Vyspal se s mou dcerou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1326
25.1.21 16:39
@JOHNDENVER píše:
Prosím tě, prozraď nám JAK.

Já bych řekla, že přivázat k židli a zamřížovat dveře a okna, to je hračka ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.1.21 16:40
@Kelsey píše:
Neprijde mi zadna divocina. Vekove daleko od sebe nejsou. Aby se delala takova kovbojka.

Predpokladam, ze je spis v soku z toho baby testu. To bych asi take byla, i kdyz to by musel byt v koupelne v kosi na kosmeticek tampony a hned nahore :mrgreen:. Holky si sve kose odnasi samy a ja jim je nezkoumam. Nejsem Cenda Bufetak ;).

• Citovat
  • Upravit
72725
25.1.21 16:41
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale jistě pochopíte
Mám 16ti letou pubertální holku, ona se bohužel zamilovala do mého kolegy(22), který stále studuje. Já si myslela, že jim vztah dlouho nevydrží, ale už jsou spolu měsíc a, když jsem přišla z práce našla jsem doma vzkaz že s ním šla ven. Když jsem šla okolo jejího pokoje cítila jsem trochu zápach tak jsem tam zašla s tím, že ji tam otevřu okno. Jak jsem šla okolo koše všimla jsem si krabičky od těhotenského testu, ale uvnitř krabičky nebyl tak jsem prohledala celý koš a naštěstí negativní. Holky já jsem měla za to že je to rozumná holka. Jak se mám vypořádat s tím že už není panna?

Nehrabej se jí ve věcech. Tebe matka kontrolovala? Mě tedy ne.. Tohle je trapný.. Kdyby byla pod zákonem, tak to pochopím, takto fakt ne. Spíš s ní prober antikoncepci, ať se nebojí, že je v tom

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
590
25.1.21 16:45

Promluvila bych s dcerou a nastavila jasné pravidla. Sex pouze za použití antikoncepce a předtím bych s ní zašla na gynekologii ať ji lékař řekne co a jak používat. Především je důležitá škola a podle toho bych tolerovala jejího nabíječe. Dospělá opravdu není! Takže když bude flákat školu a škola ji nebude zajímat, tak mě by nezajímaly její potřeby a lásky. V tomto věku jsem ještě dostávala zaracha a podle mě je to v pořádku.
Jen ji nezabrání sexovat to se nepovedlo ani u našich. Vždy se najde příležitost :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.21 16:45

@ontarova.stara
Tak jasne. Ale to je blbost predevsim tady matky. Ze s dcerou nemluvila/ neresila antikocepci davno.
Mi to prijde, ze nic neresila. Takove to nejak bylo, nejak bude. Vsak mlada supat nebude :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
25.1.21 16:50
@Kelsey píše:
@ontarova.stara
Tak jasne. Ale to je blbost predevsim tady matky. Ze s dcerou nemluvila/ neresila antikocepci davno.
Mi to prijde, ze nic neresila. Takove to nejak bylo, nejak bude. Vsak mlada supat nebude :lol:.

Rostou nam ty princezny, rostou :mrgreen:.
Ale jinak samozrejme souhlasim, radeji brzy davat nevyzadane rady, nez pak resit nechtene tehotenstvi.

• Citovat
  • Upravit
ontarova.stara
25.1.21 16:53
@T.Petr píše:
A nebo zkusit zaříkání: Karel Jaromír Erben Kytice: Padej neřáde do jezera, nikam nesmí moje dcera!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ontar se domniva, ze minimalne do triceti by mela dlit ve svem detskem pokojicku a pak si o tom promluvime ;). Ja naopak striham metr a pripravuju veno.

• Citovat
  • Upravit
Uslava
25.1.21 16:54
@Ou píše:
1. přestaň šmejdit v pokoji své dcery.

2. je už skoro dospělá, bude si dělat věci po svém. S tím se musíš smířit. Do jejího sexuálního života ti nic není. Jestli ti něco bude a nebo nebude chtít říkat, je čistě její věc.
Klidně už může být sexuálně aktivní daleko delší dobu a nejen s kolegou. Vztah středoškolačky a vysokoškoláka není nic divného. Ve skutečnosti je pro rodiče jednodušší když to není nějaké sedmináctileté ucho sbírající zářezy o kerém bys nic nevěděla.

3. čím víc ji budeš nakazovat, poučovat, moralizovat a podobně, tím méně ti bude věřit a tím nižší je pravděpodobnost že za tebou přijde až bude potřeba.

Je to těžké se něčím takovým smířit, ale teď už stejně žáné výchovné zásahy nebudou fungovat. Teď jen uvidíš, jak se ti zúročí roky výchovy dokud to šlo.

Jo jo. To se ti nepovedlo. Copak, má službu někdo jiný než ten normální Ou?

• Citovat
  • Upravit
21111
25.1.21 16:57
@arinecka píše:
Fakt? A jak? Jedině jí zavřít do plnoletosti do sklepa. Jinak tomu zabráníš dost těžko.

přesně jak píše, stačí jí dát řád a nastavit režim, třeba…příštích 10 let nevylezeš ze sklepa :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
25.1.21 16:58

Měl jsem kolem 16ti let náhodný sex s vrstevnicí, u kterého nás viděla její máma. Skončilo by to tou jednou akcí, kdyby jí to ostře nezačali doma zakazovat. Já byl spokojený. Takže pokud chceš vidět svého kolegu spokojeného, nařež jí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.21 16:59

@ontarova.stara
Mam dve dcery. Starsi davam tri roky, nez prijde nejaky frajer a nepujde pouze o vodeni za ruky kolem plotu. Mame dve moznosti, ze bud ji tu pipi zasiju docasne :mrgreen:. Jehlice jsme loni dostali :pankac:. Nebo proste budeme resit prevenci.
Zakazovanim si nepomuzeme a radiatory doma nevlastnime. Takze retaz taky nelze pouzit.
Letos se vlastne bude delat bouda velka pro psa. Ta by sla pouzit. Nee, delam si srandu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
25.1.21 16:59
@bertoldina píše:
Sex se dá provozovat i za denního světla.

no tak teď @me57h omdlela, protože tohle jí ještě nikdy nikdo neřekl :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78493
25.1.21 17:00
@T.Petr píše:
Pás cudnosti??? :nevim: :mrgreen: :mrgreen:

to bude jediná možnost, akorát nevím jestli to na internetu někde prodávají :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21111
25.1.21 17:01
@Tinunka píše:
Promluvila bych s dcerou a nastavila jasné pravidla. Sex pouze za použití antikoncepce a předtím bych s ní zašla na gynekologii ať ji lékař řekne co a jak používat. Především je důležitá škola a podle toho bych tolerovala jejího nabíječe. Dospělá opravdu není! Takže když bude flákat školu a škola ji nebude zajímat, tak mě by nezajímaly její potřeby a lásky. V tomto věku jsem ještě dostávala zaracha a podle mě je to v pořádku.
Jen ji nezabrání sexovat to se nepovedlo ani u našich. Vždy se najde příležitost :mrgreen:

no, jen aby pak ze vzdoru nešukala ostopéro s každym, jen pro malou vnitřní pomstu rozčepýřený mamince,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25897
25.1.21 17:02
@Uslava píše:
Jo jo. To se ti nepovedlo. Copak, má službu někdo jiný než ten normální Ou?

A to sis ještě nevšimla, že se pod tím nickem střídají různí lidé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí