Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co mají IQ velmi vysoké, třeba 150 a více, jak se vám žije? Zažili jste v souvislosti s vaším darem nějaké nepříjemnosti, trable, měli jste dost kamarádů v dětství, máte jich dost teď? Třeba chtěli byste něco změnit ve vašem životě, nebo vám to takto vyhovuje? A jak to máte s partnerem je na vaší úrovni, jestli ne, je to /byl to problém?
150 teda nemám, ale jsem člen Mensy. A nepřijdu si jako něco extra, jen prostě o věcech přemýšlím z vícero úhlů (a to někdy ten život komplikuje, jindy se to zase hodí).Neměnila bych.
Tak to víš, je to docela těžký. Všude kolem samej blbec.
Promiň, ale nedalo mi to.
O svém IQ nevím nic. Já totiž na tohle měření inteligence ani nevěřím. ![]()
@tiffany píše:
Tak to víš, je to docela těžký. Všude kolem samej blbec.Promiň, ale nedalo mi to.
O svém IQ nevím nic. Já totiž na tohle měření inteligence ani nevěřím.
Já taky ne..Na střední jsem měla z celé třídy iq nejvyšší a známky přitom nejhorší ![]()
@tiffany píše:
Tak to víš, je to docela těžký. Všude kolem samej blbec.Promiň, ale nedalo mi to.
@tiffany píše:
mám kamarádku, její syn se naboural ve třetí třídě do školního systému-je to fascinující, ale je to asperger, prý bere léky na agresivitu, nepomáhají, takže to musí být strašně těžké.
@SlecnaSally píše:
Já taky ne..Na střední jsem měla z celé třídy iq nejvyšší a známky přitom nejhorší
ale za to ta inteligence, nemůže, předpokládám.
![]()
@mirecekblbecek píše:
ale za to ta inteligence, nemůže, předpokládám.![]()
![]()
Tento týden jsem dělala zkoušku, celá naše skupina dostala 3,někteří se zrovna omluvili, že mají okno
bylo mi toho vyučujícího tak líto, ten chudák měl zkažený den ![]()
@SlecnaSally píše:No…odmaturovala jsem v 5 měsíci, tak ti nevím
moje kámoška byla v jináči a čekala ji maturita, v den konání ji odvezli pro masívní krvácení, takže to není žádná sranda.
Já sama mám IQ mezi 120-130, ale mám partnera s IQ nad 150. Je to dar, ale…vždy je přemýšlením v logických věcech o deset kroků napřed, ale třeba ráno je schopný být hlady, když mu nedám snídani pod nos (tvrdí mi, že ani u plné lednice si nedokáže prostě vymyslet, co má jíst)…naprosto nedokáže odhadnout podle počasí, co si má vzít na sebe…je trochu asociální…má teď svou firmu, kde pracuje jen sám na sebe, a vyhovuje mu to…kolektiv nepotřebuje, nemá v podstatě přátele…takže tak:-) Na excel je guru, ale v normálním světě je občas ztracený.
@mirecekblbecek píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat těch, co mají IQ velmi vysoké, třeba 150 a více, jak se vám žije? Zažili jste v souvislosti s vaším darem nějaké nepříjemnosti, trable, měli jste dost kamarádů v dětství, máte jich dost teď? Třeba chtěli byste něco změnit ve vašem životě, nebo vám to takto vyhovuje? A jak to máte s partnerem je na vaší úrovni, jestli ne, je to /byl to problém?
můžu se zeptat, jak jsi došla k hranici 150 a více?
Když podle zastoupení v populaci má 99% IQ menší než 135? ![]()
Myslím, že takového člověka s IQ 150, když tu potkáš jednoho jediného, tak to bude opravdu veliká náhoda ![]()
@SlecnaSally píše:
Já taky ne..Na střední jsem měla z celé třídy iq nejvyšší a známky přitom nejhorší