když byla ve výměně, tak byla celkem v pohodě, až mi jí bylo líto, když si tam z ní udělali jen služku, která si nesměla pomalu ani pochovat mimino. Kdo ví, co jí vedlo k tomu, aby se v prostřenu chovala takhle.
Já právě taky na Prostřeno nekoukám, jenže ve středu mi nebylo dobře, tak jsem samozřejmě držela ovladač od TV a jak jsem přeblikávala, tak mě to zaujalo.
@mamina2017 Jj přesně, taky jsem nemocna, tak jedu všechno
ta paní řekla, že ta Renata řekla ve Výměně, že ona vůbec nemá žádnou chybu a že má vždycky pravdu.
Ten zápasník byl Gábor a choval se strašně, tak tenkrát mi bylo téhle Renaty docela líto, ale co předvedla tady, to byl fakt děs ![]()
@Sára2020 píše:
@mamina2017 Jj přesně, taky jsem nemocna, tak jedu všechnota paní řekla, že ta Renata řekla ve Výměně, že ona vůbec nemá žádnou chybu a že má vždycky pravdu.
Ten zápasník byl Gábor a choval se strašně, tak tenkrát mi bylo téhle Renaty docela líto, ale co předvedla tady, to byl fakt děs
A co že se stalo mezi ní a tím, co tam dnes chybí? Co jí řekl o dětech nebo co to teď říkala?
@Žirafa 69 No prave, že nic moc, ona byla na nej od začátku hnusna, jemu pak už došla trpělivost a když chtěla ohřát jídlo v mikrovlnce, tak ji to dal na 3 minuty a odsekl jí, že když to chtěla horké, tak ať to má pořádně horké a pak ještě něco jí jen odsekl a ona: “Tak já tady nemusím být, že jo. Těšilo mě.” Tak ji řekl, že opravdu nemusí, že jeho těšilo asi tak úplně stejne jako jí. A ona odesla a praskla dveřmi. A pak druhy den řekla, že ho tam nechce a že jí strašně urazil atd
![]()
@Sára2020 Tak 8 bodů tam snad nikdo nedostal, ne?? Jinak dobře jí tak..
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 No prave, že nic moc, ona byla na nej od začátku hnusna, jemu pak už došla trpělivost a když chtěla ohřát jídlo v mikrovlnce, tak ji to dal na 3 minuty a odsekl jí, že když to chtěla horké, tak ať to má pořádně horké a pak ještě něco jí jen odsekl a ona: “Tak já tady nemusím být, že jo. Těšilo mě.” Tak ji řekl, že opravdu nemusí, že jeho těšilo asi tak úplně stejne jako jí. A ona odesla a praskla dveřmi. A pak druhy den řekla, že ho tam nechce a že jí strašně urazil atd![]()
Aha, díky za přiblížení situace.
Tak to se mu nedivím, i když ona na to něco o puberťácích, což v tomto tedy nějak nevidím, ale neviděla jsem to, tak neposoudím.
Ale ten, co vyhrál, je kabrňák, i že jim dal každému prachy (myslím 2 litry, že?) a jí jen řekl, že to pokazila nebo tak něco. Viděla jsem pak spíš konec, když během Ulice byla reklama.
@mamina2017 píše:
@Sára2020 Tak 8 bodů tam snad nikdo nedostal, ne?? Jinak dobře jí tak..
Dostala ona, jo? Hmmm…
@Žirafa 69 myslím, že je trochu mimo, i že přiznala, že taktizovala a že umí zabit lidi a že má podmínku, to už mluví samo za sebe ![]()
@Žirafa 69 no to jsem se taky divila, já bych ji teda nic nedala
a chudák ten kluk ten nic nedostal ![]()
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 myslím, že je trochu mimo, i že přiznala, že taktizovala a že umí zabit lidi a že má podmínku, to už mluví samo za sebe
A takový člověk se stará o nemocné lidi. Měli by chtít čistý rejstřík trestů. U ní i psychotesty.
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 no to jsem se taky divila, já bych ji teda nic nedalaa chudák ten kluk ten nic nedostal
Myslím, že dostal, že ten vítěz řekl, že dává všem (taky proč jemu ne, že). Nějak to přes štáb jistě zařídil.