Vzalo by vás to taky?

36504
5.9.19 21:07

Neptej se nás, zda máš takovou kamarádku mít - to je snad jasné. Raději žádná než tato. Máš snad nějakou sebeúctu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
45717
5.9.19 21:07

Ne, nepřipadá mi to normální, tohle kamarádky nedelaji. Přestala bych se s ni vídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
5.9.19 21:08

Taky by mi to vadilo a to hodne. S tim kojenim vas uplne chapu, byla jsem na tom dost podobne.. kamaradka si asi potrebuje neco dokazat, ze vas tak ponizuje, to se asi ani kamarádkou nazvat neda.. priste az bude mit nejaky reci, tak ji jasne vysvetlete, ze je to vase vec a ze je uplne blba, jestli nevi, ze kazdy dite se vyviji jinak, jinym tempem a ze je treba klidne mozny, ze ve finale ten vas muze klidne zacit treba driv chodit, mluvit, cokoli.. pokud to nepochopi, ze vam tyhle kecy vadi, tak bych se s ni prestala vidat ;)

Příspěvek upraven 05.09.19 v 21:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76938
5.9.19 21:09

@Addka1 ne, to není dobrá kamarádka, měla jsem podobnou, akorát její dítě je přesně o rok mladší jak moje, a pořád rýpala a porovnávala, moje dítě je hyperaktivní a její klidňoučké, vždycky jsem pak přijela domů vynervovaná, tak jsem se různě vymlouvala a vymlouvala, až „kamarádství“ ustalo úplně
kamarádku, ze které jsem vypsychlá, nepotřebuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30975
5.9.19 21:10

Ne, pokud te to takto depta, tak na ni kasli. Nakonec by jsi zacala byt protivna na sve dite. Ona se chce porovnavat, vzdy si neco najde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
5.9.19 21:10
@Addka1 píše:
Zdravím Vás nejen maminky. Asi se potřebuju jen vypovídat. Moje kamaradka, kterou jsem poznala v práci mě začíná pěkně prudit. Máme obě dvě prvni miminka, ona ma 8mi mesicniho chlapečka a ja o pul mesice mladsiho. Často jsem se s ní scházela ale posledni dobou začala moc porovnávat naše děti a vyloženě se mi směje do ksichtu že muj chlapeček ještě neleze po čtyřech atd. Nejhorší na tom je že to dělá většinou schválně když potkáme někoho známého venku na procházce. Dělá z našeho syna jak kdyby byl nejakej nemocnej nebo co. Taky mi neustále předhazuje že ho nekojím. Já jsem ho kojila jen 3 měsíce a to jsem byla rada ze ten poslední měsíc to ještě vůbec šlo, po sestinedeli me najednou na dva dny mliko úplně přestalo téct a potom uz jsem vylozene zdimala co se dalo takže to rozhodně není nějaká moje pohodlnost prechod na um a už tak jsem si pomahala odsavackama a homeo atd atd ale dlouhodobe to nepomohlo. V te dobe mi furt cpala kontakt na laktacni uz s tim byla otravna a myslela jsem ze ji poslu nekam kdyz to asi netece tak jak by mi s tim cizi zenska asi pomohla..Neustále poslouchám že kdybych ho kojila že by už určitě taky byl na kolinkach :zed:. Já už i z procházky s ní kolikrát jdu s brekem domů. Včera mě zase psala jesi nejdu vymluvila jsem se že nemůžu.. no co seděla jsem s malym doma. Prijde vam takove chovani normalni?? Me to hrozně deptá, četla jsem ze to ma kazdy mimco jinak jenže ty jeji kecy mě vždycky dostanou nedokážu to pouštět druhým uchem ven. Říkala jsem ji že je to uplne zdravej chlapecek a ze ma na vse jeste casu dost ona mi na to odpovedela ze ho to mam naucit. Haha a jak asi. Myslite ze bych takovou kamaradku mela vubec mit? Me uz se s ni ani nechce stýkat jen nevím jak ji to rict.
Četla jsem pár vět. Kopni ji do zadele, určitě potkáš jinou.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
5.9.19 21:12

Řekla bych ji věci, co by si za rámeček nedala a už nikdy by se neozvala a já bych měla klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1265
5.9.19 21:12

@Addka1 potkala jsem na mateřský venku pár takových matek a vyhýbám se jim obloukem. Momentálně mam 2 chlapečky a ven chodíme sami. Nemusim se na nikoho ohlížet a je mi fajn :nevim: tyhle kecy o dětech mi hrozně vadily. Nedávno jsem jednu potkala…tlacila jsem mladšího (2,5) v kočárku protože jsme museli vyzvednout balík a ještě nakup a zrovna nebylo auto a ona na mě hned spustila proč ho vozim ještě v kočárku že myslela že čekám třetí kdyz mam kočár a bla bla bla 8o já takovým lidem nerikam kamaradky ale známí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.9.19 21:15

Asi má „kamarádka“ sama nějaký problém ;-) a potřebuje nějakou psychoradu. Každopádně být tebou, už bych s ní nikam nechodila a snad se ani nekontaktovala. Argumentovala bych tím, že má dítko jiný režim (např. v jinou dobu spí)… Toto chování by znechutilo každou maminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
5.9.19 21:16

@Addka1 tomuhle se kamaradstvi nerika. Nejak slusne bych s ni kontakt utnula. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
5.9.19 21:21

Myslím, že sama tušíš, že „kamarádku“, která tě takhle deptá, nepotřebuješ… kašli na ni, ať jde ta svá moudra rozdávat jinam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.9.19 21:22

Ahoj, kdyby to byla kamarádka, tak naopak říká, že každé dítě je jiné a že to všechno dožene kdyby byl vyloženě nějaký problém. Jestli Tě to stresuje, prostě jí řekni, že už s ní nikam nepůjdeš, že nepotřebuješ poslouchat jak je Tvůj syn pozadu když to není pravda a jestli má nějaký problém sama se sebou, nemusí se obouvat do Tebe. Ale výmluvy, že se Ti to nehodí jít s ní ven nejsou dobrej nápad. Prostě jí to řekni na rovinu, vím, že je to těžké, ale nejúčinější, pak budeš mít akorát výčitky, že se jí vyhýbáš, rozhodně se neomezuj a jestli Ty řeči neumíš přehlížet, tak je prostě už neposlouchej. Tohle není kamarádka, ale léčí si na Tobě svoje frustrace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122453
5.9.19 21:23

Každé dítě je jiné - jinak se vyvíjí. Takže si z ní nic nedělej a řekni ji, že máš ráda své dítě takové, jaké je. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15301
5.9.19 21:24

@Addka1 Proč takovou osobu považuješ za kamarádku, proč se s ní stýkáš? Potřebuješ jí k životu? Ukonči s ní kontakt a máš klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.19 21:30

Kamaradka to neni.Leci si na tobe mindraky.Vidi, ze to mrzi. A neboj ja kojila obe deti. A druhy lenoch zacal lest az v 11 mesich. :roll: jinak se plazil a byl spokojeny. Vsichni okolo me naopak rikali. Nesrovnavej sve deti.Vsak on jednou lest bude.Je to jinak sikovny kluk na mluveni a ruzne jine veci. Videli, ze jsme ztoho nervozni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová