Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Magical-eyes píše:
Ten člověk je fakt strašnej. Nevím, koho je mi líto víc. Jestli té paní nebo těch dětí.
Něco šíleného. A ještě s ním zůstává.
Ať si je třeba kočkomyš. Ale, ať nechá Kačku s dětmi odejít. Každý si bude žít svůj život, najdou si nové partnery. Kačka se v lesbičku nikdy nepromění.
Dominika je zlé a manipulativní stvoření. Ničí život hlavně svým dětem.
Příspěvek upraven 10.01.24 v 20:49
Na tohle se nedá koukat, jsem v práci, ale pustili jsme si to o víkendu na Voyo a nedokoukali. To prostě nejde. To magor by potřebovalo přes držku. Je to sebeclý hovado, chudák ta Lačka a ty děti. To je síla. Tohle neměla nova odvysilat, hlavně kvůli dětem a té manželce, ale vlastně je to medvědí služba pro všechny takové lidi. Vůbec nic proti nim nemám, naopak, ale tohle je sobecký, hnusný hovado a dělá ostudu téhle menšině. Tohle strašně moc škodí a ubližuje to především takovým lidem.
@Matt 02 píše:
Na tohle se nedá koukat, jsem v práci, ale pustili jsme si to o víkendu na Voyo a nedokoukali. To prostě nejde. To magor by potřebovalo přes držku. Je to sebeclý hovado, chudák ta Lačka a ty děti. To je síla. Tohle neměla nova odvysilat, hlavně kvůli dětem a té manželce, ale vlastně je to medvědí služba pro všechny takové lidi. Vůbec nic proti nim nemám, naopak, ale tohle je sobecký, hnusný hovado a dělá ostudu téhle menšině. Tohle strašně moc škodí a ubližuje to především takovým lidem.
Já jsem to už napsala minule, že Nova neměla díl nikdy natočit. Hlavně kvůli dětem. Co přijde příště? Natočí VM ve vězení?
A proč na to koukáte? Když to nebude mít sledovanost, nebude se to natáčet. Každý, kdo kouká, je toho součástí.
@topazio píše:
Já jsem to už napsala minule, že Nova neměla díl nikdy natočit. Hlavně kvůli dětem. Co přijde příště? Natočí VM ve vězení?
Stejně je to všechno nahraný…
Nevěřím, že se autentický takhle někdo chová, když ví, že se to natáčí.
My se díváme. Ale je to zvláštní no. Nezvyklé.
Vsadím se, že vztah Katka a Dominika nevydrží.
@Magical-eyes píše:
@thalasan strašně nesympatický a sobecký… On skončil sice v Bohnicích, ale já se divím, že tam spíš neskončila ta Katka.
Nevíte, jestli spolu zůstali?Příspěvek upraven 10.01.24 v 20:43
A chytne k sobě Darinu, ještě větší kozu, která je pro změnu arogantní a nejchytřejší na světě
je mi líto Katky, chudera ženská. Tu to zničí. A ty děti ![]()
Vůbec bych si neodvážila soudit to, co se děje v Dominice. Někdo tady psal, že je sobecká. Ale on by každý v životě měl být občas trošku sobecký… Zvlášť když se necítí tím, kým je očekávám, že by měl být.
Ale ta „dokonalá“ maminka mě se. e asi víc. Je těžký zvládat takovou situaci, ale ty kecy občas…
Co mě ale obecně ve většině výměn zaráží, je ta potřeba pusinkovat cizí děti…
@thalasan píše:
A chytne k sobě Darinu, ještě větší kozu, která je pro změnu arogantní a nejchytřejší na světěje mi líto Katky, chudera ženská. Tu to zničí. A ty děti
Je to Guessová Darina. ![]()
@thalasan píše:
A chytne k sobě Darinu, ještě větší kozu, která je pro změnu arogantní a nejchytřejší na světěje mi líto Katky, chudera ženská. Tu to zničí. A ty děti
Katky je mi taky líto. Ta to vůbec neměla možnost ovlivnit. Ty děti to ještě nějak vezmou… ale mě by chlap doma taky chyběl a to nejsem až tak náruživá.
TAky bych tipla, že jim to nevydrží.
@Aries6 píše:
Vůbec bych si neodvážila soudit to, co se děje v Dominice. Někdo tady psal, že je sobecká. Ale on by každý v životě měl být občas trošku sobecký… Zvlášť když se necítí tím, kým je očekávám, že by měl být.Ale ta „dokonalá“ maminka mě se. e asi víc. Je těžký zvládat takovou situaci, ale ty kecy občas…
Co mě ale obecně ve většině výměn zaráží, je ta potřeba pusinkovat cizí děti…
Tohle jsem jako dítě nesnášela, vlastně i teď. Například, když mi někdo popřeje k narozeninám. Stačí mi podání ruky. ![]()