Výživné na dítě

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
29.1.18 15:25

Vyzivne

Dobry den chtela bych se zeptat jak jste resili dluh na vyzivnem. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.6.18 17:13

Chci se zeptat, jaké výživné vám přijde adekvátní pro 16 ti letou studentku SŠ? Když budeme vycházet z toho, že oba rodiče mají zhruba stejný plat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.18 17:18
@verujan píše:
Chci se zeptat, jaké výživné vám přijde adekvátní pro 16 ti letou studentku SŠ? Když budeme vycházet z toho, že oba rodiče mají zhruba stejný plat.

4-20 tis, podle prijmu rodicu, nakladnosti konicku, specialinch potreb, skolneho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
4.6.18 17:34

@verujan záleží na platu rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.6.18 17:46

@terinka4444 oba dva kolem 20 tisíc čistého, každý ještě jedno další dítě
@Lama Lama školné neplatí, speciální potřeby nemá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.18 17:50
@verujan píše:
@terinka4444 oba dva kolem 20 tisíc čistého, každý ještě jedno další dítě
@Lama Lama školné neplatí, speciální potřeby nemá

tak to není žádná hitparáda. Tak to asi k těm 4 tis. POkud je se to zdá platiči moc, asi bych navrhla střídavou péči a platby stravné, pomůcky, potřeby, školy v příroda aspol na půl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.6.18 17:59

@Lama Lama Díky moc, tak si potvrdila můj názor, já si tak říkala 4 - 4,5 tis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
4.6.18 18:01

Každopádně bych i dítě už poslala na brigádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
603
4.6.18 18:08

To mě také napadlo, ale ze strany dítěte je velká nechuť cokoliv dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.6.18 18:11
@verujan píše:
To mě také napadlo, ale ze strany dítěte je velká nechuť cokoliv dělat.

Na tom by se mělo zapracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
4.6.18 19:44
@verujan píše:
To mě také napadlo, ale ze strany dítěte je velká nechuť cokoliv dělat.

no, ono já třeba byla zvyklá, že nebylo moc peněz a tak když jsem něco moc chtěla a abych měla na věci co chci já, tak jsem na brigády prostě chodila. Asi tak bych to nastavila a chystám se to nastavit u obou holek. Nicméně dneska je fakt, že je docela problém sehnat pro takhle mladé brigádu, všude většinou chtějí až od 18let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.20 20:36

Ahoj :) prosím o radu. Je mi 22, stále studuji, momentálně bydlím sama bez rodičů. Mám 2 práce, platím si vše sama, mamka mi sem tam dá sama od sebe nějaké peníze třeba na jídlo, nikdy jsem ji o peníze neříkala. Momentálně uvažuji nad tím, že bych jí řekla o peníze, které ji chodí od mého otce jako výživné. Nemá za mě žádné výdaje a mě by se to hodilo, starám se ještě o prarodiče. Mám na ně právo nebo ne a jak byste to případně sdělili vy? Díky za odpověď.

• Citovat
  • Upravit
859
7.11.20 20:41
@Anonymní píše:
Ahoj :) prosím o radu. Je mi 22, stále studuji, momentálně bydlím sama bez rodičů. Mám 2 práce, platím si vše sama, mamka mi sem tam dá sama od sebe nějaké peníze třeba na jídlo, nikdy jsem ji o peníze neříkala. Momentálně uvažuji nad tím, že bych jí řekla o peníze, které ji chodí od mého otce jako výživné. Nemá za mě žádné výdaje a mě by se to hodilo, starám se ještě o prarodiče. Mám na ně právo nebo ne a jak byste to případně sdělili vy? Díky za odpověď.

Samozřejmě ty peníze patří tobě, nechápu proč ti je máma nedává :roll: I máma by ti měla peníze dávat, má k tobě vyživovací povinnost stejně jako táta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
@Anonymní píše:

Pokud na tebe plati otec výživné a ty s mamou nebydlis, tak by ho mel platit primo tobe, ne ji, kdyz jsi plnoleta. Mela by ti vyzivne platit i mamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli

Matce o peníze neříkej, zařiď si, aby chodily rovnou tobě. Proč je pobírá matka, když s ní nežiješ?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky