Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@GabinkaCh píše:
Chudáci děcka. Fotr se rozhodne že bude ženská
Ona se kvůli ní/němu ještě sebepoškozuje. Je mi jí líto, v nikom nemá žádnou podporu.
Dominika by měla vzít rozum do hrsti a Katku nechat jít.
Ta holka šla do vztahu s chlapem. Je na mužské. Dominika nemůže očekávat, že se díky předělání pohlaví partnerka taky přeorientuje. Tak to nefunguje. Dominika si musí hledat protějšek ve své komunitě. A ne držet Katku uvězněnou ve vztahu, který si nevybrala od začátku. Takhle se akorát utrápí. Ještě je mladá, tak si zasekat život. Nechápu, co vlastně očekává?
@Aries6 píše:
Vůbec bych si neodvážila soudit to, co se děje v Dominice. Někdo tady psal, že je sobecká. Ale on by každý v životě měl být občas trošku sobecký… Zvlášť když se necítí tím, kým je očekávám, že by měl být.Ale ta „dokonalá“ maminka mě se. e asi víc. Je těžký zvládat takovou situaci, ale ty kecy občas…
Co mě ale obecně ve většině výměn zaráží, je ta potřeba pusinkovat cizí děti…
Mě nepřijde sobecké to, že prochází změnou pohlaví, ale to jakým způsobem to dělá. On požaduje podporu, toleranci, všichni kolem ho musí respektovat, děti mu nesmí říct tati, protože je mu to strašně nepříjemné, ale zároveň to nedává Kátce, on její pocity netoleruje, nerespektuje, že se vedle něj necítí jako žena nechápe a více méně její pocity shazuje. Ona celá dorezana, co pro to dělá, aby byla ok? Ona mu byla a je podporou celou dobu.
Darina je strašná, já nechápu to jak jim létě do věcí, prolézá skříně, oblečení, šuplíky
chytrá paní důležitá
Ty řeči Dominiky, že nechápe k čemu potřebuje Katka chlapa. Jako co ten člověk čekal?
Připadá mi to smutný. Chápu, že Dominika nezmění, že se cítí jako žena. Ale proč jí alespoň děti neříkají mami a bez ohledu na to, zda je v rodném listu uvedená jako matka.
Je vidět, že aktuálně je mezi nimi problém v sexu. Obě říkají, že to zvládají, ale jedna podvádí a řeže se. Takže buď mají využít nabídky sexshopu, což podobě řeší spousta lidí v takové situaci nebo jí nemá zakazovat milence, když obě tvrdí, že bez sebe být nemohou. On se cítil špatně se svým přirozením a tak se ho jde zbavit, ale nedochází mu/jí, že ona v té situaci není a naopak je pro ni nepříjemné být bez toho. Jo, pro mě je taky přednější osobnost, než vzhled, ale toto těžké. Vítězem je pouze Domča, ostatním tato situace spíš ubližuje.
Znám takový pár a podle mě ta výměna je hodně autentická. Škoda, že lidi budou spíš nadávat do úchylů a sobců, než aby se zkusili do takových lidí vcítit.
@Kelsey píše:
Ty řeči Dominiky, že nechápe k čemu potřebuje Katka chlapa. Jako co ten člověk čekal?
Je to sobec, proto mi vadí. Ať si každý dělá co chce, ale tohle je čisté sobectví a ničení života dvěma dětem a mladé ženské. To už je problém.
@Pitřice píše:
@topazio taky tu nechci spoilerovat ale ten chlap se úplně zbláznil. A divná je celá tahle doba, dřív se za to lidé stydeli. Eduard Cupák se naoko oženil, aby měl klid od gestapa a dnes? Zachvilku se budeme my sedět za to že jsme Hetero.
Právě proto že se dřív museli skrývat a lhát, tak je dobře že dnes už nemusí.
@Kelsey píše:Že se v lesbičku promění.
@blobfish píše:
Znám takový pár a podle mě ta výměna je hodně autentická. Škoda, že lidi budou spíš nadávat do úchylů a sobců, než aby se zkusili do takových lidí vcítit.
Už tu bylo napsáno, ať si je třeba kočkomyš ale, ať nechá Kačku žít svůj život. Kačka se kvůli ní/němu sebepoškozuje.
A taky dřív takoví skákali pod vlak, to bylo super, že ![]()
Proti Dominice nic nemám, tito lidi opravdu nejsou úchylní devianti, ale Katku by měla nechat jít.
Mě teda štvala Darina mnohem víc.
@topazio píše:
Už tu bylo napsáno, ať si je třeba kočkomyš ale, ať nechá Kačku žít svůj život. Kačka se kvůli ní/němu sebepoškozuje.
Katka je bytost nadaná vlastní vůlí, odejít může a na rozdíl od spousty jiných žen se nemusí bát, že by přišla o děti.
Vezme si ženu, udělá si s ní děti a najednou zjistí, že se vlastně cítí taky jako ženská, tak šup do hormonů a operací. Je mi těch dětí a Katky líto. Sobec a úchyl v jednom. Tohle je vážně divná doba.