Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
250
3.8.23 08:27

Já si myslím, že mezi těma 8 očima začala hned řvát a nadávat jen proto, že se bála co se třeba na sebe dozví, tak aby k tomu vůbec nemohlo dojít. Jako jo, souhlasím s tím, že tohle už opravdu nemuseli znovu vysílat, aby se lidi zase bavili tím, jaká paní je. Ano, byla jednoduchá, navíc sluchově asi nemocná, proto i ta špatná mluva, ale to nic nemění na tom, že nadávat té druhé do svině a podobně bylo hodně přes čáru. A chudáci jejich děti.

A ten dospělý syn na druhé straně byl taky hajzlík. Ten ji nedal šanci hned od začátku, hned mu vadila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
3.8.23 08:35

No, asi tak. Paní byla nedoslýchavá, proto i ta špatná mluva a jednoduchá, spíš to bylo smutné, ale zas nikdo ji nenutil tam jít, že. Přitom až do toho výstupu na konci se tam nechovala špatně, ale dokonalý manžílek a hlavně ten rozmazlený synáček z posilovny se k ní chovali jak k de**lovi hned od začátku, přitom na ně zlá nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
3.8.23 08:48
@Marieke píše:
No, asi tak. Paní byla nedoslýchavá, proto i ta špatná mluva a jednoduchá, spíš to bylo smutné, ale zas nikdo ji nenutil tam jít, že. Přitom až do toho výstupu na konci se tam nechovala špatně, ale dokonalý manžílek a hlavně ten rozmazlený synáček z posilovny se k ní chovali jak k de**lovi hned od začátku, přitom na ně zlá nebyla.

Souhlasím. Nechovala se k nim špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.8.23 09:23
@Marieke píše:

Já myslím, že ji rozhodila poznámka toho manžela, že se třeba bude jejímu manželovi s Alenou líbit ( nebo něco v tom smyslu). do té doby byla celkem v pohode v rámci svých možností, od té chvíle to bublalo.
A oba byli na facku - mladej i starej - pokud nechtěli nikoho přijmout, neměli do toho pořadu vůbec chodit. Ona se snažila ( opět v rámci svých možností), oni se jí akorát vysmívali. Přitom netuším, proč měli nos nahoru - žít v paneláku a vychovat jedináčka, to zas není takový výkon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
3.8.23 15:58
@jednoslunicko píše:
Tenhle díl si pamatuju, macho je nezapomenutelný :D. Jenže zatímco Macho to nemělo v hlavě vpořádku, tak ta druhá rodina ano a co si pamatuju, tak na mně to působilo, že jsou namyšlení až na půdu. vždycky si říkám - proč, na co jsou tak hrdí - že žijou v pronajatém 2 + 1? Byli docela nechutní - matinka, tatíček i ten jejich jedinášek.

Souhlas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7719
3.8.23 16:20
@topazio píše:
U nás pořád chčije a chčije. :lol: Zima.
Už aby zase bylo teplo.

TO TEDA! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
3.8.23 17:54
@smile_xxx píše:
Holky, a ze které série je díl s tou Polkou Justýnou, co u té nové rodiny ani nespala, odcházela na hotel a vždycky ráno přišla. Ten její namachrovaný exot ji přirovnal k mercedesu a novou maminku ke trabantu.

Myslím že 3. Série.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
3.8.23 18:34
@smile_xxx píše:
Díky, tak tu ještě neopakovali.

Musela jsem se podivat, ktera to je. No, ta Justyna byla hodne sikovna, starostliva, dbala na zdravou vyzivu a byla moc hezka. Ta druha maminka Radka nebyla ani hezka ani pracovita a nahradni manzel z ni byl na prasky. Ted jsem koukala na ukazku, jak misto pizzy v restauraci donesl mrazenou, ze nikam nejde…Vypada to namyslene, ale ja bych s chlapem typu Radky taky na verejnost nesla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.8.23 20:45
@Taktinevím píše:
TO TEDA! :cert:

Dnes nepršelo ale foukal dost silný vítr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
3.8.23 20:49
@smile_xxx píše:
Díky, tak tu ještě neopakovali.

Tento díl opakovat nebudou. Psali, že není ani na Voyo. Jedna z rodin si nepřála, aby díl znovu šel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6831
3.8.23 21:10
@topazio píše:
Tento díl opakovat nebudou. Psali, že není ani na Voyo. Jedna z rodin si nepřála, aby díl znovu šel.

Ano, ten díl si panatuji. Také jsem hledala a nenašla. To samé i s tou Erikou z první série. Celkově na voyo chybí dost dílů. Škoda no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí