Výmluvy v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
27.7.21 09:26

Mám občas období, kdy pár měsíců nepiju, nikomu to nikdy nepřišlo divné ani mě nepodezíral z těhotenství. Prostě zrovna nepiju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
27.7.21 09:29

Já teda těhotná ještě nebyla a když nechci pít, tak nepiju a nikoho to nezaráží 8o Třeba nemám chuť, chci ráno brzy vstát, mám podrážděný žaludek z blbého jídla, řídím a tak dále…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.7.21 09:31
@Anonymní píše:
Ahoj, zjistila jsem že jsem těhotná.

Ovšem máme před sebou pár rodinných akcí.

Jediná věc jako výmluva na alkohol atd. mě napadá antibiotika. Ale na co?

Prosím nepište močák, na ten jsem se vymlouvala v prvním těhotenství :zed: :lol:

Díky za všechny úsměvné rady :srdce:

Co prostě říct, že nebudeš pít? To jsi profláklá jako alkoholová královna a bez piva nedáš ránu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
27.7.21 09:36
@Russet píše:
Co prostě říct, že nebudeš pít? To jsi profláklá jako alkoholová královna a bez piva nedáš ránu?

Tak treba u tchanu na Morave ti sklenicku vnucuji a pro klid duse tu jednu vetsinou vypiju, jinak je to urazi. Mysli si co chces o tom jak TEBE by nikdo nedonutil a nikdo MI to prece do chrtanu neleje… Proste starsi generace to nepochopi. Kdyz se treba kamosky ptaly, tak jsem jen rekla, ze jsem to dostala a je mi z toho blbe, pripadne, ze hubnu, mam 3 kila dole a nechci to alkoholem zase podelat.. to bylo pak plno dotazu na jidelnicek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Badboda
27.7.21 09:43
@hospodki píše:
Tak treba u tchanu na Morave ti sklenicku vnucuji a pro klid duse tu jednu vetsinou vypiju, jinak je to urazi. Mysli si co chces o tom jak TEBE by nikdo nedonutil a nikdo MI to prece do chrtanu neleje… Proste starsi generace to nepochopi. Kdyz se treba kamosky ptaly, tak jsem jen rekla, ze jsem to dostala a je mi z toho blbe, pripadne, ze hubnu, mam 3 kila dole a nechci to alkoholem zase podelat.. to bylo pak plno dotazu na jidelnicek :)

Tohle jsem taky zažila. Rodina tehdejšího přítele mi nutila panák Becherovky, tu já nemůžu ani cítit. Asertivne jse odmítla, na poznámku, že jsem je teď urazila jsem řekla v klidu že je mi to líto. Ten den už mi dávali pak najevo, že jsem mimo partu. Tehdy mě to mrzelo, teď vím, že takto se chovají jen velmi omezení lidé.

• Citovat
  • Upravit
18659
27.7.21 09:51
@Badboda píše:
Tohle jsem taky zažila. Rodina tehdejšího přítele mi nutila panák Becherovky, tu já nemůžu ani cítit. Asertivne jse odmítla, na poznámku, že jsem je teď urazila jsem řekla v klidu že je mi to líto. Ten den už mi dávali pak najevo, že jsem mimo partu. Tehdy mě to mrzelo, teď vím, že takto se chovají jen velmi omezení lidé.

no, u tchyne to sedi, ale zase se snazim udrzet normalni vztahy a tohle neberu jako extremni obet, takze jednou sklenickou ustoupim, ale kde mi to za to stoji, tam se mnou nehnou a muzou se na hlavu stavet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.7.21 09:58

Já se nevymlouvala, nechala sem si nalít, manžel rychle vypil svoje a pak sme si to nenapadne prohodili :mrgreen: musel teda pít za dva, ale nevadilo mu to :lol: nebo sem si nalivala sama, ale nalila sem si třeba jen čistý tonik bez ginu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
27.7.21 10:01

@hospodki Tak at si to nechápou, jejich problém. Po vinu je mi špatně, tak nevidim jediný duvod, proc bych ho mela pit. Proste dekuji, nedam si a nebudi vysvetlovat proc. A když mi nekdo i pres to nalije, tak to necham nekde stat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
27.7.21 10:02
@Kriss Tina píše:
nebo sem si nalivala sama, ale nalila sem si třeba jen čistý tonik bez ginu :mrgreen:

zrovna tonic by se nemel kvuli chininu - max 2 sklenicky na den kdyz nejsi tehotna, ale chapu zakladni myslenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
27.7.21 10:03
@Pidulka1991 píše: Škoda, ze neni normalni nepít a člověk na to musí mít výmluvu :roll:. Jestli nechceš, aby to vsichni věděli, tao antibiotika jsou první výmluva, co řidič???

Jo jo to chceš být na oslavě s Marunou, co bere antibiotika zrovna :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18659
27.7.21 10:04

@j.a.n.i1 ty mas treba z toho zdravotni problem, ja ne, takze si holt jednou za cvrt roku tu sklenicku dam. Kdybych tam musela kazdy tyden, tak to do me fakt nenalejou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
27.7.21 10:05

@hospodki jo to byl příklad, mi nedošlo že zrovna ten se taky nesmí :D můžu nahradit treba colou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.7.21 10:08
@mackA159 píše: Řekla bych že nechci. Na otázku zda jsem těhotná bych odpověděla normálně. Proč to tajit, pokud se někdo zeptá? Potratit můžeš během celého těhotenství. Všechny tyhle tajnosti nechápu, je naprosto normální že to někdy nevyjde, akorat se to ve společnosti tají, jako kdyby to nebylo vcelku běžný.

Tajnosti nejsou z důvodu možného potratu, ale ráda bych těhotenství oznámila až to bude vidět, a do té doby si užila klid. Bohužel v prvním tehu jsem to řekla brzy a celou dobu jsem poslouchala nesmyslné řeči, jak jsem si zkazila život, že to nezvládnu, že budu neschopná matka atd… Hold v každé rodině jsou jiné vztahy.

• Citovat
  • Upravit
30992
27.7.21 10:10

Zaludecni neuroza?? :mrgreen: Trpela jsem na ni dost pred tehotenstvim, takze kdyz mi pak bylo blbe pri prvnim tehotenstvi, tak me v praci vsichni kolegove litovali, jak hroznou mam neurozu, ze az zvracim - tak jsem je v tom nechala :mrgreen:. Jinak jedno 10° pivo jsem si v tehotenstvi klidne dala. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101713
27.7.21 10:11
@hospodki píše:
@j.a.n.i1 ty mas treba z toho zdravotni problem, ja ne, takze si holt jednou za cvrt roku tu sklenicku dam. Kdybych tam musela kazdy tyden, tak to do me fakt nenalejou

Takze si ji vlastne dat chces…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky