Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5889
11.1.24 08:51
@arinecka píše:
Ma, ale ona je strasne hodna. Na venek se snazi vypadat, jako ze to zvlada ale jeji JA rve a nikdo ho neslysi. Proto si ublizuje. Ja si myslim, ze ty zjizvene ruce ukazala schvalne, aby lidem doslo, ze to neni vubec tak jednoduche, jak to podava Dominika. Doufam ze se Kacka probere a odejde.
Bude to ale tezky, protoze ji Pepan nebude chtit pustit. Uz jen tim, ze nedokaze pochopit jeji neveru, proc to jako udelala. No proc asi ze jo.

Jo, stejně tak to Dominiky skákání pod vlak nebylo jen tak, ale vlastně jen její hra. Jak by tam mohla být u toho Kačka, kdyby chtel/chtěla opravdu skočit pod vlak. To by udělal jako Bartošová beze svědků a narozdíl od Bartošové by to pak ani skoro nikdo nevěděl. Když tedy i opomenu fakt, že pokud se chce člověk zabít, neměl by ohrozit další lidi(ve vlaku, autě atd..).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33697
11.1.24 08:52
@topazio píše:
Kačka je úplně sama. Její rodina určitě od ní dala ruce pryč.

Achjo, zaslouzila by si lepsi zivot, i jeji deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33697
11.1.24 09:03
@Fiveone píše:
Jo, stejně tak to Dominiky skákání pod vlak nebylo jen tak, ale vlastně jen její hra. Jak by tam mohla být u toho Kačka, kdyby chtel/chtěla opravdu skočit pod vlak. To by udělal jako Bartošová beze svědků a narozdíl od Bartošové by to pak ani skoro nikdo nevěděl. Když tedy i opomenu fakt, že pokud se chce člověk zabít, neměl by ohrozit další lidi(ve vlaku, autě atd..).

Přesně tak, hra, citové vydírání a manipulace. Prot bych s takovým člověkem vůbec nevyjednávala, chceš se zabít? Prosím, tvoje věc. Ale jak píšeš, kdo o tom mluví a upoutává pozornost okolí, tak to udělat nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.1.24 09:03
@topazio píše:
Kačka je úplně sama. Její rodina určitě od ní dala ruce pryč.

Proč myslíš? To tam někde bylo? (Nevím, ptám se)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5019
11.1.24 09:29
@blobfish píše:
Chápeš, že to ti lidé o sobě nevědí, protože sami sebe nechápou a neumí si to přiznat? Tak jaký přístup k životu? Jo, já takové lidi lituju, protože jsou to chudáci. Narodili se ve špatném těle a buď budou celý život v tom špatném těle nešťastní, nebo to budou řešit - což začíná poznáním, ale pokračuje hormonální stimulaci s mnoha nepříjemnými vedlejšímu účinky a bolestivou sérií operací s nejistým výsledkem. A končí to leckdy aspoň částečným sociálním vyloučením. Fakt výhra, takové životní vyhlídky, určitě si to vybrali dobrovolně, aby byli in :roll:

Nevědí? Chceš říct, že 30-40 let žije a cítí se jako heterosexuál a najednou z ničeho nic ve 30 letech zjistí, že se cítí jako ženská? :D Ale prosím tě. Ten babochlap to ví už dávno, jen to pravděpodobně skrýval. Sobec, oženil se s ženou a udělal si ještě ke všemu děti, aby jim nakonec mohl takto ubližovat. Své ženě určitě. Neřekla bych ani slovo, pokud by se k tomu postavil zodpovědně od začátku a pracoval na tom už předtím, což neudělal, oženil se a má děti. Vím, že ani pro rodiče by to třeba nebylo lehké, ale DOBROVOLNĚ se oženit a mít děti, přestože už dávno vím, že se cítím jako ženská? Dle mého měl tedy svou chybu přijmout a pokračovat tak i nadále, přestože by sám trpěl. Život není vždy lehký, ale ničit ho ostatním, abych já byl v pohodě je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8319
11.1.24 09:40

Koukala jsem na rozhovor s Darinou a tam říkala, že Káťa a Dominika bydlí zvlášť a jsou prý kamarádky.
Jinak Darina nesympatická kravka a Dominika citová vyděračka, manipulátorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
749
11.1.24 09:57
@blobfish píše:
Vůbec nechápu, jakou má relevanci, že jsi gay. To je přece něco jiného. Akorát bych od gaye čekala, že bude vědět, jak pitomý jsou předsudky.

Každopádně když jsme u těch gayů, tak určitě znáš pár těch (zejména starších), kteří věřili tomu, že zvládnou žít v heterosexuálním svazku.

S jedním tedy souhlasím, a to s tím, že trans partner a rodič ničí život druhému partnerovi a dětem. Proto je to asi tak strašně těžký a proto jsou v tom lidi nešťastný. A nikdo z nich si to nevybral.

Jaké předsudky? Jsme s partnerem 15 let, bydlíme v pidi městečku, já učím na zdejší základce, partner pracuje v nizkoptahu pro znevýhodněné děti, v těsné blízkosti školy. Já s ním často spolupracuji, chodím tam doučovat matematiku své žáky a účastním se i různých akcí. Po ulici se za ruce nevodíme, ale nijak se našim vztahem netajíme a všichni ví, že patříme k sobě. Máme v pěstounské péči dvě pubertální děti. Vzali jsme si je do péče už ve věku, kdy z toho měly rozum a samy k nám chtěly. Znali jsme se delší dobu a když skončily v DD, dali jsme na jejich prosbu žádost o PP. Tedy jeden z nás. Společná péče není možná. Moc jsme si děti přáli, ale nešli bychom do pěstounské péče malých dětí, za které bychom to rozhodli my. Už vůbec bychom nešli do něčeho takového, jako například mediálně známí Dva Tátové. Není to nic jiného, než sobectví. Svoboda jednoho člověka končí tam, kde to zasahuje jiné lidi, kteří si to nemohli rozhodnout. Toto tato skupina často dělá, bohužel a ubližuje to nám všem. Naprosté většině lidí je srdečně jedno, s kým někdo jiný žije a co si s ním doma dělá, jen lidem vadí, ta sobeckost, to kam se to v dnešní době dostalo apod. Vyřvávání o právech, zvrhlé pochody, nepřiměřená propagace a mnoho dalších věcí. To je hrozně špatně a ubližuje to hlavně nám, LGBT komunitě. Přitom stačí tak málo, chovat se normálně, přirozeně, nebýt sobec a žít si svůj život. To lze ať jsi kdo jsi. Pak člověk nemusí řešit předsudky, útoky a nikdo nikoho neuráží ani jinak neubližuje. Já, partner ani děti jsme se nesetkali s žádnými předsudky, jelikož se chováme normálně, přirozeně. Nechováme se s partnerem afektovaně, nemluvíme, jak kdybychom spolkli kanárky, nekroutíme se, jak kdyby nás zasáhl proud apod. Žijeme si svůj život, nikoho tím neobtěžujeme, za žádná práva se nerveme, nehrajeme si na děsně zajímavé exoty. Jsme normální chlapi, co se mají rádi a co se snaží slušně vychovat děti. Děti které by vyrostly v dětském domově, to je podle našeho názoru mnohem horší, než naše netradiční rodina, ale oba moc dobře víme, že funkční rodina, kde je máma a táta, je nenahraditelná. Bohužel mi často přijde, že se to žene do strašných extrémů, viz tento případ a neskutečně mi to vadí, protože vím, že to není potřeba.

Příspěvek upraven 11.01.24 v 10:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 10:05

@blobfish Uživatel @Ja-rekk je normální, v hlavě to má moc dobře srovnané a jeho názorů si vážím. Tak ho tu neurážej.

Ale ty mi přijdeš jako fanatická žena z komunity LGBT, tvoje názory akorát tuto komunitu ukazují ve špatném světle.

Lidem tu nevadí, že se bude žena ale vadí jim jeho chování a manipulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 10:07
@blobfish píše:
Proč myslíš? To tam někde bylo? (Nevím, ptám se)

To by nebyla psychicky a fyzicky úplně v háji a nepoškozovala by se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.1.24 10:27

@Ja-rekk Díky za sdílení, ale pořád nechápu, proč mi to píšeš. Menšinová sexuální orientace a porucha pohlavní identity jsou dvě naprosto odlišné věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
11.1.24 10:33

Tohle bylo strašně smutný sledovat. Samozřejmě chápu Dominiku, asi se musela cítit hrozně a chce být šťastná jako ženská. Ale minimálně ve chvilce, kdy zjistila, že se Kačka sebepoškozuje, to měla rozseknout a odejít. Já nechápu, že se tam víc neřešilo to, že Kačka je hetero a jak to teď jako mají. Líbaly se, ale mají spolu něco víc? A ty děti, bože. Zakázat jim říkat jí tati, ona není táta. Jako asi by bylo divný říkat ženské tati, ale proč sakra tak striktně? Za mě Domča myslí jen na sebe, prostě ona chce a přes to nejede vlak. Děti a Kačka se musí přizpůsobit. Samozřejmě i Kačka má možnost volby a může odejít, ale ona holt miluje chlapa, kterýho si vzala a nedochází jí, že ten už tu není. Fakt smutný. Jo a Darina kráva, to bez debat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.1.24 10:36
@topazio píše:
@blobfish Uživatel @Ja-rekk je normální, v hlavě to má moc dobře srovnané a jeho názorů si vážím. Tak ho tu neurážej.

Ale ty mi přijdeš jako fanatická žena z komunity LGBT, tvoje názory akorát tuto komunitu ukazují ve špatném světle.

Lidem tu nevadí, že se bude žena ale vadí jim jeho chování a manipulace.

Ne asi to chování a to všechno kam svou rodinu dostal. Já se vsadím, že kdyby to byla výměna, kde by byl pár ten předělanej Pepan s lesbou, která by si ho takhle vybrala dobrovolně a nebyly v tom děcka, tak to skoro všichni lidi budou vnímat jinak, úplně obráceně. To by ho člověk i politoval, že to má těžký, ale takhle :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.1.24 10:44
@topazio píše:

To vypovídá o tvém špatném úsudku. Jsem heterosexuální žena, narodila jsem se jako žena. Naštěstí. Ale nevnímám to jako svou zásluhu a dokážu se vcítit do lidí, kteří to tak nemají.

Na Pride taky nechodím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 10:46
@Lilian1980 píše:
Tohle bylo strašně smutný sledovat. Samozřejmě chápu Dominiku, asi se musela cítit hrozně a chce být šťastná jako ženská. Ale minimálně ve chvilce, kdy zjistila, že se Kačka sebepoškozuje, to měla rozseknout a odejít. Já nechápu, že se tam víc neřešilo to, že Kačka je hetero a jak to teď jako mají. Líbaly se, ale mají spolu něco víc? A ty děti, bože. Zakázat jim říkat jí tati, ona není táta. Jako asi by bylo divný říkat ženské tati, ale proč sakra tak striktně? Za mě Domča myslí jen na sebe, prostě ona chce a přes to nejede vlak. Děti a Kačka se musí přizpůsobit. Samozřejmě i Kačka má možnost volby a může odejít, ale ona holt miluje chlapa, kterýho si vzala a nedochází jí, že ten už tu není. Fakt smutný. Jo a Darina kráva, to bez debat.

Guessová Darina má v hlavě jen Guess. :lol: Málem jí celou olepili letenkou, aby skryli logo Guess. A stejně to nepomohlo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 10:47
@blobfish píše:
To vypovídá o tvém špatném úsudku. Jsem heterosexuální žena, narodila jsem se jako žena. Naštěstí. Ale nevnímám to jako svou zásluhu a dokážu se vcítit do lidí, kteří to tak nemají.Na Pride taky nechodím ;)

Dominika si žádný soucit nezaslouží. Může za to její chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí