Vyštípala mě, co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
53190
29.1.25 09:18
@Anonymní píše: Více

A máš tohle třeba ve smlouvě? Nelíbily by se mi osekané peníze za něco, za co nemůžeš, takže bych to klidně řešila s jejím nadřízeným. Ale pokud nemáš někde uvedené přesné podmínky těch služeb v terénu, tak s tím nejspíš stejně nic neudělají. A když tvou službu v terénu dá někomu jinému, můžeš jít prostě domů?

• načítám...
Anonymní
29.1.25 09:24
@unuděná píše: Více

V podstatě domů musím v tu chvíli. Ale jak říkáš, tohle si pohlídám určitě…

• Upravit
1500
29.1.25 09:25

@Keyllah já souhlasím, že bude řešit zda je práce hotová. Samozřejmě rozumím jak to myslíš. Ale ona by byla kdyby jí vedoucí nedělala, když by ji nechala na odcházejícím pracovníkovi.
Já mluvím o tom, že je daleko efektivnější vzhledem k nějaké lidskosti, pověsti firmy i pro dobré pracovní,, ovzduší" u ostatních pracovníků (protože u nich je to větší potřeba kvůli vyhoření) to takhle nedělat.

• načítám...
53190
29.1.25 09:25

Tak to je vlastně dobře ne? Kdybys tam musela odsedět těch 8 hodin a ještě dostala méně peněz, tak by to bylo na pěst. Mrkni do smlouvy, obvykle tam podmínky ve výpovědi jsou.

• načítám...
1500
29.1.25 09:26

@kavenka tak já tomfakt nebudu psát každému zvlášť, jestli máš zájem tak si to přečti.

• načítám...
53190
29.1.25 09:26

@Alice180 Jestli je to státní sektor, tak tam se obvykle fakt na nějakou loajalitu a přátelství nehraje :?

• načítám...
10232
29.1.25 09:27

Tak dala jsi výpověď ze své strany, což je pro zaměstnavatele signál, že tam prostě dělat nechceš. Asi bych za vedoucí došel, řekl že ti to takto nevyhovuje, že jsi připravená svou práci dělat do posledního dne a v potřebné kvalitě, pokud to ona vnímá jinak, jestli by uvítala, kdybys zůstala doma na překážky v práci např.
Osobně bych to prostě po výpovědní dobu zkousnul, dočerpal dovolenou a těšil se do nové práce.

• načítám...
40868
29.1.25 09:29
@Alice180 píše: Více

a ty víš, jak to mají naplánované po odchodu zakladatelky? že dostanou někoho jiného? co když ne a už teď se musí naučit fungovat i s její prací tak, že za 4 týdny to zvládnou? :think: za mě je pro kolektiv lepší, když se na toto připraví postupně a nějak si její práci rozdělí a zvyknou si na to zavčas…než to řešit ze dne na den…a to bych jako šéf šéfa, ale i zůstávající kolega ocenila :think:

• načítám...
2915
29.1.25 09:31

Jo hele nevím, mám navic pocit, že se to nedávno změnilo, nebo možná je to ve fázi návrhu…stalo by to za ověření.

• načítám...
40868
29.1.25 09:32
@unuděná píše: Více

při té fluktuaci, málo peněz a množství práce na to často nemají čas…za měsíc to budou muset zvládnout bez ní, je otázka, jestli a kdy se jim podaří najít někoho za ni…zakladatelka se rozhodla odejít sama, ostatní musí makat, nemají čas ji přemlouvat a faktem je, že jak odejdeš, za týden už se řeší něco jiného…asi lepší, než kdyby ji naschvál navalili práce a ona udělala nějakou chybu a dusili ji takto :think:

• načítám...
40868
29.1.25 09:34

a ty osekané hodiny odpovídají pracovní smlouvě nebo ne? jde o to, jestli nyní jede podle smlouvy a nedostaneš žádné nenárokové položky…nebo nemáš práci a peníze zaručené pracovní smlouvou :think:

• načítám...
9265
@Keyllah píše: Více

To bylo první co mě napadlo. Možná už jim nikoho nového nedají.

• načítám...
2915

No tak to je trochu jiná situace, já celou dobu žila v tom, že na tom netratíš, jen se nudíš, případně máš taky trochu pošramocené ego. To by se mi úplně nelíbilo a tam už možná rozhodování o tom, co je pro tebe výhodnější, může vypadat jinak. To si úplně nejsem jistá, jestli je i právně košer, ale v takovém nastavení jsem nikdy nepracovala, netuším.

• načítám...
40868
29.1.25 09:37
@kavenka píše: Více

přesně, ono může trvat než jim někoho seženou a oni to po únoru musí zvládnout za ni…je otázkou, zda je potřeba za vším hledat zlý úmysl, nebo prostě oddělení se musí naučit žít a pracovat bez ní a mají na to jen 4 týdny :think: navíc, jestli je šéfová sama ve zkušebce, bude určitě pod talkem…

• načítám...
53190
29.1.25 09:37

Z toho všeho by mi fakt vadily jen ty osekané hodiny, ale to bys měla mít ve smlouvě. U nás to třeba funguje tak, že ve výpovědi nedostáváš už žádné bonusy a prémie, logicky, takže ti jde plat taky celkem dost dolů. Pokud jsou hodiny v terénu nenárokové, tak bohužel nárok nemáš :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat