Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@arinecka píše:
Ne, žádné zvíře tam nemají. Bude to mít jako dovolenou.
K čemu je výměna manželek bez dětí???
Trapné, skutečně…
@CernaKocka PresCest píše:
Trapné, skutečně…
Tak je to vymena manzelek, deti nejsou podminka. Nevidim na tom nic spatnyho.
@arinecka píše:
Tak je to vymena manzelek, deti nejsou podminka. Nevidim na tom nic spatnyho.
Jasně, tak už tam byly i díly, kdy místo ženy přijel chlap, tam to třeba bylo zajímavé, jak si dva chlapi poradí a spolu to zvládnou. Bezdětní se obvykle ráno seberou, jdou do práce, pak mají třeba nějaké koníčky nebo nějaké aktivity s přáteli a večer domů.. takže oni když si jednou za týden uklidí, tak jim tam ten pořádek obvykle vydrží a mít tam tak na 10 dnů zavřenou vyměněnou manželku moc nedává smysl, protože si tam prostě nemá co vyzkoušet.. škoda, že s touto výměnou rok nepočkali, hned by to bylo zajímavější..
@Beckyttine5 píše:
Jasně, tak už tam byly i díly, kdy místo ženy přijel chlap, tam to třeba bylo zajímavé, jak si dva chlapi poradí a spolu to zvládnou. Bezdětní se obvykle ráno seberou, jdou do práce, pak mají třeba nějaké koníčky nebo nějaké aktivity s přáteli a večer domů.. takže oni když si jednou za týden uklidí, tak jim tam ten pořádek obvykle vydrží a mít tam tak na 10 dnů zavřenou vyměněnou manželku moc nedává smysl, protože si tam prostě nemá co vyzkoušet.. škoda, že s touto výměnou rok nepočkali, hned by to bylo zajímavější..
Tak jasně, když tam je hodně dětí, tak je na co koukat, pořádnej šrumec
Ale třeba výměna s Osmanem byla fajn, tam si vyměněná mamina odpočinula, podívala se poprvé v životě k moři, prostě pohodička. Do takový výměny bych šla taky ![]()
A jo, mohli rok počkat, s miminem by to tam bylo asi dost jiný. Teď si ale nejsem jistá, jestli se přihlásili oni, nebo je oslovila Nova, jak to někdy dělá ![]()
@arinecka píše:
Tak jasně, když tam je hodně dětí, tak je na co koukat, pořádnej šrumecAle třeba výměna s Osmanem byla fajn, tam si vyměněná mamina odpočinula, podívala se poprvé v životě k moři, prostě pohodička. Do takový výměny bych šla taky
A jo, mohli rok počkat, s miminem by to tam bylo asi dost jiný. Teď si ale nejsem jistá, jestli se přihlásili oni, nebo je oslovila Nova, jak to někdy dělá
Osmany byl super, ten díl se mi moc líbil… Tam navíc byla i zvířata a velké prostory na úklid, takže kdyby maminka chtěla práce se tam najde dost.. stejně tak byl zajímavý díl se Stropnickým a Krejčíkem, nebo jak se ten druhý jmenoval.. tak uvidíme večer, jaká to bude..
Trapné, skutečně…
Bezdětné VM mě nebaví. Už jsem to tu jednou napsala. Proč vybírají takové dno?
@Beckyttine5 píše:
Osmany byl super, ten díl se mi moc líbil… Tam navíc byla i zvířata a velké prostory na úklid, takže kdyby maminka chtěla práce se tam najde dost.. stejně tak byl zajímavý díl se Stropnickým a Krejčíkem, nebo jak se ten druhý jmenoval.. tak uvidíme večer, jaká to bude..
Trapný byl Bendig a pak ještě ta herečka, kterou moc lidí nezná. Jen příznivci seriálů.
@topazio píše:
Trapný byl Bendig a pak ještě ta herečka, kterou moc lidí nezná. Jen příznivci seriálů.
No, Bendig tam měl snad víc fanoušků než Karel Gott v Německu, dobře si vybral lokalitu.
Která herečka? Já si ještě vybavuji Mirka Noska s přítelkyní, ale herečku ne..
Jen jednu zpěvačku s DJ, snad z Ostravy, které znal prý taky skoro každý..
@Beckyttine5 píše:
No, Bendig tam měl snad víc fanoušků než Karel Gott v Německu, dobře si vybral lokalitu.
Která herečka? Já si ještě vybavuji Mirka Noska s přítelkyní, ale herečku ne..
Jen jednu zpěvačku s DJ, snad z Ostravy, které znal prý taky skoro každý..
Byl v Žatci. Tam žije i plno Čechů. Museli ho dát do romské rodině. Většinou ho poslouchají jen Romové.
Trapné, skutečně…
Zřejmě půjde o zviditelnění někoho…Když je to ten VIP díl
@Koty píše:Jo, ona byla v té rodinw
Míša Tomešová?
@Koty píše:
Míša Tomešová?
Jo, ona byla v té rodině samozivitelky.. to měla taky na míru, aby mohla být víc užitečná..