Vypadám strhaně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3198
12.2.20 11:50
@ontarova.stara píše:
Jezdi hlidat Billu na Slovensko, co my vime?
:mrgreen: určitě :mrgreen: tam maj na ty hlídače obzvlášť velké nároky, co se vzhledu týče :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.2.20 11:52
@Katastrofaobecna píše:
Nemít myčku není ostuda, ale nemít na ni mi jako ostuda přijde, protože nemít rezervu aspoň 30tis je dost drsný

Podle statistik nemá 30 tisícovou rezervu 2/3 domácností, takže jsou podle tebe všichni ostudní? Jen na emiminu mámy přehazují peníze vidlema, viz diskuze Kolik vyděláváte? Jakou máte rezervu? To pak tady lítají miliony. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
12.2.20 11:53
@Jitul.kaaa9 píše: :mrgreen: určitě :mrgreen: tam maj na ty hlídače obzvlášť velké nároky, co se vzhledu týče :lol:

Jisteze! Je tam jako zastupce Ceske republiky. Se podivej, jakou jsme meli povest na zapade po revoluci. Tady zakladatelky muz k tomu pristupuje zodpovedne a chape, ze reprezentace vlasti chce urcite obeti.
Pracku ma, tak at nepastikuje.

• Citovat
  • Upravit
41030
12.2.20 11:55
@Enmamma píše:
Třeba žijí v oblasti, kde jsou nízké mzdy a dělá někde za pár korun.Možná má nízké vzdělání a nikde ho na lepší pozici nevezmou. Těžko říct, co v tom je.

ale musí být v práci pořád, vypadat reprezentativně a často jezdí do zahraničí :think: no, mě to moc smysl nedává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
12.2.20 12:00
@Enmamma píše:
Podle statistik nemá 30 tisícovou rezervu 2/3 domácností, takže jsou podle tebe všichni ostudní? Jen na emiminu mámy přehazují peníze vidlema, viz diskuze Kolik vyděláváte? Jakou máte rezervu? To pak tady lítají miliony. :mrgreen:

No jako promin, ale nemit ani tak minimalni rezervu, jako je 30tis, je fakt hazard. A nevim jestli takhle funguji 2 ze 3 domacnosti, to mi prijde jako hodne vysoke procento, myslim, ze jsi to ponekud prestrelila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12554
12.2.20 12:02
@Jitul.kaaa9 píše:
Myslíš, že recepční nebo sekuriťák jezdí často na sluzebky do zahraničí?

To asi ne, myslela jsem to ironicky v kontextu..reprezentovat firmu a šetřit na myčce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
12.2.20 12:05
@Ernais píše:
No jako promin, ale nemit ani tak minimalni rezervu, jako je 30tis, je fakt hazard. A nevim jestli takhle funguji 2 ze 3 domacnosti, to mi prijde jako hodne vysoke procento, myslim, ze jsi to ponekud prestrelila :think:

Nedávno to říkali v nějakých zprávách v TV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 12:17

Ahoj, tady zakladatelka. Protože se tady hromadí dotazy na některé věci, napíšu, jak to je.
Dcera prakticky nechodí do školky, protože ji tady nevzali. Vzali ji do školky, která je se dvěma přestupy MHD a s miminkem jsem to nejdříve nechtěla kvůli nemocem, pak byla dlouho nemocná dcera. Ráno moc nezvládám nás denně takto vypravovat. Trvá to skoro hodinu. Kvůli tomu jsem chtěla auto. :D
Peněz je poskrovnu, protože máme krvavou hypotéku na dům a je tady spousta dodělávek.

• Citovat
  • Upravit
79813
12.2.20 12:23
@Enmamma píše:
A jinak, nikde nepíšu, že si nečistím zuby, to je něco, co sis vymyslela.

Píšeš žes kašlala na zuby. A ani dvě děti z kojenaku by ti snad neměly bránit v hygieně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79813
12.2.20 12:25
@Enmamma píše:
Máš nárok cítit se strhaně a vyčerpaně. Tvůj reprezentativní manžel, ať si to jednou zkusí, co obnáší celodenní péče a začne ti pomáhat. A na kecy typu, že se sebou máš něco dělat, se vykašli. To jsou kecy a málokterá matka je s malými dětmi reprezentativním kouskem. Já lítala 4 roky jak pometlo kolem dětí v zablafaném triku, mastné vlasy jak když jsem dostala 320 rozdrbaný, zuby ani nemluvě. Teď když už jsme z nejhoršího kolotoče venku, tak na sobě začínám teprve pracovat a dávám se do kupy, aby ze mě byl zase člověk. A kecy druhých jsem dávno přestala řešit. Takže, drž se, bude líp.

Zuby ani nemluvě!?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.2.20 12:28
@Anonymní píše:
Ahoj, tady zakladatelka. Protože se tady hromadí dotazy na některé věci, napíšu, jak to je.
Dcera prakticky nechodí do školky, protože ji tady nevzali. Vzali ji do školky, která je se dvěma přestupy MHD a s miminkem jsem to nejdříve nechtěla kvůli nemocem, pak byla dlouho nemocná dcera. Ráno moc nezvládám nás denně takto vypravovat. Trvá to skoro hodinu. Kvůli tomu jsem chtěla auto. :D
Peněz je poskrovnu, protože máme krvavou hypotéku na dům a je tady spousta dodělávek.

Vy tam nemáte TP? Protože předškoláka ti přece musí vzít. Já bych si teda nenechala vnutit školku, kterou mám hodinu jízdy od baráku 8o A manžel jí ráno vozit nemůže? Nebo jaká je jeho pracovní doba? Víkendy je doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55959
12.2.20 12:32
@Enmamma píše:
Podle statistik nemá 30 tisícovou rezervu 2/3 domácností, takže jsou podle tebe všichni ostudní? Jen na emiminu mámy přehazují peníze vidlema, viz diskuze Kolik vyděláváte? Jakou máte rezervu? To pak tady lítají miliony. :mrgreen:

ale tak jsou I lide, co vydelavaji slusne.
Hele, prijdes mi uz totalne vyhorela, jestli jsi ta holka s detma v pestounce. delej s tim neco, kvuli sobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14723
12.2.20 12:32
@Anonymní píše:

To je ta dnešní mládež. Neumíte řadit priority a sladit s tím, na co máte.

Kde je psáno, že musíte ve 27-28 vlastnit dům? A k tomu si, jako dva hlupáci, hned pořídit 2 děti?
Normální pár si dokáže spočítat, že když si pořídil děti, tak bude mít méně peněz a nejde do krvavé hypotéky. Existuje něco jako pronájem bytu. Stejně nakonec bydlíš blbě, když nemáš školku, takže jsi získala asi jen zahradu pro dítě.

Neber to tak, že ti závidím barák- mám ho taky. Ale nikdy jsem nečelila výzvě „krvavá hypotéka“ a vždy jsme s manželem propočítávali při úvěrech, kolik je reálné splácet z průměrného platu, kdybychom přišli o tehdy dost dobře placenou práci.

Chtěli jste příliš mnoho najednou. Proto máš dnes mastný vlasy. Blbý no, a je opravdu reálný, že nezapřáhnutý krasaveček to nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.2.20 12:34

@LaPaloma Tyjo, tos napsala ostře, ale souhlasím :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.2.20 12:35

@unuděná Žijeme na okraji velkého města a spádová oblast je celé toto město, čili nikdo negarantuje, že ji vezmou zrovna do té nejbližší školky. A je tady velký převis. Hlásilo se nás kolem 70 dětí a brali 30. Manžel jezdí do práce před 6. ráno a kdyby jí vozil, nestíhal by práci jak potřebuje. Výjimečně může, ale denně ne. Přiznávám, že v rámci zachování svého duševního zdraví jsem zatím školku vzdala. :oops:
Víkendy je manžel někdy doma a někdy ne. Teď je třeba 3 týdny v kuse pryč, takže lítám fakt od rána do večera 7 dnů v týdnu. :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová