Vzkaz pro matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2423
4.8.17 12:25
@Anna766 píše:
No, nenechali bychom jí nahou. Naposled jsme byli před 3 dny, jak bylo to poslední vedro a řeknu ti, lidí mraky, doslova hlava na hlavě. Tolik očí :nevim: já bych tam sama nahá neseděla i kdybych měla postavičku jak Angelika zamlada, tak bych nenechala ani tu holčičku tak.

Chudák dítě, až bude mívat záněty močáku - to měla má ségra z mokrých plavek furt. Naši teda byli normální, ne jak matky dnešní doby, které si myslí, že 1000 lidí na koupáku sleduje zrovna jejich dítě a z těch 1000 je čtvrtina pedofilů. Jen se prostě nechtěla svlíkat, protože se jí plavky líbily :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.8.17 12:52
@smurfka píše:
@Anna766 no vidíš a mě na tom nic nepřijde..
ted jsme taky ten týden byli denně na koupališti..já teda mám 5 a 2,5l děti ale jsou to vodníci a vydrží ve vodě i dvě hodiny bez přestávky, takže tam plavky mají, a když konečně je překecám na deku, tak jim je sundám, navleču jim takové to pončo, nechám uschout a oni pak zase valí do vody..ale ted poslední den třeba jsem převlíkala mladší a starší si pončo svlékl ( a že se jde ještě podívat k vodě - nahatý )…no tak šel.. :nevim: nehroutím se z toho..

Pončo, dokonce s její oblíbenou Minnie máme. A ano, oblíkneme jí to když je na dece. Psala jsi nahou, tak píšu že nahou bychom jí nenechali :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
4.8.17 12:54
@Prosimklid píše:
Chudák dítě, až bude mívat záněty močáku - to měla má ségra z mokrých plavek furt. Naši teda byli normální, ne jak matky dnešní doby, které si myslí, že 1000 lidí na koupáku sleduje zrovna jejich dítě a z těch 1000 je čtvrtina pedofilů. Jen se prostě nechtěla svlíkat, protože se jí plavky líbily :)

Chudák dítě pro mě je to, které je týrané. Ne to které jde s rodinou na koupaliště a koupe se v plavkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
4.8.17 13:01
@Anna766 píše:
Tomu i rozumím, ale co je mrňavec dle tebe? Prosím nebrat jako rýpání, jen se ptám. Naše je čtyřletá a je velká jako sousedovic děti co chodí už do 1,2 třídy, my jí plavky dáváme.

Ano, pokud uznáš za vhodné, dej jí plavky. Naší mrnavce jsou za chvíli čtyři roky. Plavky zatím ne, ale příští rok si je asi obleče. Bude chtít sama, protože jak tvrdí, je veliká holka :D. Mám ještě jedno vnouče, je mu 19, a ten bez plavek ani ránu, let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.8.17 13:20
@Anna766 píše:
Chudák dítě pro mě je to, které je týrané. Ne to které jde s rodinou na koupaliště a koupe se v plavkách.
:lol: to bych mohla říct chudák dítě, celé nahé, může jej spálit slunce :lol: :lol: tady s těch řečí o močáku rostu, poslouchala jsem to celé dětství, potom celé těhotenství :roll: a nakonec v životě jediný zánět ledvin a to se studeného prostěradla. Jo, močák mě občas chytl, ale z divokého sexu, nikdy s plavek nebo bazénu :lol: ale chápu, je to klasické klišé co se mluví o chudácích dětech :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.8.17 13:26

Dcera se koupe v plavkach, pak ji osusim a dam suchy plavky nebo kalhotky. Jak by mohla, z to mit zanet mocaku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
4.8.17 13:32

@scentini Třeba tak, že jsou lidi, kteří nenosí x plavek? A mě o žádném klišé psát nemusíte, já na močák nikdy netrpěla, ale jsou holky, které jsou na to náchylné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
4.8.17 13:34
@Prosimklid píše:
@scentini Třeba tak, že jsou lidi, kteří nenosí x plavek? A mě o žádném klišé psát nemusíte, já na močák nikdy netrpěla, ale jsou holky, které jsou na to náchylné.

Tak dam kalhotky ne, nemusi nikdo mit x plavek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.8.17 13:43
@Prosimklid píše:
…jsou holky citlivé na močák, já trpěla srůsty, tak jsem to poslouchala celé dětství jak budu čůrat krev apod. :roll: přitom srůsty jsou o něčem jiném. Stejně tak poslouchám jak moje děti budou mít úpal, úžeh a kdo ví co ještě, protože nenosí čepičky…jo, ještě „ucho“nevím :nevim: něco s uchem prý děti mívají…toho je tolik co by mohly mít, že už se směju.
Pardon, je léto, nesedme tady :mavam: u debaty o"ničem"snad mají všichni dost rozumu v hlavě a ti co jej nemají, stejně názor nezmění, tak proč to tady řešit :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
4.8.17 13:46
@Prosimklid píše:

Přesně tak, tohle totiž není klišé, ale záleží to na délce močové trubice, ty, kdo ji mají kratší na to sakra trpí a musí se to fakt hlídat, kamarádky dcera měla tyhle problémy i pokud byla chvilku v mokré plínce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
4.8.17 14:11
@j.a.n.i1 píše:
Přesně tak, tohle totiž není klišé, ale záleží to na délce močové trubice, ty, kdo ji mají kratší na to sakra trpí a musí se to fakt hlídat, kamarádky dcera měla tyhle problémy i pokud byla chvilku v mokré plínce.
…ano, totiž záněty močové trubice způsobují bakterie, takže ať se nám to líbí či né, je to hlavně způsobeno nedostatečnou hygienou(a i když si někdo myslí, že se myje dost, třeba se myje nespávně, třeba potřebuje mycí prostředky typu Lactacyd apod.)stejně tak po divokém sexu se dostane do močové trubice spousta špatných bakrerii…když bude třít mokré plavky o močovou trubici, tak samozřejmě hrozí zánět stejně jako z plenky nebo z kalhotek.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24857
4.8.17 14:49
@axlpol píše: …ano, totiž záněty močové trubice způsobují bakterie, takže ať se nám to líbí či né, je to hlavně způsobeno nedostatečnou hygienou(a i když si někdo myslí, že se myje dost, třeba se myje nespávně, třeba potřebuje mycí prostředky typu Lactacyd apod.)stejně tak po divokém sexu se dostane do močové trubice spousta špatných bakrerii…když bude třít mokré plavky o močovou trubici, tak samozřejmě hrozí zánět stejně jako z plenky nebo z kalhotek.

Neni to způsobeno nedostatecnou hygienou, ale nesprávným mytim. Myje se zepředu dozadu a ne opačně. Naopak, zbytecne caste myti, dráždí sliznice. Mluvíme o dětech, sex vynechám. Treni močové trubice o plavky zni prapodivne. Do 6 měsíců věku
je katar častější u kloučku, po 6 měsících věku u holcin, protoze holčiny mají kratší močovou trubici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí