Vysněné povolání (poslání)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
762
12.5.20 18:09
@DeeSocialWorker píše:
@reincarnate pochopila jsem to tak, že mu prolezli historii vyhledávání v počítači :wink:

No jo vlastně, mě fakt při zběžném čtení nenapadlo, že by někdo tomuhle říkal pitva. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.20 19:06
@DeeSocialWorker píše:
@reincarnate pochopila jsem to tak, že mu prolezli historii vyhledávání v počítači :wink:

Takhle jsem to pochopil taky. Že mu prošmejdili datovou stopu, čili data, která po sobě zanechal v jakémsi centrálním úložišti. V podstatě celou jeho „knihu“. Nejen osobní počítač či telefon, ale veškeré ID jím používaných zařízení. Z toho pak mohli případně odvodit myšlenkové pochody. Jednalo se údajně o miliony, proto nemusí být vyloženě nesmysl, aby se tím zabýval klidně i celý tým odborníků. Nic podrobnějšího nevím, rovněž jsem měl něco vypito a navíc mi bylo hloupé a trošku i hororové vyptávat se na detaily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.20 19:53
@reincarnate píše:Anebo spíš svého času přístroje na komunikaci s mrtvými - trubka zaražená na hřbitově do země.

Tohle teda slyším prvně a na jednu stranu mě to vyděsilo, na stranu druhou trochu pobavilo. :-) Možná mi to připomíná Foglarovu trilogii Rychlých Šípů, kdy jejich debaty prožitých dobrodružství ve Stínadlech pomocí ocelové (nebo nerezové?) trubky odposlouchával klub Bratrstva Kočičí Pracky a v tehdejších médiích (oblastním oběžníku) je prezentoval jako svoje vlastní.

Kamarád zašel ještě dál. Mrtví údajně nemají, protože už vše vidí jaksi s nadhledem, za cíl pomstít se tomu, kdo se podílel na jejich smrti či zajistit odplatu, ale popostrčit ho k tomu, aby si něco uvědomil a odpustil především sám sobě, aby ho ty případné výčitky už dále nepronásledovaly. Protože na tyhle věci příliš nevěřím, jako první mě po těchto jeho blábolech napadlo podívat se na lístek v hospodě a přepočítat čárky, kolikže to opravdu vypil piv..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
88
12.5.20 20:32
@Lulina999 píše:
Od 7 let jsem chtěla být učitelkou kytary a mít slavnou metalovou kapelu. Půlka splněna, na tu druhou se vrhnu, ale s malými koncerty se asi spokojím :mrgreen:

Seš frontman? A co texty, vymýšlíš je ty, tvůj tým? Jak nejlépe čerpáš inspiraci pro tvorbu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
12.5.20 21:09
@PP88 píše:
Seš frontman? A co texty, vymýšlíš je ty, tvůj tým? Jak nejlépe čerpáš inspiraci pro tvorbu?

Jsem učitelka, kapelu nemám a texty vymýšlet nebudu, growl neumím a gothic metal nesnáším, takže pro mě je tam jen ta kytara… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová