Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@niv1986 píše:
Chtěla jsem hlavně vědět, jak to máte vy, kolik vám vše ztojí, hlavně kolik dáváte týdně za potraviny. Omlouvám se, že jsem tu diskusi, asi špatně sformulovala…
No vidíš to už lepší… Zkus to trochu víc rozepsat a určitě se tu pár dobrých rad najde ![]()
@niv1986 píše:
Chtěla jsem hlavně vědět, jak to máte vy, kolik vám vše ztojí, hlavně kolik dáváte týdně za potraviny. Omlouvám se, že jsem tu diskusi, asi špatně sformulovala…
Jo, to jo… ale stačilo napsat to hned, když jsme se tě na to ptaly, a ušetřili bychom dost stránek o ničem…
@Hanka1 píše:
tak po tobe urcite nemajiale jestli maji po tobe financni gramotnost a po otci cestinu, tak budou v pohode
Děkuji není co dodat…
Paní chytrá
@niv1986 píše:
Můj chlap dělá ve fabrice má 10 000..Platíme 7500 byt a máme jednu konsolidaci, kterou platíme 3000 a zbytek máme na jídlo a pod. věci. Vycházíme… musíme
no plus máš alimenty, asi i přídavky a tvůj plat, takže když odečteš to bydlení a konsolidaci, tak vám zbývá kolik na měsíc?
@niv1986 Za potraviny…máte zahradu? Vaříš? na tom se dá ušetřit hodně.
@Hanka1 píše:
nebyla, ja jsem supermatka, protoze moje deti maji same jednicky, jsou krasne a chytre po mne a jeste budou hodne po nas dedit, takze i bohate, proste superdeti po superrodicich
Nemáš syna? Že bych si na něj pár let počkala
![]()
@Nejhodnější píše:
Pokud kouříte, tak přestat… Zase spousta peněz na víc…
nesnáším tyhle rady
![]()
@Hanka1 uau
vynikající budoucnost, ještě jsi zapomněla dodat super geny, bio potraviny, barák se zahradou, šetření na studium…ale stačí, rozplývám se ![]()
@niv1986 Tak si tu najdi podobné diskuse, řeší se to tu prakticky každý den.
A v každém městě to stojí jinak, platy jsou jiné, nároky jsou jiné… Se rovnou můžeš třeba ptát na velikost nohy nebo počet dětí, taky z toho nic moc nebudeš mít. ![]()
@niv1986 Stejně mi tvoje příjmy nevychází. Teď máš přece rodičák, chlap 10 000, alíky 2500, to už je dohromady 20 000 a ještě píšeš, že pracuješ. ![]()
@niv1986 píše:
to nejde takhle odpovědět, třeba za byt platím víc jak dvojnásobek jak vy. Opravdu jsi to špatně položila, ten původní dotaz ![]()
Normálně sepiš co kde berete, co platíte a to co zbyde, potom už se dá něco vymyslet, a tady se vždycky něco vymyslí ![]()
@niv1986 píše:
ZTOJI mne to trochu usmevu, ale konkretne - za jidlo davam cca 2.500,–/tydne, to je v me rezii, takze o tom mam prehled.
Jsme ctyrclenna rodina, takze prozereme 10 mesicne, ale v tech nakladech na jidlo je i obleceni pro deti a drogerie (nejvic nakupuju v LIDLu).
Jinak hodne davama za konicky deti, ale to neberu jako utraceni, ale jako investici do budoucna.
Příspěvek upraven 18.10.13 v 15:41
takže máte 9500 pro potřeby rodiny? Tak to byste měli vycházet v pohodě ne?