Výměna manželek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3789
7.1.24 09:38
@topazio píše:
Doba je zvrácená. Neustále nám cpou tyto lidi před oči a říkají, že je to normální. U nás ve městě byl pochod LGBT. Byl v létě. A pořadatelé si stěžovali, že od nich dal Magistrát ruce pryč a že jim nedal peníze na pochod. :zed: Proč by jim měl Magistrát dávat peníze? Je to soukromá akce, ať si to zaplatí sami.

Dává magistrát lidem peníze na pochod za Legalizaci konopí? Asi těžko. Bože, ať ty péra strkaj klidně v lese do hromady mechu, ale nemusí to furt propagovat, fakt ne. A to mám kolegu/kamaráda gaye a fakt se ho nevyptavám, jestli má pak za předkožkou kousky přítelovo lejna. Příspěvek off topic, ale to jen tak, aby řeč nestála.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
7.1.24 09:39
@aiwwa píše:
Co bys dělala, kdyby ses narodila v mužském těle? Trpěla bys celý život? Homosexuálové taky vadí?

Proti homosexuálům nemám to nejmenší. Nevadí mi trans lidi, je mi jich spíš líto. Ale ten směr, jaký to nabírá, začíná být hodně nebezpečný a ten se mi tedy nelíbí ani trochu.

Příspěvek upraven 07.01.24 v 09:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 09:40
@aiwwa píše:
Co bys dělala, kdyby ses narodila v mužském těle? Trpěla bys celý život? Homosexuálové taky vadí?

Ať se ten dotyčný přemění, jeho věc. Ale tady jde o chování této osoby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80083
7.1.24 09:40

@Pitřice @topazio Ale ti lidé jsou prostě takoví, není to jejich volba. Narodili se tak, ty máš třeba vrozené hnědé oči, Cupák byl gay. Představ si, že bys musela celý život nosit černé brýle a skrývat barvu očí. Proč? Stejně jako ti, kteří se narodili ve špatném těle. Každý ať si žije jak chce, pokud tím nikomu neubližuje. Nemají to tito lidé jednoduché. Znám pár gayu, jsou to fajn kluci, jsou spolu šťastní, jejich věc. Chtěla bys je někam zavírat?
Představ si, že ve starém Řecku se tvrdilo, že skutečná láska není možná mezi mužem a ženou, ale mezi muži.
Jo a tyhle pořady stačí jednoduše nesledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 09:50
@inkakřivák píše:
@Pitřice @topazio Ale ti lidé jsou prostě takoví, není to jejich volba. Narodili se tak, ty máš třeba vrozené hnědé oči, Cupák byl gay. Představ si, že bys musela celý život nosit černé brýle a skrývat barvu očí. Proč? Stejně jako ti, kteří se narodili ve špatném těle. Každý ať si žije jak chce, pokud tím nikomu neubližuje. Nemají to tito lidé jednoduché. Znám pár gayu, jsou to fajn kluci, jsou spolu šťastní, jejich věc. Chtěla bys je někam zavírat?
Představ si, že ve starém Řecku se tvrdilo, že skutečná láska není možná mezi mužem a ženou, ale mezi muži.

Ať si je každý jaký chce. Ale proč musí někdo na sebe neustále upozorňovat? Cizí lidi jeho orientace nezajímá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
7.1.24 10:13
@inkakřivák píše:

Tak dobře, narodit se jako muž a cítit se jako žena, dobře všechno chápu, ať si jde na operace prsou, genitálií a všeho co chce. Ale proč si najde paní, udělá si s ní dvě děti a pak ji nutí a psychicky vydira aby s ním/ S NÍ zůstala, když není lesba? Nechutný, paní tam byla jak největší zlobaba, že JÍ podvedla, ale když prostě není lesba a doma má babochlapa, tak co má dělat? Děti naprosto chudáci, někomu říkaly tato a teď musí osobu co je zplodila nazývat ženským jménem?! Už kvůli těm dětem bych nikdy nedovolila aby v něčem takovém musely žít. A přesně kvůli takovým případům jsou pak zákazy adopce děti do homosexuálního páru. Aby se někdo choval takhle ujete a ještě vykrikoval zda je lepší smrt nebo se nechat změnit, no strašný. Psychopat, vyderac, manipulátor a strašný sobec. Paní 5 let žije v tomhle,,nevím vztahu" a řekla bych asi hlavně kvůli tomu, že má s Ní dvě děti a neví co dál, protože je stále manipulovana tím, že její polovička si sebere život, pokud se nepreoperuje. ŠÍLENÝ. Trochu si doufám, že paní už s touto nechutnou manipulativni osobou není a že si našla normálního muže. Bohužel to spíš tipuji na opak a ještě bude mít problém vůbec někdy navázat normální vztah, protože tenhle vztah ji vysává i racionální myšlení. TV nova by měla této paní sehnat dobrého terapeuta za to, že si dovolila vůbec takovou hnusotinku poslat do televize, nějací hlupouni z LGBT bla bla se na ni určitě vrhnou jak na hon za myší a budou tvrdit jak je bezohledna ke svému manželovi/manželce. O tom že se jí další procento blbcu bude smát atd ani nemluvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 10:19

@xxprincesscz Tento díl se neměl nikdy natočit. Hlavně kvůli dětem.
Ve Výměně bylo hodně gayů a lesbiček ale byli normální. Nikoho citově nevydírali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
7.1.24 10:23
@topazio píše:
Ať se ten dotyčný přemění, jeho věc. Ale tady jde o chování této osoby.

Přesně tak, neskutečnej sobec. Tak se nemusel ženit, dělat děti. Jak ty k tomu přijdou? Měly tátu, a najednou je oslovení táto tabu? Chudák Kačka, navenek vypadá jako silná žena, ale je jasný že jí to totálně semlelo. A já se jí teda vůbec nedivím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33663
7.1.24 10:30

Jinak tedaa, Pepan jako chlap, byl celej Ron Weasley.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3514
7.1.24 10:34
@topazio píše:
@xxprincesscz Tento díl se neměl nikdy natočit. Hlavně kvůli dětem.
Ve Výměně bylo hodně gayů a lesbiček ale byli normální. Nikoho citově nevydírali.

Přesně tak, viděla jsem na Voyo a souhlasím. Bohužel TV Nova skočí po jakékoli bizarnosti, ať už je to bezzubá paní s IQ na hranici deb*lity nebo tato osoba. Pán si měl včas rozmyslet, jestli mít děti, věřím, že se takové věci dějí, ale zviditelňovat se v tv na úkor dětí a partnerky, je za mě přes čáru. Dětí je mi líto, Kačka si snad časem najde nového partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
7.1.24 11:01
@Sofie2013 píše:
Přesně tak, viděla jsem na Voyo a souhlasím. Bohužel TV Nova skočí po jakékoli bizarnosti, ať už je to bezzubá paní s IQ na hranici deb*lity nebo tato osoba. Pán si měl včas rozmyslet, jestli mít děti, věřím, že se takové věci dějí, ale zviditelňovat se v tv na úkor dětí a partnerky, je za mě přes čáru. Dětí je mi líto, Kačka si snad časem najde nového partnera.

Nebo díly, kde je viditelné týrání dětí. Nova díl odvysílá a dál nic. Žádné nahlášení na Ospod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
7.1.24 12:45
@topazio píše:
Nebo díly, kde je viditelné týrání dětí. Nova díl odvysílá a dál nic. Žádné nahlášení na Ospod.

Cetla jsem kdysi rozhovor s reziserkou a jo, oni obcas daji podnet na OSPOD. Jen to nerikaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
10.1.24 20:37

Ten člověk je fakt strašnej. Nevím, koho je mi líto víc. Jestli té paní nebo těch dětí.
Něco šíleného. A ještě s ním zůstává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2930
10.1.24 20:40

Teď na to koukám a ta Dominika, panebože. To je strašná osoba. Manipulátor, hnusný. Jak zakazuje dětem nazývat ho taťkou, vždyť on otec je. Ty děti přišli o rodiče, jen kvůli jeho přístupu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13215
10.1.24 20:41

@thalasan strašně nesympatický a sobecký… On skončil sice v Bohnicích, ale já se divím, že tam spíš neskončila ta Katka.
Nevíte, jestli spolu zůstali?

Příspěvek upraven 10.01.24 v 20:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí