Vyrovnání s rozchodem

Anonymní
11.7.19 15:00

Vyrovnání s rozchodem

Ahoj holky, radši anonymně, nerada bych, aby si to dotyčná osoba spojila se mnou.
Už je to zhruba půl roku, kdy jsem vztah ukončila. Nebyla prostě jiná možnost, znáte to, nejdříve vadí drobnosti a pak stačí jedna věc a řeknete dost. V té chvíli, kdy jsem slovo rozchod vyslovila, se urazil a řekl, že se mu rozpadlo srdce na milion kousků a začal skoro až brečet. Takové jakoby citové vydírání. Byla jsem chladná a on se nezmohl na nic, jen začal urážet celou moji rodinu. Prý: Promiň, že to nechápu, protože nejsem tvůj bratr, který má dva tituly.
Jak pak pakuji věci, tak člověk na plno věci zapomene. Řeknu si, že v životě přijdu o více. Jenže pár těch drobností, které u něj zůstaly, je opravdu hodně cenných…třeba zděděný rodinný servis na Vánoce…mamka mi řekla, že to nemám řešit, že je to jen věc. Ale chápete, ten pocit no. On ty věci nechce vrátit, respektive jsem mu ani nepsala, protože s ním nechci mít nic společného. Tehdy mě napadlo, že by mu mohlo docvaknout, že bych je chtěla. Jenže tam je ten kámen úrazu: Vidí naději, že se pro ně vrátím a bude mě přemlouvat.
S rozchodem se stále nesmířil, ani po půl roce, neustále na sociálních sítích vyvěšuje naše společné fotky. Mě už se z toho dělá špatně, ale nevím, co mám dělat.
Budu ráda za jakoukoliv radu. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1183
11.7.19 15:06

Tak buď mu napíšeš ať ti ty věci předá a budeš muset počítat s nějakou scénou a ustát jí a nebo můžeš požádat někoho o pomoc, zda by to u něj nevyzvedl :nevim:

Zoufalé doufání o návrat a vyvěšování společných fotek asi nebudu komentovat. Lidi jsou různí a kolikrát jim ani slušné vysvětlení nepomůže. Lepší je to nechat být, smazat kontakty, zablokovat profily a doufat, že ho to přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5314
11.7.19 15:08

Tak nechce ti je dát nebo ses ho ani nezeptala? To je dost podstatný rozdíl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
11.7.19 15:09

Tak ať přemlouvá. Jedním uchem tam, druhým ven. Normálně bych si ty věci vyzvedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
172
11.7.19 15:12

Normálně bych tam zašla (pokud si netroufáš sama, tak si vezmi někoho s sebou) a ten servis a další své věci si prostě vzala… jakýpak copak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
11.7.19 15:13
@Popokatepetla píše:
Tak nechce ti je dát nebo ses ho ani nezeptala? To je dost podstatný rozdíl

Presne. Pokud se zakladatelka o nich nezminila, jak mu to ma docvaknout?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
11.7.19 15:18

Zkusila bych se s ním domluvit na vyzvednutí věcí a vzala si s sebou doprovod. A doufala bych, že „sesypat“ se a rozbrečet před cizím chlapem / něčí maminou pro toho dotyčnýho nebude atraktivní volba. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
11.7.19 15:20

Pro věci si normálně zajdi - domluvi se, kdy přijdeš, zajdi tam s někým, nebav se s ním o ničem co není běžné konverzační téma, odnes si to.

Pokud ti vadí jeho aktivity na sociálních sítích, tak si ho zablokuj, to samé můžeš udělat v mailu a nebo v telefonu. Dokud na jeho pokusy o kontakt budeš nějak reagovat, tak on v tom pochopitelně bude pokračovat. V okamžiku kdy ho začneš důkladně ingorovat, tak toho téměř jistě nechá. Pokud ne, tak to pak řeš dokumentováním jeho obtěžování a s policií.

V okamžiku kdy jasně řekneš ne, nastavíš hranice a budeš je držet, tak se od sebe snad konečně osvobodíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
11.7.19 15:39

Tak jestli něco chceš, musíš si o to říct ne? Řekni, že si pro ně přijedeš a jed tam s kámoškou třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35861
11.7.19 15:41

Je trochu blbý tohle řešit po půl roce, proč mají to neudělala hned? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
12.7.19 10:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, radši anonymně, nerada bych, aby si to dotyčná osoba spojila se mnou.
Už je to zhruba půl roku, kdy jsem vztah ukončila. Nebyla prostě jiná možnost, znáte to, nejdříve vadí drobnosti a pak stačí jedna věc a řeknete dost. V té chvíli, kdy jsem slovo rozchod vyslovila, se urazil a řekl, že se mu rozpadlo srdce na milion kousků a začal skoro až brečet. Takové jakoby citové vydírání. Byla jsem chladná a on se nezmohl na nic, jen začal urážet celou moji rodinu. Prý: Promiň, že to nechápu, protože nejsem tvůj bratr, který má dva tituly.
Jak pak pakuji věci, tak člověk na plno věci zapomene. Řeknu si, že v životě přijdu o více. Jenže pár těch drobností, které u něj zůstaly, je opravdu hodně cenných…třeba zděděný rodinný servis na Vánoce…mamka mi řekla, že to nemám řešit, že je to jen věc. Ale chápete, ten pocit no. On ty věci nechce vrátit, respektive jsem mu ani nepsala, protože s ním nechci mít nic společného. Tehdy mě napadlo, že by mu mohlo docvaknout, že bych je chtěla. Jenže tam je ten kámen úrazu: Vidí naději, že se pro ně vrátím a bude mě přemlouvat.
S rozchodem se stále nesmířil, ani po půl roce, neustále na sociálních sítích vyvěšuje naše společné fotky. Mě už se z toho dělá špatně, ale nevím, co mám dělat.
Budu ráda za jakoukoliv radu. :(

Po půl roce??? Kapánek s křížkem po funuse, nemyslíš?

Já kdysi tahal kamaráda z podobných sračeek, jemu takové peklo dělala jeho exmanželka a vyřešilo se to tak, že jsem po věci šel s ním. Viděla nás spolu oba, tak si nic nedovolovala a on si vzal co potřeboval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí