Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já jí mám vysokou taky a dostala jsem prášky Norethisteron, ale já mám potíže i při MS. A těhulka určitě být nemužu ![]()
Ahoj holky, moc vás prosím o radu…Již nejmíň čtvrtý den jsem nedostala menstruaci, těhotenské testy mi vyšli negativní.30.9.2013 jsem byla u doktorky na gyndě, řekla jsem jí co se děje, ona mi udělala UZ a řekla mi, že sliznici mám dost vysokou, ale že tam zatím nic nevidí. A ať příjdu další pondělí. Mimi bych si hrozně přála, jen nevím co si o tom teď mám myslet, když TT byli negativní, prsa mám citlivý na dotek a menstruace stále nikde…
Pokud jsem to srávně pochopila, v době, kdy je vidět „jen“ zvýšená sliznice ještě nevyjde pozitivní test - hcg se objeví až když se miminko „zahnízďuje“. Já měla zvyýšenou sliznici před dvěmi měsíci - byla to cysta. Dnes mi dr řekla to stejné - sliznice 11 mm, cysta je pryč, snažíme se teprve 14 dní…přijde mi to dost neuvěřitelné…sice bych si to moc přála, ale vzhledem k mým gynekologickým obtížím v minulosti(záněty, nepravidelné cykly atd.) jsme počítali s rokem i déle…bojím se dělat si naděje.
Ahojky to mi dneska rekla to samy a rekla mu ze to vypada jako bych antikoncepci nebrala ale ja ji beru, newim co mam delat:(
@Zdenissska Ahojky, můžu se prosím zeptat, jak to s Tebou tehdy dopadlo? Zda-li jsi byla těhotná? U mě 36 DC dr. viděl na UTZ vysokou sliznici, prý,,na spadnutí", tak mi píchl agolutin a že to do 7 dnů dostanu… ale dnes po 7 dnech ještě stále nic. Já vím, že je to spíše až do 14 dnů od injekce, ale jak dlouho ta sliznice má růst, když už tehdy na kontrole byla vysoká? Dva dny po sobě už mě bolela pěkně záda i břicho, tak už jsem myslela, že MS dorazí, ale dnes mi nebylo vůbec nic.. Pouze bolest prsou už 7.den, takže možná reakce na agolutin, ale jinak TT negativní. Děkuji za odpověď ![]()
Ahoj,
jak to u Tebe prosím dopadlo??
Já dnes od Dr. slyšela to samé. Hodně vysoká sliznice, mensturace týden zpoždění, injekci mi nepíchla. Prý to buď co nevidět dostanu a nebo se tam ukáže mimčo…
Příznaky na těhu žádné, BT vysoká, TT negativní… tak nevím
![]()
Děkuju moc za odpověď.
@_one_name_ píše:
Ahoj,
jak to u Tebe prosím dopadlo??
Já dnes od Dr. slyšela to samé. Hodně vysoká sliznice, mensturace týden zpoždění, injekci mi nepíchla. Prý to buď co nevidět dostanu a nebo se tam ukáže mimčo…
Příznaky na těhu žádné, BT vysoká, TT negativní… tak nevím![]()
![]()
Děkuju moc za odpověď.
Jakpak jsi dopadla? Bylo mimi?
@KvetinkaL Ahojky, byla MS. Teď taky zrovna čekám, kdy to dostanu…
@Nunka Ahoj Nunko, snad se nebudeš zlobit, že ti na toto téma píšu po 4 letech
ale snad se mi stalo to samé co tobě
byla jsem u nového dr cca v půlce cyklu a měla jsem citlivé bradavky a v podbřišku divné tlaky a to mam do teď a mam to zítra dostat tak snad nedostanu. Řekl, že mám sliznici vysoko a že to je dobře a po tom co jsem mu řekla co mě trápí, mě objednal na další měsíc, prej aby už bylo vidět srdíčko. Tak snad to dopadne jako u tebe ![]()
Ahoj holky, antikoncepci jsem vysadila před půl rokem, poslední 2 měsíce už byla MS ustálená, přesně na den (cyklus 30 dni). Nyní mám už 8 dní zpoždění. Zvětšená děložní sliznice. Bradavky mám tak citlivé, ze nesnesu skoro ani dotek, podbrisek mě nejdřív bolel jak před MS, teď nebolí, ale břicho mám hrozně nafouklé. Těhotenství by bylo možné… Kdy by bylo vhodné koupit test? Mohlo by to už nyní být vidět? ![]()