Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já přestala brát antikoncepci před 3mi týdny, posledni dny mam bolení v podbříšku jako když to mam dostat..je to nepříjemné
doufám že to budu mít v pohodě a stejně jako před braním antikoncepce. Měla jsem to sice 7 dní ale po 33ti dnech.. kdyz jsem brala antikoncepci tak jsem to dostavala i týden pred dobráním platíčka (tudíž jsem to měla 14 dní) po 21 dnech
Otěhotnět nechci (chráníme se jinak) ale ty problémy mi za to nestoji…snad se moje tělo srovná ![]()
@darkblack To ti asi moc neseděla, zkoušela jsi jen jednu nebo víc druhů?
Já taky nechci otěhotnět (je mi 18) ale ted se bojím, hodně čtu a hodně žen přibírá, nechci přibrat! Se vždycky utěšuji, že oni to berou daleko déle a více hormonové ![]()
Já nevim, neznam ve svym okolí nikoho, kdo by po antikoncepci přibral… to si myslim, že je taková pověra prapodivná…
![]()
http://www.omlazeni.cz/…-6821-6.html nevím jestli si z nás dělají srandu
já jsem s váhou s antikoncepcí neměla žádný problém a kdysi jsem byla oplácanější a poctivě to shodila a kdyby přišlo toto. Pleť mi je celkem jedno, to hrozné není ale toto..
Zkoušela jsem víc druhů.. po půl roce… takze od porodu asi 4 druhy..
Mě osobně je jedno jestli jsem přibrala či ne… u mě je dulezitejsi menstruace,,, nechci to mit 14 dni po 21 dnech… hnus. Chci zas spatky svou přirodni menstruace
![]()
Po žádné HA se nepřibírá… Tělo může jen zadržovat vodu, což odstraní změna a volba jiné HA, nebo má po ní člověk chutě a pak holt víc žere ![]()
Ahoj holky chtela jsem se zeptat spinila jsem porad kdyz jsem barala antinu pan doktor rekl vysadit a nechat odpocinout telo tak jsem vysadila a tyden pred menstruaci se mi objevilo to co kdyz jsem brala prasky spineni ale takove ze chcile jasna krev pak zase jen hnedavy vytok a tak porad dokola pak jsem to dostala 29.9 a skoncilo mi to 4.10. rano cely den a 5 odpoledne jsem mela az z toho spinave kalhoty to byla sobota a v nedeli odpoledne mi o prestalo a dneska uz je 7 a porad nic chci se zeptat jestli by to mohli byt tim ze jsem vysadila antikoncepci miminko uz nechceme mame 2 deticky takze jen chceme nechat telo odpocinout a pak zacnu bart triregol ten mi delal dobre po prvnim diteti dekuju predem za rady nechci hned letet zase na gyndu
![]()
@irik Prosím, piš příště správně česky, s tečkami za větami a velkými a malými písmeny. Takto se to nedá vůbec číst ani pochopit!! Proto Ti asi i nikdo zatím neodpověděl.
Jak dlouho jsi HA brala? A vysadila jsi uprostřed cyklu nebo až po dobrání plata? Po vysazení Ha se tělo může dávat dohromady hodně dlouho, minimálně 3 měsíce. Na gyndu bych nelětěla, prostě nos vložku a dělej si poznámky do menstruačního kalendáře, kdy jsi špinila a jakou intenzitou. A po 3 měsících bych to ukázala na gyndě, ať ti poradí. Pokud nekrvácíš v kuse třeba 14 dní, tak to nebezpěčné není, jen obtěžující.
Navíc ten tvůj dotaz prostě nechápu. Menses jsi měla a píšeš, že dnes je 7 a pořád nic, nechápu, co tím chceš říct.
Ahoj, chtěla jsem se zeptat na názor, antikoncepci jsem brala 9let a nyní jsem ji vysadila, myslíteže mám nějakou dobu počkat než se začneme snažit o miminko nebo můžeme hned? Přece jen jsem ji brala dlouhou dobu
@timoti Já se o to zajímala a můžete hned. Já ji brala 8 let a po vysazení jsem cítila pravidelně ovulku a tak, myslím, že tělo bylo připraveno. Ale já nevysazovala kvůli těhu.
Děkuji za radu, četla jsem spousty pro i proti, a asi to necháme na přírodě
co doktor to názor.. ![]()