Vyndání tělíska a bolesti...

Anonymní
15.11.20 15:49

Vyndání tělíska, bolesti..

Ahoj, na začátku týdne jsem byla na vyndání nitr. tělíska, jednalo se o tělísko nehormonální, ten den mě jen lehce pobolívalo v podbříšku.
Druhý den po vytažení jsem byla v pořádku, žádné bolesti a nic jsem necítila.

Podle aplikace jsem tento týden měla i plodné dny, kterých jsme s manželem využili :)
Od jednoho z těchto dní mám v sobě pocit „že se zadařilo“ nedokážu to asi správně popsat ale prostě to tak cítím.. Nejedná se určitě o vsugerování si něčeho protože na to kdy mám plodné dny jsem přišla až včera zpětně :D A hlavně to nijak neřešíme jestli to přijde hned nebo za půl roku. Do teď jsem ani nevěděla kdy plodné dny mám :kytka: :kytka:
Zhruba dva dny mě pobolívá a „píchá“ v podbříšku a v prsou… a pravé straně v podbříšku cítím jako bych tam měla balonek se vzduchem nebo tak něco očas mi tam něco žbluňkne :lol: :lol: Trochu se mi i motá hlava..

Zajímá mě jestli některá z vás mělo podobné pocity, nebo případně jestli jsou tyhle pocity po vytažení normální…

Vkládám anonymně zatím o našem rozhodnutí nikdo neví

Děkuji a krásný den všem :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31287
15.11.20 17:02

Kdy že to měla být ta ovulace? Podle mě, jestli je to pár dní, tak na nějaké zahnizďování je ještě brzy. Jak si zjistila tu ovulaci? Je to jisté? Já tyhle pocity mívám právě při ovulaci, co ty popisuješ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.11.20 20:15

@Mar__tanka1983 středu měla být… Jisté to není protože jsem nikdy nezkoumala kdy mám přesně ovulaci. Nemusela jsem to řešit první dítě se nám povedlo okamžitě.

Tyhle bolesti mám od pátku jako při PMS..

• Citovat
  • Upravit
1462
15.11.20 21:36

Cituji :,,A hlavně to nijak neřešíme jestli to přijde hned nebo za půl roku.,, Kdyz sis uz zjistila co vubec znamenaji plodne dny a kdy je mas, zaznamenavas sebemensi bolistku v podbrisku i prsou, tak si tu svou vetu teda pekne nalhavas… Kazdopadne k tve otazce, ne ani u jednoho tehu jsem takto brzo zadne zmeny nepozorovala… V te dobe jsem se tedy ani nepidila a neznala terminy co je to ovulace, plodne dny, bazalni teploty, a tomu ja pak rikam neresit a jen si uzivat :mavam: Preji vsak at se zadari co nejdriv :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí