Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@DeeSocialWorker píše:
@reincarnate pochopila jsem to tak, že mu prolezli historii vyhledávání v počítači
No jo vlastně, mě fakt při zběžném čtení nenapadlo, že by někdo tomuhle říkal pitva. ![]()
@DeeSocialWorker píše:
@reincarnate pochopila jsem to tak, že mu prolezli historii vyhledávání v počítači
Takhle jsem to pochopil taky. Že mu prošmejdili datovou stopu, čili data, která po sobě zanechal v jakémsi centrálním úložišti. V podstatě celou jeho „knihu“. Nejen osobní počítač či telefon, ale veškeré ID jím používaných zařízení. Z toho pak mohli případně odvodit myšlenkové pochody. Jednalo se údajně o miliony, proto nemusí být vyloženě nesmysl, aby se tím zabýval klidně i celý tým odborníků. Nic podrobnějšího nevím, rovněž jsem měl něco vypito a navíc mi bylo hloupé a trošku i hororové vyptávat se na detaily.
@reincarnate píše:Anebo spíš svého času přístroje na komunikaci s mrtvými - trubka zaražená na hřbitově do země.
Tohle teda slyším prvně a na jednu stranu mě to vyděsilo, na stranu druhou trochu pobavilo.
Možná mi to připomíná Foglarovu trilogii Rychlých Šípů, kdy jejich debaty prožitých dobrodružství ve Stínadlech pomocí ocelové (nebo nerezové?) trubky odposlouchával klub Bratrstva Kočičí Pracky a v tehdejších médiích (oblastním oběžníku) je prezentoval jako svoje vlastní.
Kamarád zašel ještě dál. Mrtví údajně nemají, protože už vše vidí jaksi s nadhledem, za cíl pomstít se tomu, kdo se podílel na jejich smrti či zajistit odplatu, ale popostrčit ho k tomu, aby si něco uvědomil a odpustil především sám sobě, aby ho ty případné výčitky už dále nepronásledovaly. Protože na tyhle věci příliš nevěřím, jako první mě po těchto jeho blábolech napadlo podívat se na lístek v hospodě a přepočítat čárky, kolikže to opravdu vypil piv..
@Lulina999 píše:
Od 7 let jsem chtěla být učitelkou kytary a mít slavnou metalovou kapelu. Půlka splněna, na tu druhou se vrhnu, ale s malými koncerty se asi spokojím
Seš frontman? A co texty, vymýšlíš je ty, tvůj tým? Jak nejlépe čerpáš inspiraci pro tvorbu?
@PP88 píše:
Seš frontman? A co texty, vymýšlíš je ty, tvůj tým? Jak nejlépe čerpáš inspiraci pro tvorbu?
Jsem učitelka, kapelu nemám a texty vymýšlet nebudu, growl neumím a gothic metal nesnáším, takže pro mě je tam jen ta kytara… ![]()