Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39682
31.8.23 21:24
@Dixies píše:
Ty jo :) Jak se už na Prostřeno nedívám, tak zítra si to ze zvědavosti asi pustím :D

Já asi taky ;),jak jsem psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33674
1.9.23 09:05
@mamina2017 píše:
@Žirafa 69 @Dixies Prostřeno jsem viděla včera a dneska. Včera byla u 20letého řidiče. On sympoš, jako vzhledově jidlo měl moc pěkně naservírováno.. ostatní nic extra nekritizovali, tak předpokládám, že i chuťově nebylo špatné. Jen ona se vším problém. Vyloženě taktik a prudič. Vygradovalo to, že začala, že studené jídlo nebude jíst. Donutila ho, aby to ohřál v mikrovlnce. Ostatní tvrdili, že bylo akorát. A před zákuskem se urazila a odešla zase s nějakým de. bilním komentářem. Dnes tam byla paní.. byla 33 let v Rakousku. Sama říkála, že ten kluk je pro ní srdcovka a že čeká, že se mu omluví. No zase tam schválně ztropila něco, aby byla hádka a řekla tomu mlaďošovi, že mu rozbije hu.bu. A že zítra ho k sobě nezve. A on ten mladej právě říkal, že včera (ve středu) určitě spěchala domů. Řekl, že večer pustil Tv a ona tam byla ve Výměně. A dnešní paní, říkala, že to taky viděla a že ona tam něco řekla… Jenže to jsem neslyšela, protože náš mladej mi akutně potřeboval hned něco říct :mrgreen:

Ty jo, už dlouho na prostřeno nekoukám, ale na tohle se teda podívám. Když byla ve výměně, tak byla celkem v pohodě, až mi jí bylo líto, když si tam z ní udělali jen služku, která si nesměla pomalu ani pochovat mimino. Kdo ví, co jí vedlo k tomu, aby se v prostřenu chovala takhle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.9.23 11:33

Já právě taky na Prostřeno nekoukám, jenže ve středu mi nebylo dobře, tak jsem samozřejmě držela ovladač od TV a jak jsem přeblikávala, tak mě to zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
1.9.23 18:22

@mamina2017 Jj přesně, taky jsem nemocna, tak jedu všechno :oops: ta paní řekla, že ta Renata řekla ve Výměně, že ona vůbec nemá žádnou chybu a že má vždycky pravdu. :roll: Ten zápasník byl Gábor a choval se strašně, tak tenkrát mi bylo téhle Renaty docela líto, ale co předvedla tady, to byl fakt děs :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
1.9.23 18:28
@Sára2020 píše:
@mamina2017 Jj přesně, taky jsem nemocna, tak jedu všechno :oops: ta paní řekla, že ta Renata řekla ve Výměně, že ona vůbec nemá žádnou chybu a že má vždycky pravdu. :roll: Ten zápasník byl Gábor a choval se strašně, tak tenkrát mi bylo téhle Renaty docela líto, ale co předvedla tady, to byl fakt děs :roll:

A co že se stalo mezi ní a tím, co tam dnes chybí? Co jí řekl o dětech nebo co to teď říkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
1.9.23 18:34

@Žirafa 69 No prave, že nic moc, ona byla na nej od začátku hnusna, jemu pak už došla trpělivost a když chtěla ohřát jídlo v mikrovlnce, tak ji to dal na 3 minuty a odsekl jí, že když to chtěla horké, tak ať to má pořádně horké a pak ještě něco jí jen odsekl a ona: “Tak já tady nemusím být, že jo. Těšilo mě.” Tak ji řekl, že opravdu nemusí, že jeho těšilo asi tak úplně stejne jako jí. A ona odesla a praskla dveřmi. A pak druhy den řekla, že ho tam nechce a že jí strašně urazil atd :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
1.9.23 19:05

@Sára2020 Tak 8 bodů tam snad nikdo nedostal, ne?? Jinak dobře jí tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
1.9.23 19:41
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 No prave, že nic moc, ona byla na nej od začátku hnusna, jemu pak už došla trpělivost a když chtěla ohřát jídlo v mikrovlnce, tak ji to dal na 3 minuty a odsekl jí, že když to chtěla horké, tak ať to má pořádně horké a pak ještě něco jí jen odsekl a ona: “Tak já tady nemusím být, že jo. Těšilo mě.” Tak ji řekl, že opravdu nemusí, že jeho těšilo asi tak úplně stejne jako jí. A ona odesla a praskla dveřmi. A pak druhy den řekla, že ho tam nechce a že jí strašně urazil atd :roll: :nevim:

Aha, díky za přiblížení situace. :kytka: Tak to se mu nedivím, i když ona na to něco o puberťácích, což v tomto tedy nějak nevidím, ale neviděla jsem to, tak neposoudím.

Ale ten, co vyhrál, je kabrňák, i že jim dal každému prachy (myslím 2 litry, že?) a jí jen řekl, že to pokazila nebo tak něco. Viděla jsem pak spíš konec, když během Ulice byla reklama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
1.9.23 19:42
@mamina2017 píše:
@Sára2020 Tak 8 bodů tam snad nikdo nedostal, ne?? Jinak dobře jí tak..

Dostala ona, jo? Hmmm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
2.9.23 14:23

@mamina2017 no myslím, že tak málo tam fakt nebylo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
2.9.23 14:24

@Žirafa 69 myslím, že je trochu mimo, i že přiznala, že taktizovala a že umí zabit lidi a že má podmínku, to už mluví samo za sebe :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
2.9.23 14:25

@Žirafa 69 no to jsem se taky divila, já bych ji teda nic nedala 8o a chudák ten kluk ten nic nedostal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
2.9.23 15:20
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 myslím, že je trochu mimo, i že přiznala, že taktizovala a že umí zabit lidi a že má podmínku, to už mluví samo za sebe :zed:

A takový člověk se stará o nemocné lidi. Měli by chtít čistý rejstřík trestů. U ní i psychotesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39682
2.9.23 15:56
@Sára2020 píše:
@Žirafa 69 no to jsem se taky divila, já bych ji teda nic nedala 8o a chudák ten kluk ten nic nedostal :mrgreen:

Myslím, že dostal, že ten vítěz řekl, že dává všem (taky proč jemu ne, že). Nějak to přes štáb jistě zařídil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.1.24 20:30

Nový díl. Díváte se někdo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie