Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@smile_xxx píše:
@vejilka @topazio
Tak ten díl s Erikou jsem teď celý shlédla online na Nově. Dala jsem do vyhledávače Výměna manželek Erika Balážová a rovnou to našlo to video. Předplatné na Voyo nemám.
A byl to teda bizár, tenhle díl jsem viděla poprvé.
A má nova cinema, nebo kde?
@smile_xxx píše:
Byly to stránky Nova, ale koukala jsem na mobilu. Prostě si to zadej do vyhledávače a ono ti to vyplivne.
Super, mám to. Děkuji moc. To je mazec, že na tom voyo to není
Tak jsem si pustila tu výměnu s Erikou a teda úplně bych na tu výměnu zapomněla.
Hroznej hnus, na poblití a to doslova.
Nemusí mít nové vybavení, klidně z druhé ruky, to je v pohodě, ale ten bordel hroznej. Tohle mi hlava fakt nebere.
@PetruškaJ píše:
Tak jsem si pustila tu výměnu s Erikou a teda úplně bych na tu výměnu zapomněla.
Hroznej hnus, na poblití a to doslova.
Nemusí mít nové vybavení, klidně z druhé ruky, to je v pohodě, ale ten bordel hroznej. Tohle mi hlava fakt nebere.
Ja si pustila z toho dilu zacatek a hned se mi vybavil cely. Videla jsem ho a podruhe jsem nemela zaludek na to koukat…
Dnešní opakovací výměna, hetero rodina a gay rodina, vypadá to v pohodě. A ti dva gayové jsou tak krásní chlapi!!! Oba! Moc hezky se na ně dívá.
@Alberta píše:
Dnešní opakovací výměna, hetero rodina a gay rodina, vypadá to v pohodě. A ti dva gayové jsou tak krásní chlapi!!! Oba! Moc hezky se na ně dívá.
To byl jeden z nejhezčích dílů, co si tak pamatuju.
@Dixies
Já jsem to viděla dneska poprvé a musím souhlasit, takové pohlazení ![]()
@topazio píše:
Dnes nepršelo ale foukal dost silný vítr.
Ano. Ani dneska nesprchlo, dopoledne už už to vypadalo, že se vyčasí. Ale nic (moc)
@smile_xxx píše:
@vejilka @topazio
Tak ten díl s Erikou jsem teď celý shlédla online na Nově. Dala jsem do vyhledávače Výměna manželek Erika Balážová a rovnou to našlo to video. Předplatné na Voyo nemám.
A byl to teda bizár, tenhle díl jsem viděla poprvé.
Já jsem se ze zvědavosti koukla a asi jsem to taky neviděla. Tak si to pustím. Odpoledne jsem koukala na opakování s těmi dvěma gayi. To byl vcelku balzám na oči, uši, duši…ti byli moc fajn.
@Taktinevím píše:
Ano. Ani dneska nesprchlo, dopoledne už už to vypadalo, že se vyčasí. Ale nic (moc)
O víkendu má pršet ale jen ne u nás. Voda stále chybí. U nás prší nejméně v ČR. Podle map, které zveřejňuje CHMU.
@Alberta píše:
@Dixies
Já jsem to viděla dneska poprvé a musím souhlasit, takové pohlazení
Pánové jsou fajn. Den předtím zase byla rodina socek. Myslím tím v odpoledním opakování. Chudáci děti.
Zitra je Vymena…je nova nebo opacko? V programu neni „P“ jako premiera, tak nevim, jsem to dal nezjistovala.
@Žirafa 69 píše:
Zitra je Vymena…je nova nebo opacko? V programu neni „P“ jako premiera, tak nevim, jsem to dal nezjistovala.
pochybuju, že by ted dávali nové díly. Navíc se ted objevilo, že zvyšují odměnu. Řekla bych, že budou teprve natáčet
@vokishka píše:
pochybuju, že by ted dávali nové díly. Navíc se ted objevilo, že zvyšují odměnu. Řekla bych, že budou teprve natáčet
Mají ted za 150tis, že? ![]()