Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím, že mezi těma 8 očima začala hned řvát a nadávat jen proto, že se bála co se třeba na sebe dozví, tak aby k tomu vůbec nemohlo dojít. Jako jo, souhlasím s tím, že tohle už opravdu nemuseli znovu vysílat, aby se lidi zase bavili tím, jaká paní je. Ano, byla jednoduchá, navíc sluchově asi nemocná, proto i ta špatná mluva, ale to nic nemění na tom, že nadávat té druhé do svině a podobně bylo hodně přes čáru. A chudáci jejich děti.
A ten dospělý syn na druhé straně byl taky hajzlík. Ten ji nedal šanci hned od začátku, hned mu vadila.
No, asi tak. Paní byla nedoslýchavá, proto i ta špatná mluva a jednoduchá, spíš to bylo smutné, ale zas nikdo ji nenutil tam jít, že. Přitom až do toho výstupu na konci se tam nechovala špatně, ale dokonalý manžílek a hlavně ten rozmazlený synáček z posilovny se k ní chovali jak k de**lovi hned od začátku, přitom na ně zlá nebyla.
@Marieke píše:
No, asi tak. Paní byla nedoslýchavá, proto i ta špatná mluva a jednoduchá, spíš to bylo smutné, ale zas nikdo ji nenutil tam jít, že. Přitom až do toho výstupu na konci se tam nechovala špatně, ale dokonalý manžílek a hlavně ten rozmazlený synáček z posilovny se k ní chovali jak k de**lovi hned od začátku, přitom na ně zlá nebyla.
Souhlasím. Nechovala se k nim špatně.
@Marieke píše:
Já myslím, že ji rozhodila poznámka toho manžela, že se třeba bude jejímu manželovi s Alenou líbit ( nebo něco v tom smyslu). do té doby byla celkem v pohode v rámci svých možností, od té chvíle to bublalo.
A oba byli na facku - mladej i starej - pokud nechtěli nikoho přijmout, neměli do toho pořadu vůbec chodit. Ona se snažila ( opět v rámci svých možností), oni se jí akorát vysmívali. Přitom netuším, proč měli nos nahoru - žít v paneláku a vychovat jedináčka, to zas není takový výkon.
@jednoslunicko píše:
Tenhle díl si pamatuju, macho je nezapomenutelný. Jenže zatímco Macho to nemělo v hlavě vpořádku, tak ta druhá rodina ano a co si pamatuju, tak na mně to působilo, že jsou namyšlení až na půdu. vždycky si říkám - proč, na co jsou tak hrdí - že žijou v pronajatém 2 + 1? Byli docela nechutní - matinka, tatíček i ten jejich jedinášek.
Souhlas
@topazio píše:
U nás pořád chčije a chčije.Zima.
Už aby zase bylo teplo.
TO TEDA! ![]()
@smile_xxx píše:
Holky, a ze které série je díl s tou Polkou Justýnou, co u té nové rodiny ani nespala, odcházela na hotel a vždycky ráno přišla. Ten její namachrovaný exot ji přirovnal k mercedesu a novou maminku ke trabantu.
Myslím že 3. Série.
@smile_xxx píše:
Díky, tak tu ještě neopakovali.
Musela jsem se podivat, ktera to je. No, ta Justyna byla hodne sikovna, starostliva, dbala na zdravou vyzivu a byla moc hezka. Ta druha maminka Radka nebyla ani hezka ani pracovita a nahradni manzel z ni byl na prasky. Ted jsem koukala na ukazku, jak misto pizzy v restauraci donesl mrazenou, ze nikam nejde…Vypada to namyslene, ale ja bych s chlapem typu Radky taky na verejnost nesla.
@Taktinevím píše:
TO TEDA!
Dnes nepršelo ale foukal dost silný vítr.
@smile_xxx píše:
Díky, tak tu ještě neopakovali.
Tento díl opakovat nebudou. Psali, že není ani na Voyo. Jedna z rodin si nepřála, aby díl znovu šel.
@topazio píše:
Tento díl opakovat nebudou. Psali, že není ani na Voyo. Jedna z rodin si nepřála, aby díl znovu šel.
Ano, ten díl si panatuji. Také jsem hledala a nenašla. To samé i s tou Erikou z první série. Celkově na voyo chybí dost dílů. Škoda no