Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33658
11.1.24 07:52
@VitaminC píše:
Mne se to naopak libilo. Dominika pusobila inteligentne, neuchylovala se k zadnym jedovatostem, oproti Darine, ta byla opravdu nechutna.

Darina je 🐄ale Dominika o dost vetsi. Neskutecnej sobec, co mysli jen na sebe a je ji fuk, ze to ovlivnuje zivot dalsim trem lidem. Hlavne ze dosahne sveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 07:52
@blobfish píše:
To je možný, ale odpovídá to realitě. Navíc Dominika tu manželku nenutila k tomu, aby s ní zůstala, pouze odmítla mít kvůli manželce mužskou identitu. Lidé se chovají jako sobci (ve smyslu postaví svoje potřeby nad potřeby jiných) v daleko méně závažných situacích - jako jsou například ty rozvody. Asi byste neříkali člověku, že má v zájmu dětí nebo partnera setrvávat ve vztahu, ve kterém je nešťastný. A jiný by měl v domnělém zájmu okolí setrvávat ve špatném těle?

Vždyť jí vydírala, já jsem to slyšela a viděla. I z jejích gest a pohledů to bylo vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 07:54
@Kelsey píše:
Dívala jsem se včera na tu nahrávku po vysílání. Opět to vypadá, že Katka je nejistá, neví, co přesně chce i podle toho mluvení. Nechá se ovlivnit, nemá vlastní úsudek. Je mi ji líto mnohem víc. Tím si asi zasekala život v nějakém kruhu. A neposune se dál, aby žila svobodně. Na tom videu mi opět přišla Dominika nechutně arogantní. Tam je vidět, že ona je kápo. A kolem ní se točí svět.

Katka je hodně submisivní a bohužel nechá sebou manipulovat. Potřebovala by někoho, kdo by jí otevřel oči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33658
11.1.24 07:58
@blobfish píše:
@Kipa22 Musí. Ale co když je to vážně mrtvej táta vs. živá Dominika? Co by si vybraly ty děti?Mimochodem, podle logiky, která se v případě trans osob uplatňuje, by neměly být žádné rozvody. Protože pro děti jsou přece lepší nerozvedení rodiče než rozvedení se vším, co k tomu patří.

Ted uz chybi jen operace, po ktere dostane novy RL, nove doklady. Tim ztraci pravo na deti. To je uplne sileny, jako by se vubec nenarodily :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
11.1.24 07:58
@topazio píše:
Katka je hodně submisivní a bohužel nechá sebou manipulovat. Potřebovala by někoho, kdo by jí otevřel oči.

No je. To je vidět. Na druhou stranu, jestli furt poslouchá řeči o sebevraždě a podobné citové vydírání Dominiky. Tak raději zůstává v tomhle. Než s ní ten život uzavřít, ať jde každá svojí cestou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 08:02
@Kelsey píše:
No je. To je vidět. Na druhou stranu, jestli furt poslouchá řeči o sebevraždě a podobné citové vydírání Dominiky. Tak raději zůstává v tomhle. Než s ní ten život uzavřít, ať jde každá svojí cestou.

Je to začarovaný kruh. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5889
11.1.24 08:15
@topazio píše:
Vždyť jí vydírala, já jsem to slyšela a viděla. I z jejích gest a pohledů to bylo vidět.

Taky jsem to tam viděla. A potvrdilo to pak to, jak to, jak dopadl závěr. Dominice nedošlo vůbec nic. Jen tam udělala pár gest, že je sobec a vůbec jsem jí to nevěřila.
Mělo to být jako například v případě Musila. On na svou orientaci přišel taky pozdě, ale v klidu šli od sebe a on zůstal pro děti tátou. Nenutil jí, aby byla mužem, protože je homosexuál. Ale to Dominika přesně dělá. Očividně je stále na ženy, po operaci se to nezmění. Naopak v podstatě tlačí svou ženu do toho, aby byla ona lesba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2727
11.1.24 08:20
@topazio píše:
Katka je hodně submisivní a bohužel nechá sebou manipulovat. Potřebovala by někoho, kdo by jí otevřel oči.

Hlavně v Dominice pořád vidí toho svého Pepu. Hodně se trápí, chudák.

Manželka Jarky Broki tohle asi prožila taky, děti byly taky menší. Ta si našla přítele. A Jarka šla bydlet k mamince, mimochodem, v Praze řídí tramvaj.
Děti jsou už dospělé, vím že se s Jarkou stýkají.

Snad tenhle případ taky nakonec dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5959
11.1.24 08:26
@Fiveone píše:
Mně to její mrtvej nebo šťastná už hraničilo s citovým vydíráním.

To je klasická manipulace a citové vydírání. Vybodla bych se na ní. Bohužel, jeho (její) manželka na to skáče a nechá se vydírat a pak se řeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 08:27
@Fiveone píše:
Taky jsem to tam viděla. A potvrdilo to pak to, jak to, jak dopadl závěr. Dominice nedošlo vůbec nic. Jen tam udělala pár gest, že je sobec a vůbec jsem jí to nevěřila.
Mělo to být jako například v případě Musila. On na svou orientaci přišel taky pozdě, ale v klidu šli od sebe a on zůstal pro děti tátou. Nenutil jí, aby byla mužem, protože je homosexuál. Ale to Dominika přesně dělá. Očividně je stále na ženy, po operaci se to nezmění. Naopak v podstatě tlačí svou ženu do toho, aby byla ona lesba.

Přitom může být jednou šťastná se skutečnou lesbičkou. A Kačka s mužem. I pro ty děti by to bylo lepší. Děti to domácí napětí určitě cítí. Může se to jednou na nich negativně podepsat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5950
11.1.24 08:28
@topazio píše:
Ty jsi úplně mimo. :zed: 8o
Pokud dojde ke změně pohlaví u jednoho z partnerů, tak má právo ten druhý na nový život a rozvod. Muž si bral ženu. Žena si brala muže.

Vždyť má :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 08:31
@Sylvania 333 píše:
Hlavně v Dominice pořád vidí toho svého Pepu. Hodně se trápí, chudák.

Manželka Jarky Broki tohle asi prožila taky, děti byly taky menší. Ta si našla přítele. A Jarka šla bydlet k mamince, mimochodem, v Praze řídí tramvaj.
Děti jsou už dospělé, vím že se s Jarkou stýkají.

Snad tenhle případ taky nakonec dobře dopadne.

Kéž by dobře dopadl. Zatím to ale vypadá velmi špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33658
11.1.24 08:34
@blobfish píše:
Vždyť má :nevim:

Ma, ale ona je strasne hodna. Na venek se snazi vypadat, jako ze to zvlada ale jeji JA rve a nikdo ho neslysi. Proto si ublizuje. Ja si myslim, ze ty zjizvene ruce ukazala schvalne, aby lidem doslo, ze to neni vubec tak jednoduche, jak to podava Dominika. Doufam ze se Kacka probere a odejde.
Bude to ale tezky, protoze ji Pepan nebude chtit pustit. Uz jen tim, ze nedokaze pochopit jeji neveru, proc to jako udelala. No proc asi ze jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
11.1.24 08:40
@arinecka píše:
Ma, ale ona je strasne hodna. Na venek se snazi vypadat, jako ze to zvlada ale jeji JA rve a nikdo ho neslysi. Proto si ublizuje. Ja si myslim, ze ty zjizvene ruce ukazala schvalne, aby lidem doslo, ze to neni vubec tak jednoduche, jak to podava Dominika. Doufam ze se Kacka probere a odejde.
Bude to ale tezky, protoze ji Pepan nebude chtit pustit. Uz jen tim, ze nedokaze pochopit jeji neveru, proc to jako udelala. No proc asi ze jo.

Kačka je úplně sama. Její rodina určitě od ní dala ruce pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7296
11.1.24 08:48
@topazio píše:
Ty jsi úplně mimo. :zed: 8o
Pokud dojde ke změně pohlaví u jednoho z partnerů, tak má právo ten druhý na nový život a rozvod. Muž si bral ženu. Žena si brala muže.

Přesně, ta Kačka není lesba a proto si vzala chlapa. A teď jí ten „chlap“nutí aby se lesbou stala, vydírají a bůh ví, jak se k ní chová bez kamer. Je to manipulátor a tu Kacku úplně zničil, je hrozně hodná, nemá v nikom oporu, je strhaná, nešťastná už od pohledu a to sobecký individuum řeší jenom sebe a ještě jí vyčítá nevěru. Síla prostě. A myslím, že tam není jen otázka toho vydírání a manipulace, ale i existenční důvody. Ten otec, otcem nebude, nebude muset platit aliky, nic, tak co má taková holka dělat, je v pasti. A jen kvůli ohromnému sobectví dříve chlapa, s kterým si udělala děti. Nechápu jak se ho může někdo zastávat.

Příspěvek upraven 11.01.24 v 08:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky