Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7205
4.1.24 08:42
@topazio píše:
Na FB píšou její známí, že byla chudák. Její bývalý jí sebral děti. Ale v medailonku bylo řečeno, že má děti s více partnery. Ty starší, které s ní nebyly. Někteří její známí jsou dost vulgární, pokud někdo napsal k paní negativní komentář. Tady je vidět, co je to zač.

Nějaký odkaz k tomu? Chci to taky vědět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3789
4.1.24 09:44
@GabinkaCh píše:
Dnes nuda. A ženské které nemají u sebe své děti odmala, naprosto odsuzuju

Asi fetka, či alkoholička. Něco tam blekotala, že byla na léčení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
4.1.24 10:45
@GabinkaCh píše:
Nějaký odkaz k tomu? Chci to taky vědět :mrgreen:

Včera tam padaly velké perly. Někteří lidé nakonec svoje hloupé příspěvky smazali. Například jedna paní napsala, že ostravská mamina má pět dětí, tak nemusí vědět, kde leží Švédsko. :lol: Urážela ostatní slušně diskující. Navážela se do lidí, kteří mají základní znalosti. Nakonec všechny svoje hloupé příspěvky smazala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16956
4.1.24 18:15

Včera se mi výměna líbila slovenka byla velmi sympatická. Cekově se mi rodiva ze švédska líbila.
Paní nevědoucí, kde je Švédsko, no, nooo ale moná nervozita opravdu vygumuje mozek…ale vzhledem k jejímu zkratu na závěr… Ale jooo, pěkná výměna.

Jen mi bylo pak trošku líto, jak on chtěl ve Švédsku zustat a ona mluvila o tom, jak se chce stěhovat a že to byla její podmínka… jak si vlastně tak moc protiřečili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
965
5.1.24 01:11

Taky jsem se koukala, docela pohodový díl, jen mi bylo líto toho tatínka ze švédska, že si na něj manželka klade podmínku, že ona se přestěhovala kvuli němu, tak ted se přestěhuješ ty. Děti už chodí do školy, kde je k nim přístup uplně jiný a věřím tomu, že hezčí. Mohl by to pro ně být docela šok, začít chodit do školy na slovensku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
7.1.24 01:55
@terien píše:
Skoro dospělí kluci neví, proč by měli třídit odpad :zed:

Já jsem vždycky v šoku z toho, že jsou pořád lidi, kteří netřídí :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 08:14

Příští týden půjde díl, který bude stát za to. Přečetla jsem si komentáře na Facebooku. Lituji děti a jejich maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.1.24 08:30

@topazio táta od rodiny, co splodil dvě děti se rozhodl, že se předělá na ženu :poblion: :poblion: Jeho manželka není lesba tak bude řešit jestli s TÍM zůstane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 08:33
@Pitřice píše:
@topazio táta od rodiny, co splodil dvě děti se rozhodl, že se předělá na ženu :poblion: :poblion: Jeho manželka není lesba tak bude řešit jestli s TÍM zůstane.
Četla jsem to v komentářích. Hnus. Nechci tu psát spoiler ale chování této osoby je k pozvracení.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 08:35
@Pitřice píše:

Tv Nova už zašla daleko, že tento díl vůbec natočila. Chudáci děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1459
7.1.24 09:02

@topazio taky tu nechci spoilerovat ale ten chlap se úplně zbláznil. A divná je celá tahle doba, dřív se za to lidé stydeli. Eduard Cupák se naoko oženil, aby měl klid od gestapa a dnes? Zachvilku se budeme my sedět za to že jsme Hetero.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 09:28
@Pitřice píše:
@topazio taky tu nechci spoilerovat ale ten chlap se úplně zbláznil. A divná je celá tahle doba, dřív se za to lidé stydeli. Eduard Cupák se naoko oženil, aby měl klid od gestapa a dnes? Zachvilku se budeme my sedět za to že jsme Hetero.

Doba je zvrácená. Neustále nám cpou tyto lidi před oči a říkají, že je to normální. U nás ve městě byl pochod LGBT. Byl v létě. A pořadatelé si stěžovali, že od nich dal Magistrát ruce pryč a že jim nedal peníze na pochod. :zed: Proč by jim měl Magistrát dávat peníze? Je to soukromá akce, ať si to zaplatí sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116096
7.1.24 09:31
@topazio píše:
Doba je zvrácená. Neustále nám cpou tyto lidi před oči a říkají, že je to normální. U nás ve městě byl pochod LGBT. Byl v létě. A pořadatelé si stěžovali, že od nich dal Magistrát ruce pryč a že jim nedal peníze na pochod. :zed: Proč by jim měl Magistrát dávat peníze? Je to soukromá akce, ať si to zaplatí sami.

Co bys dělala, kdyby ses narodila v mužském těle? Trpěla bys celý život? Homosexuálové taky vadí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 09:35
@aiwwa píše:
Co bys dělala, kdyby ses narodila v mužském těle? Trpěla bys celý život? Homosexuálové taky vadí?

Tak se na tu Výměnu podívej jak se chová ten/ta ženo/muž. Hlavně k dětem a co jim říká. Hnus. :poblion:

Ať si každý dělá co chce ale, proč nám někdo pořád chpe jaké je orientace. A vyžaduje na svoje pochody peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 09:37
@aiwwa píše:
Co bys dělala, kdyby ses narodila v mužském těle? Trpěla bys celý život? Homosexuálové taky vadí?

Nikde nepíšu, že mi vadí gayové. Gayové nikde nekřičí a chovají se normálně. To různé osoby, hlavně nebinární na sebe všelijak upozorňují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí