Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Od zitrka uz musis mit i negativni covid test co jsem cetla. tak pozor na to
Dotazník jsem vyplňovala známému v půlce července. Co potřebujete?
@damaaja píše:
Dotazník jsem vyplňovala známému v půlce července. Co potřebujete?
Mám návod od cestovky. Našla jsem ho i na internetu.
Na první stránce mám kliknout na Start Here a na další se mi má objevit políčka, která odkliknu, že vyplním pravdivě atd. Bohužel ale na druhé stránce stále najíždí dvě kolonky, které chtějí mail a heslo a dole navíc nějakou registraci.
Bože, jsem hotentot, i když mám VŠ. ![]()
Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví… ![]()
@damaaja píše:
Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví…
Děkuji. Zkusím si s tím pohrát.
@damaaja píše:
Teď na to koukám, asi to změnili. Před měsícem jsem jen klikla a rovnou vyplňovala pole typu jméno, datum příletu, místo pobytu, osoba pro kontaktování atd. Opravdu tam je nejdřív přihlášení…tak se zkuste registrovat…stačí zadat e-mail a vymyslet si heslo asi, předpokládám, že pak do e-mailu přijde odkaz pro potvrzení, který umožní vyplnění údajů pro vygenerování QR kódu. Třeba to mají kvůli nějaké kontrole, kdo ví…
Samozřejmě, že ten potvrzovací mail mi nepřišel ještě. Vidím to tak, že u PC budu sedět do rána.
To je divné. Já to teď zkusila registrovat se, tzn. vyplnila jsem e-mail a 2× zadala heslo, které jsem si vymyslela - (šest znaků minimálně)
Obratem mi přišel e-mail Dear passenger…s odkazem.
@damaaja píše:
To je divné. Já to teď zkusila registrovat se, tzn. vyplnila jsem e-mail a 2× zadala heslo, které jsem si vymyslela - (šest znaků minimálně)
Obratem mi přišel e-mail Dear passenger…s odkazem.
Odkaz na mail mi už přišel. Kde jsi byla v Řecku? ![]()
@damaaja Mám dva čísla letu. přílet i odlet. Mám do kolonky napsat ten příletový?
@PupuP píše:
Od zitrka uz musis mit i negativni covid test co jsem cetla. tak pozor na to
Ne, to je až od příštího pondělí.
Vy neletíte přes cestovku? My jsme nevyplňovali nic, akorát jsme do cestovky poslali čísla pasu a oni to vyplnili za nás. QR kody přišly na mail ještě ten den.
@renap píše:
Vy neletíte přes cestovku? My jsme nevyplňovali nic, akorát jsme do cestovky poslali čísla pasu a oni to vyplnili za nás. QR kody přišly na mail ještě ten den.
Letíme přes cestovku, ale musím vyplnit já.
Dobrý den, potřebuji se prosím na něco zeptat ohledně dotazníku, který se vyplňuje před cestou do Řecka. Děkuji
Prosím anonym, jinak smazat.