Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Žirafa 69 píše:
To máš odkud, že fetovali? ne že by na to nevypadali…
Minimálně on vypadá, že je feťák. Využilý.
@Žirafa 69 píše:
To máš odkud, že fetovali? ne že by na to nevypadali…
Tak se na něj podívej. Magor ani nepřipoutaná dítě.
Není ta babochlapka zas těhotná, když je jí zle?
Je otřesné, jak se ten chlap chová k jejím dětem a ona to dovolí🙈
.
@Kelsey píše:
Je otřesné, jak se ten chlap chová k jejím dětem a ona to dovolí🙈.
Určitě je těhotná.
@PapeJ píše:
Tyjo dvakrát denně se holčička koupe, i vlasy si myje, ale zoubky má uhniléNechápu
Klasika, většina lidí hnije zevnitř.
@topazio píše:
Určitě je těhotná.
Tohle je krásný důkaz toho, že lidé by měli dostávat dávky jen a pouze po nevratné sterilizaci.
@Zumpa píše:
Tohle je krásný důkaz toho, že lidé by měli dostávat dávky jen a pouze po nevratné sterilizaci.
To je pravda. Hlavně u těchto osob.
@topazio píše:
Určitě je těhotná.
Ale když se balila, tak mluvila o tom, že si musí vzít s sebou antikoncepci.
@PetraJ píše:
Teď už víš, jak vypadá ženská, která přijde na své těhotenství až v momentě, kdy začíná rodit.
@PetraJ píše:
U těchto lidí antikoncepce často selhává.
@Kelsey píše:
Je otřesné, jak se ten chlap chová k jejím dětem a ona to dovolí🙈.
Omylem jsem kousek viděla a šacuju to spíš na absťák.
V bonusech ještě Zuzka z KV tvrdí, že jí ten pán z Moravy každý den nabízel sex. ![]()
@topazio píše:
U těchto lidí antikoncepce často selhává.
Podle mě to nebylo tím, že by byla těhotná, ale že je z toho svýho magora totálně vystreslá, psychicky zničená. Je to psychopat, ona je týraná oběť. Je strašný, že v tom nechá ty děti, ale ona je zmanipulovaná, tyhle ženský to nevidí. Mě jí bylo spíše líto. Bylo by jí mnohem líp samotné s dětmi. Ona tak špatná podle mě není, jen bohužel utekla od jednoho psychouše k druhému. Kdyby měla normálního chlapa, tak věřím, že by na tom byli úplně jinak. Dobře, ten jeden kluk byl docela hustý, ale myslím, že to je jistá póza, jak se ubránit před tím magorem. Sama říkala, že jenom s tímhle klukem vychází. Kdyby nežil v tomhle prostředí, myslím že by byl v pohodě. Ten nejstarší a ten nejmladší kluk byli super. Ten nejstarší úplně, na to, co má za sebou, tak jako klobouček. Tam je prostě jediný problém a tím je ten psychopat. Ona by se měla sebrat, zůstat s dětmi a psem a toho magora vylízanýho kopnout do per.dele.
@Matt 02 Zrovna jsem něco takového chtěla napsat. Taky mi jí bylo spíš líto. Tipiju, že takový pokřivený náhled má od rodičů nebo otce, těžko říct, ale doma jistě neměla jak okoukat, jaký je „normální“ a rovnocenný partnerský vztah, proto jí - jak sama říkala, nepřipadlo divné, jak se chová její první manžel. Tak když díky klukovi se ho dokázala zbavit, našla si bohužel dalšího podobnýho zmetka.
Je vlastně taková ta moc hodná až hloupá, co si vše nechá, ale když v tom člověk nějakým způsobem zřejmě vyrůstá, tak…však to tu čteme často, jak v tom tyhle ženy žijí dlouho…
Ten její jak ze sebe dokázal i slzičky vymačkat
(tak třeba citlivý bude, těžko říct, co tím hulvátstvím zakrývá, spíš malé sebevědomí),ale řekla bych, že den, pár dní, pod vlivem emocí, a pak to může zajet do stejných kolejí, kdo ví. To už bude záležet spíš na ní, jestli i z tohoto vlaku dokáže vystoupit…