Vyplnění dotazníku (QR kod) do Řecka

Anonymní
10.8.20 19:09

Vyplnění dotazníku (QR kod) do Řecka

Dobrý den, potřebuji se prosím na něco zeptat ohledně dotazníku, který se vyplňuje před cestou do Řecka. Děkuji
Prosím anonym, jinak smazat.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1086
10.8.20 19:12

Od zitrka uz musis mit i negativni covid test co jsem cetla. tak pozor na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.8.20 19:13

Dotazník jsem vyplňovala známému v půlce července. Co potřebujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 19:23
@damaaja píše:
Dotazník jsem vyplňovala známému v půlce července. Co potřebujete?

Mám návod od cestovky. Našla jsem ho i na internetu.
Na první stránce mám kliknout na Start Here a na další se mi má objevit políčka, která odkliknu, že vyplním pravdivě atd. Bohužel ale na druhé stránce stále najíždí dvě kolonky, které chtějí mail a heslo a dole navíc nějakou registraci.
Bože, jsem hotentot, i když mám VŠ. :(

• Citovat
  • Upravit
50
10.8.20 19:29

Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 19:32
@damaaja píše:
Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví… :nevim:

Děkuji. Zkusím si s tím pohrát.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.20 19:35
@damaaja píše:
Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví… :nevim:

Samozřejmě, že ten potvrzovací mail mi nepřišel ještě. Vidím to tak, že u PC budu sedět do rána.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.20 19:40

@damaaja Už mi to přislo. Měla bych se zklidnit.

• Citovat
  • Upravit
50
10.8.20 19:40

To je divné. Já to teď zkusila registrovat se, tzn. vyplnila jsem e-mail a 2× zadala heslo, které jsem si vymyslela - (šest znaků minimálně)
Obratem mi přišel e-mail Dear passenger…s odkazem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 19:46
@damaaja píše:
To je divné. Já to teď zkusila registrovat se, tzn. vyplnila jsem e-mail a 2× zadala heslo, které jsem si vymyslela - (šest znaků minimálně)
Obratem mi přišel e-mail Dear passenger…s odkazem.

Odkaz na mail mi už přišel. Kde jsi byla v Řecku?  :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.20 19:48

@damaaja Mám dva čísla letu. přílet i odlet. Mám do kolonky napsat ten příletový?

• Citovat
  • Upravit
2271
10.8.20 19:55
@PupuP píše:
Od zitrka uz musis mit i negativni covid test co jsem cetla. tak pozor na to

Ne, to je až od příštího pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9491
10.8.20 19:57

Vy neletíte přes cestovku? My jsme nevyplňovali nic, akorát jsme do cestovky poslali čísla pasu a oni to vyplnili za nás. QR kody přišly na mail ještě ten den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1260
10.8.20 19:58

*

Příspěvek upraven 11.08.20 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.20 20:13
@renap píše:
Vy neletíte přes cestovku? My jsme nevyplňovali nic, akorát jsme do cestovky poslali čísla pasu a oni to vyplnili za nás. QR kody přišly na mail ještě ten den.

Letíme přes cestovku, ale musím vyplnit já.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová