Vytahané břicho a hledání partnera

Anonymní
21.3.25 22:48

Vytahané břicho a hledání partnera

I přestože jsem byla sportovní typ, v těhotenství jsem přibrala minimum a snažila jsem si tomu předcházet, tak moje břicho popraskalo a kůže se už nestáhla. Přišla jsem o partnera a teď už roky ani nehledám, protože se stydím za tu plácačku na břiše. :,( Na plastiku nemůžu, protože hrozí až moc velké komplikace. A já teď mam strach, že ani nemá cenu někoho hledat, protože, když sundám tričko, tak uteče. Chlapi zájem mají, ale to jsem v oblečení a nejde to vidět. :,( Měl to někdo podobně a našel si chlapa, kterému by to nevadilo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
21.3.25 22:52

Ježiš, to jsou starosti. Já na plastice břicha byla a žádné komplikace nemám.
Neboj se toho, jen si vyber dobrou kliniku. A na chlapy se vykašli, jsou to hovada. Ale hlavně ty musíš mít ze sebe dobrý pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.25 22:53

@Dollorres, ale já nemůžu jít, mam zdravotní predispozice, které to riziko zvyšuji.

• Citovat
  • Upravit
13227
22.3.25 06:05
@Anonymní píše: Více

Z mého pohledu to o tobě dost vypovídá. Chystáš se hledat zvířátko, které bude tvou hodnotu určovat dle povoleného břicha? Asi jo, když i ty od toho odvozuješ svou sebehodnotu. A jen pro zajímavost - jaké máš na partnera požadavky ty? Třeba ohledně břicha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Asta135
22.3.25 07:05

Taky mi břicho popraskalo a už se nestáhlo. Nejsem teda úplně hubená, mám v tom nějaký ten špíček, ale hubená jsem byla a kůže stejně úplně nezmizela. No, popravdě to s trochou toho tuku vyoadá líp než jen prázdná vysející kůže, ale nesetkala jsem se s žádným odmítnutím či nějak negativním názorem na moje břicho. Člověk tě má mít rád pro tvoji duši a pokud je schopen tě opustit kvůli kůži na břiše, tak je to idiot a stejně tě neměl dost rád. Netrap se tím, neřeš to a nech to volně plavat. Ono se to podá.

• Citovat
  • Upravit
14961
22.3.25 07:06

Břicho neurčuje tvojí hodnotu jako ženy. Byť ti rozumím, že se pro to trápíš, když jsi byla zvyklá sportovat a mít svou postavu pod kontrolou. Za děti občas složíme nějakou daň v podobě strijí, špatných zubů nebo povoleného břicha. Ale věř tomu, že je spousta rozumných chlapů, co nehledají dokonalost, protože vědí, že neexistuje. Každý má něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
22.3.25 08:51

Rozumím tomu, že to trápil tebe, ale pro většinu chlapů to skutečně nebude problém.
Podívej se na to takhle:
Pokud je to chlap na sex, tak břicho k tomuto aktu skutečně není potřeba a bude mu to s největší pravděpodobností úplně jedno, pokud bude sex dobrý.
Pokud je to chlap, který s tebou bude také chtít trávit čas, tak ten si s břichem povídat nebude, že jo.
Jedině kusy, které hledají ženu aby na ní koukali a chlubili se s jejíma nahýma fotkama na netu či kamarádům by s nedokonalou postavou mohli mít problém. Ale co s takovým, že jo? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76904
22.3.25 12:46

s tím břichem to mám jako ty, a ne, není to problém na seznámení ani vztah, a kupodivu to nevadí ani chlapům svobodným, kteří partnerku, kteří partnerku, která už rodila, zatím nezažili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 12:53

Vetsinou sami na sobe vidime vse mnohem hur. Byla jsem dlouho sama po rozvodu a mela take nedobre pocity ze sve postavy ve veku 45-50 se jen zhorsujici… Ale je to mnohem vic o tvem vnimani nez o pohledu ostatnich a kor chlapu. Veci jako brcho resi jen de. bilci podobni nekterym zdejsim, kteri zenu 28 maji za starou raspli ;). Navic pokud jsi svicila a moc nepribrala, bude bricho podle me minimalni, kdy chlap bude z z e postavy nadseny a zenske by ji zavidely …
Oba chlapi, ltere jsem za posledni 2 roky mela muj vzhled nejen chvalili, ale proste jsem pro ne byla krasna…a fakt to nebyla jen slova komplimentu, mysleli si to.
Nez jsem spala s tim prvnim fakt to pro me bylo narocne, stydela jsme se za sve telo o 15 kg tlustsi nez kdysi. Ted jsem 10 zhubla a citim se 1000× sebevedomejsi nez kdysi, kdy jsem byla mlada a stihla. Je to o hlave.
Nevim kolik ti je, ale ver, ze normalni chlap kolem 45-50 vi jak vypada zena v nejakě veku a je pro nej xxx lepsi fajn zenska nez mit v posteli postavu Krainove s jeji hlavou :mrgreen: Podivej se nekdy okolo sebe jak si spousta chlapu vede oplacanejsi zenu, ktera je sebevedoma a on na ni oci muze nechat… Takze bych tohle prestala resit, ano trochu studu a nejistoty je normalni, ale neee moc :hug:

• Citovat
  • Upravit
obet.stalkingu
22.3.25 13:14

Čím to je, že na některých ženách není ten porod vidět, ale na jiných ano? Je to péčí po porodu o kůži, genetika? :think:

• Citovat
  • Upravit
547
22.3.25 13:20

Chápu tě. Chtělo by to trochu zvýšit sebevědomí, tj. aby ses cítila ve svém těle dobře. I bez plastiky určitě najdeš fajn vztah :hug: chlapa, kterému by na tobě vadila pouze tahle věc, nechtěj :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
547
22.3.25 13:24

@obet.stalkingu patří to sem do diskuze? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 13:27
@obet.stalkingu píše: Více
Genetika, elasticitu kůže máme danou a i když ji můžeme podpořit, tak to neznamená, že to pomůže. Někdo nemá strie vůbec, někdo jich má množinu z puberty.
  • Citovat
  • Upravit
24994
22.3.25 13:30

Většině chlapů je to jedno. Však se rozhledna kolem sebe na páry, které spolu jsou. Tohle je za mě spíš o sebevedomi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.25 13:32
@obet.stalkingu píše: Více

Pri obou detech jsem pribrala skoro 20 kg a to na strave zdrave a pro vetsinu ostatni diete… kolegyne jedla za 3 chlapi a pri rala sotva 7… proste hormony genetika.
Pres me velke vahove zmeny, pri minimalni peci u starsi a u male nulove ( mazani okejicky proto striim…) a pres muj vek 34-35 a a 38-39 jsem nemela a nemam jedinou strii. Proste genetika elastaticity kuze. Stejne tak prsa, kojila jsem 2× 15 mesicu, prsa jsem i pres vek nemela ani vycucane pytliky ani vysackx. Samozrejme v 50 nejsou jako ve 20, ale zmena opravdu mala. A ne nic jsem pro to nedelala…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová