Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
Zitra je Vymena…je nova nebo opacko? V programu neni „P“ jako premiera, tak nevim, jsem to dal nezjistovala.
Nově díly jsou zatím jen na Voyo.
A toš za 250tis by znělo líp
Ale my jsme tak nudná rodina, že by jsme ani neměli šanci ![]()
@vokishka píše:
pochybuju, že by ted dávali nové díly. Navíc se ted objevilo, že zvyšují odměnu. Řekla bych, že budou teprve natáčet
Taky si myslím.
@smile_xxx píše:
Nešla bych ani za mega. Jinde bych to přežila, ale pomyšlení, že je v mém soukromí s mými milovaným nějaká neschopná šmudla, která neumí vařit a postarat se normálně o děti, to bych jim nikdy neudělala. O ztrátě soukromí ani nemluvím.
Teď v pondělí opakovali díl, kdy v době natáčení bylo té matce 17. Její manžel má 45 let. Ona bydlela s děckem v ústavu pro matky s dětmi ( to ani nevím, že existuje), kde čekala na zplnoletnění, jsou manželé půl roku. A tady ta šmudla měla v nové rodině na starosti i skoro 2 leté dítě. Furt jen kouřila, uvařit neuměla, úklidu moc nedala ( ani doma, ani v náhradní rodině). U svého dítěte měla divný režim, mléko, přesnídávka, polévka, jogurty- žádná pevná strava. Co se týká pitného režimu, tak měla čaj v kojenecké láhvi na dva dny! Jednu láhev na 2 dny, nehledě na to, že to je málo, tak pila 2 dny starý čaj. A když jí večer dávala nová matka pít z láhve, tak jí otec po pár locích zarazil, že prý stačí, že už se napila dost. Chtělo třeba pomazlit nebo pochovat, nebo plakalo, a ona furt říkala, že ho chovat ani nosit nebude, že je rozmazlené, a že to u svého dítěte taky nedělá. A uspávat ho taky nechtěla, že prý své dítě nechává vyřvat. Tuhle atrapu na matku bych ke svým dětem dobrovolně nepustila. Byly tam i 2 starší holčičky, a o ty se taky nestarala. Samy si dělaly svačinu, dokonce krmily i to mimino. A vůbec ho pokakaného nepřebalila. Prý nechtěl.
Jsem vyloženě vytočená, jen to píšu. Krava jedna lenivá, hloupá, sobecká.
Prý se ta existence znovu rozmnožila. Hrůza. Chudáci děti. A ten chlap je pedofil.
@smile_xxx píše:
Nešla bych ani za mega. Jinde bych to přežila, ale pomyšlení, že je v mém soukromí s mými milovaným nějaká neschopná šmudla, která neumí vařit a postarat se normálně o děti, to bych jim nikdy neudělala. O ztrátě soukromí ani nemluvím.
Teď v pondělí opakovali díl, kdy v době natáčení bylo té matce 17. Její manžel má 45 let. Ona bydlela s děckem v ústavu pro matky s dětmi ( to ani nevím, že existuje), kde čekala na zplnoletnění, jsou manželé půl roku. A tady ta šmudla měla v nové rodině na starosti i skoro 2 leté dítě. Furt jen kouřila, uvařit neuměla, úklidu moc nedala ( ani doma, ani v náhradní rodině). U svého dítěte měla divný režim, mléko, přesnídávka, polévka, jogurty- žádná pevná strava. Co se týká pitného režimu, tak měla čaj v kojenecké láhvi na dva dny! Jednu láhev na 2 dny, nehledě na to, že to je málo, tak pila 2 dny starý čaj. A když jí večer dávala nová matka pít z láhve, tak jí otec po pár locích zarazil, že prý stačí, že už se napila dost. Chtělo třeba pomazlit nebo pochovat, nebo plakalo, a ona furt říkala, že ho chovat ani nosit nebude, že je rozmazlené, a že to u svého dítěte taky nedělá. A uspávat ho taky nechtěla, že prý své dítě nechává vyřvat. Tuhle atrapu na matku bych ke svým dětem dobrovolně nepustila. Byly tam i 2 starší holčičky, a o ty se taky nestarala. Samy si dělaly svačinu, dokonce krmily i to mimino. A vůbec ho pokakaného nepřebalila. Prý nechtěl.
Jsem vyloženě vytočená, jen to píšu. Krava jedna lenivá, hloupá, sobecká.
Ještě že jsem to neviděla. Možná předtím ještě jako premiéru, trochu povědomě mi to zní. ![]()
@smile_xxx Dávali zase legendární díl s Ivou? Na druhou stranu ta holka nepoznala normální rodinu, byla v děcáku než se dala s Marianem dohromady
A ano mají ted už dvě děti.
@chs.jasmin píše:
@smile_xxx Dávali zase legendární díl s Ivou? Na druhou stranu ta holka nepoznala normální rodinu, byla v děcáku než se dala s Marianem dohromadyA ano mají ted už dvě děti.
Prý to nebyl děcák, ale pasťák. Od 11 let alkohol, fet a potulka
Ve 14 si přes inzerát našla tady toho pedofila a díky otěhotnění mohla to zařízení opustit. Nebyla to žádná chudinka.
@Dixies píše:
Prý to nebyl děcák, ale pasťák. Od 11 let alkohol, fet a potulkaVe 14 si přes inzerát našla tady toho pedofila a díky otěhotnění mohla to zařízení opustit. Nebyla to žádná chudinka.
Máš pravdu, holka není žádné neviňátko.
@topazio píše:
Máš pravdu, holka není žádné neviňátko.
Nevíme jaké měla dětství, z jaké rodiny pochází. Proč fetovala a toulala se od tak nízkého věku. Co to je za rodiče, kteří tohle dovolí? Nebyla bych v těch soudech tak rázná.
@Anna766 píše:
Nevíme jaké měla dětství, z jaké rodiny pochází. Proč fetovala a toulala se od tak nízkého věku. Co to je za rodiče, kteří tohle dovolí? Nebyla bych v těch soudech tak rázná.
Já si to nevymyslela. To tenkrát psali na FB do soukromé skupiny lidé, kteří je znají.
@Dixies píše:
Já si to nevymyslela. To tenkrát psali na FB do soukromé skupiny lidé, kteří je znají.
Nikde nepíšu že sis to vymyslela.