Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ježiš, to jsou starosti. Já na plastice břicha byla a žádné komplikace nemám.
Neboj se toho, jen si vyber dobrou kliniku. A na chlapy se vykašli, jsou to hovada. Ale hlavně ty musíš mít ze sebe dobrý pocit.
@Dollorres, ale já nemůžu jít, mam zdravotní predispozice, které to riziko zvyšuji.
@Anonymní píše: Více
Z mého pohledu to o tobě dost vypovídá. Chystáš se hledat zvířátko, které bude tvou hodnotu určovat dle povoleného břicha? Asi jo, když i ty od toho odvozuješ svou sebehodnotu. A jen pro zajímavost - jaké máš na partnera požadavky ty? Třeba ohledně břicha…
Taky mi břicho popraskalo a už se nestáhlo. Nejsem teda úplně hubená, mám v tom nějaký ten špíček, ale hubená jsem byla a kůže stejně úplně nezmizela. No, popravdě to s trochou toho tuku vyoadá líp než jen prázdná vysející kůže, ale nesetkala jsem se s žádným odmítnutím či nějak negativním názorem na moje břicho. Člověk tě má mít rád pro tvoji duši a pokud je schopen tě opustit kvůli kůži na břiše, tak je to idiot a stejně tě neměl dost rád. Netrap se tím, neřeš to a nech to volně plavat. Ono se to podá.
Břicho neurčuje tvojí hodnotu jako ženy. Byť ti rozumím, že se pro to trápíš, když jsi byla zvyklá sportovat a mít svou postavu pod kontrolou. Za děti občas složíme nějakou daň v podobě strijí, špatných zubů nebo povoleného břicha. Ale věř tomu, že je spousta rozumných chlapů, co nehledají dokonalost, protože vědí, že neexistuje. Každý má něco.
Rozumím tomu, že to trápil tebe, ale pro většinu chlapů to skutečně nebude problém.
Podívej se na to takhle:
Pokud je to chlap na sex, tak břicho k tomuto aktu skutečně není potřeba a bude mu to s největší pravděpodobností úplně jedno, pokud bude sex dobrý.
Pokud je to chlap, který s tebou bude také chtít trávit čas, tak ten si s břichem povídat nebude, že jo.
Jedině kusy, které hledají ženu aby na ní koukali a chlubili se s jejíma nahýma fotkama na netu či kamarádům by s nedokonalou postavou mohli mít problém. Ale co s takovým, že jo? ![]()
s tím břichem to mám jako ty, a ne, není to problém na seznámení ani vztah, a kupodivu to nevadí ani chlapům svobodným, kteří partnerku, kteří partnerku, která už rodila, zatím nezažili
Vetsinou sami na sobe vidime vse mnohem hur. Byla jsem dlouho sama po rozvodu a mela take nedobre pocity ze sve postavy ve veku 45-50 se jen zhorsujici… Ale je to mnohem vic o tvem vnimani nez o pohledu ostatnich a kor chlapu. Veci jako brcho resi jen de. bilci podobni nekterym zdejsim, kteri zenu 28 maji za starou raspli
. Navic pokud jsi svicila a moc nepribrala, bude bricho podle me minimalni, kdy chlap bude z z e postavy nadseny a zenske by ji zavidely …
Oba chlapi, ltere jsem za posledni 2 roky mela muj vzhled nejen chvalili, ale proste jsem pro ne byla krasna…a fakt to nebyla jen slova komplimentu, mysleli si to.
Nez jsem spala s tim prvnim fakt to pro me bylo narocne, stydela jsme se za sve telo o 15 kg tlustsi nez kdysi. Ted jsem 10 zhubla a citim se 1000× sebevedomejsi nez kdysi, kdy jsem byla mlada a stihla. Je to o hlave.
Nevim kolik ti je, ale ver, ze normalni chlap kolem 45-50 vi jak vypada zena v nejakě veku a je pro nej xxx lepsi fajn zenska nez mit v posteli postavu Krainove s jeji hlavou
Podivej se nekdy okolo sebe jak si spousta chlapu vede oplacanejsi zenu, ktera je sebevedoma a on na ni oci muze nechat… Takze bych tohle prestala resit, ano trochu studu a nejistoty je normalni, ale neee moc ![]()
Čím to je, že na některých ženách není ten porod vidět, ale na jiných ano? Je to péčí po porodu o kůži, genetika? ![]()
Chápu tě. Chtělo by to trochu zvýšit sebevědomí, tj. aby ses cítila ve svém těle dobře. I bez plastiky určitě najdeš fajn vztah
chlapa, kterému by na tobě vadila pouze tahle věc, nechtěj ![]()
@obet.stalkingu píše: VíceGenetika, elasticitu kůže máme danou a i když ji můžeme podpořit, tak to neznamená, že to pomůže. Někdo nemá strie vůbec, někdo jich má množinu z puberty.
Většině chlapů je to jedno. Však se rozhledna kolem sebe na páry, které spolu jsou. Tohle je za mě spíš o sebevedomi.
@obet.stalkingu píše: Více
Pri obou detech jsem pribrala skoro 20 kg a to na strave zdrave a pro vetsinu ostatni diete… kolegyne jedla za 3 chlapi a pri rala sotva 7… proste hormony genetika.
Pres me velke vahove zmeny, pri minimalni peci u starsi a u male nulove ( mazani okejicky proto striim…) a pres muj vek 34-35 a a 38-39 jsem nemela a nemam jedinou strii. Proste genetika elastaticity kuze. Stejne tak prsa, kojila jsem 2× 15 mesicu, prsa jsem i pres vek nemela ani vycucane pytliky ani vysackx. Samozrejme v 50 nejsou jako ve 20, ale zmena opravdu mala. A ne nic jsem pro to nedelala…
I přestože jsem byla sportovní typ, v těhotenství jsem přibrala minimum a snažila jsem si tomu předcházet, tak moje břicho popraskalo a kůže se už nestáhla. Přišla jsem o partnera a teď už roky ani nehledám, protože se stydím za tu plácačku na břiše.
Na plastiku nemůžu, protože hrozí až moc velké komplikace. A já teď mam strach, že ani nemá cenu někoho hledat, protože, když sundám tričko, tak uteče. Chlapi zájem mají, ale to jsem v oblečení a nejde to vidět.
Měl to někdo podobně a našel si chlapa, kterému by to nevadilo?