Výživné na dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17306
3.10.16 14:29
@jkra píše:
no a jak bys to delal? muj ex mel 17 tisic, kdyz jsme se brali. dotlacila jsem ho na vysokou, muj tata mu dohodil fajn misto. Tak co, at maji decka alimenty. On uz jim nic nekoupi, 7 lety dite nevzal v lete do Zoo, ze je velky… To by jeden zvracel… A proc ty kecy od cesty? neposuzuj zensky podle matky Tvych deti…

Pokud je rozumně spotřebují a ty jim k tomu přidáš podobnou částku a přitom nejsou rozmazlené, že by měli všechno jen kvůli toku peněz, tak je všechno v nejlepším pořádku.
To musíš ale vědět jen ty sama, když s nimi hospodaříš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
3.10.16 14:34
@zoidberg píše:
Další výjimka, no teda vás tu dneska je. Všechny jste tak samostatné a pracovité, ale všechny tu lobujete za nereálné alimenty k rukám matky, jak si to jen vysvětlit? :mrgreen:

Ja lobuji za deti. Ty jsi mel moznost si matku svych deti vybrat, ovsem deti si vybrat rodice nemohly. Proc by mely trpet tim, ze doma nemaji fungujici rodinu. Pokud se ma jeden z rodicu nadstandardne, proc by dite melo zit jinak. A hodnoty se vytvari vychovou ne penezi, musi se s tim vhodne zachazet.
Priste si urcite vybiral peclive, holt za chyby se plati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
3.10.16 14:45

A muzu ti rict, ze za prvni rok materske jsem peci o drazdive mimino prisla o nekolik let zivota. Muj muz by mi snesl modre z nebe, jen abych se ja starala o dite a on mohl chodit do prace a nemusel poslouchat ten rev. Dite rvalo od rana do vecera, nespalo, byla jsem troska. Do rozpoctu jsem prispela 7100 z rodicaku, ale z meho pohledu to melo cenu milion. Byla bych rada, kdyby nekdo vzal v potaz, kolik usili stalo matce vypiplat ditko do trochu samostatneho jedince, ktery ji nevisi 24 hod denne na krku. To se prece penezi ocenit neda, ale presto to ma hodnotu velikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55976
3.10.16 14:59
@zoidberg píše:
Pokud je rozumně spotřebují a ty jim k tomu přidáš podobnou částku a přitom nejsou rozmazlené, že by měli všechno jen kvůli toku peněz, tak je všechno v nejlepším pořádku.
To musíš ale vědět jen ty sama, když s nimi hospodaříš

no ja pridam i vic:). a k tomu je mam 100% casu, no dobre, 99%:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.10.16 15:27
@zoidberg píše:
Tak to byl jen příklad, pro mě za mě, pokud se chce někomu za pár korun hrabat ve střevech, ať si studuje co chce ;)
Ale o mě se nejedná, téma je naprosto odlišné. Udělal jsem v minulosti chybu a z ní se poučil. Tečka.

Možná to samé tvrdí tvá ex. Podle tvých příspěvků jsem o tom dokonce přesvědčena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.10.16 15:29
@jkra píše:
no ja pridam i vic:). a k tomu je mam 100% casu, no dobre, 99%:).

Psalas, že áš vysoké alimenty, ty přidáš ještě víc. To mají tvé děti takovou spotřebu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55976
3.10.16 16:23
@arada píše:
Psalas, že áš vysoké alimenty, ty přidáš ještě víc. To mají tvé děti takovou spotřebu?

NO, my s detma zijeme dal tak, jak jsme zili. Ty penize jsou stejne na jedne hromade. On uz je tata neveme skoro nikam, takze vsechny prazdniny pokryvam ja- dovoleny, tabory, lyze…a hlavne ho skoro nevidaji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24002
3.10.16 18:34
@jkra píše:
NO, my s detma zijeme dal tak, jak jsme zili. Ty penize jsou stejne na jedne hromade. On uz je tata neveme skoro nikam, takze vsechny prazdniny pokryvam ja- dovoleny, tabory, lyze...a hlavne ho skoro nevidaji…

Co to je za nesmysl, dostáváš vysoké alimenty, tak nepokrýváš všechno jen ty. Že je dáváš na jednu hromádku neznamená, že vše hradíš sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
3.10.16 19:08

@canaglia to ano, ale zajímavé bylo to odůvodnění, které se podle mne dá vztáhnout i na částky desetitisícové, kdy reálné potřeby dítěte jsou tisícové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.12.17 06:31

výživné na dítě.

Dobrý den, není tu někdo kdo ví kolik bude platit přítel na mě a na dítě. Vyhrožuje mi že má přiznáno základ a že mi bude dávat prd. Bere jinak cca 35.000,– Dítě necelý rok a já na rodičáku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
17.12.17 06:52
@nena2016 píše:
Dobrý den, není tu někdo kdo ví kolik bude platit přítel na mě a na dítě. Vyhrožuje mi že má přiznáno základ a že mi bude dávat prd. Bere jinak cca 35.000,– Dítě necelý rok a já na rodičáku.

No tak bude platit i na tebe. Ta mzda je v čistém? Pokud ano, tak cca 5 tis. na dítě a 2 tis. na tebe. Minimálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.12.17 06:56

@kacz bere to bokem jinak přiznáno má základ, jestli mu to vypočítají ze základu tak nevím co budu dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66800
17.12.17 06:57

@nena2016 soud pracuje se mzdou obvyklou v daném zaměstnání, tzn i s nepřiznanými benefity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
17.12.17 07:45

@nena2016 a jinak chlap je trochu na hlavu, ne? Z čeho si jako myslí, že budete žít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
17.12.17 09:37

@kacz moc děkuji za odpověď. Holky jste moc úžasné. Tady mě držíte při životě a tedy moje děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí