Vzkaz pro matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
smurfka
2.8.17 21:51
@Michelle_M píše:
Jako taky se nad tou scénkou vždycky pozastavím, vypadá to divně, ale víš jak, furt lepší jak Menšíkův lofas v detailu :mrgreen: :jazyk:

tak snad se to dalo nějak udělat..mohl tam mít parník, kachničku, pěnu:o)… :mrgreen: :mrgreen: stejně tak bába.. :nevim: :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
150066
2.8.17 21:54
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat??? 8o ste padlé na hlavu :zed: Toť vše. :poblion:

Drahá zakladetlko, ne že bys neměla kus pravdy, ale dalo by se to podat trochu slušněji a v klidu.
My třeba naší nejmenší nahou na koupališti nenecháváme. Taky nám to nepřijde úplně kách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.17 22:21

Já teda nevím, ale dítě do 3-4 let nahaté na koupališti, to snad ani nemůže pedofila ještě zajímat, a jako, to že se někde v koutě někdo udělá tím, že kouká na moje dítě, no představa nechutná, ale tomu dítěti to neublíží, když o tom ani neví ne?
Já děti oblékám do bazénu do plavek, ale moje máma je na přehradě svléká, aby právě neběhali v mokrých plavkách, u ní na zahradě běhá minimálně to mladší 2,5 leté nahaté a rozhodně z toho nedělám žádnou aféru…

My s rodičema, když jsme byli malí chodili na nuda pláž a taky jsme to přežili :-)

Přijde mi, že někteří lidé jsou z tý televize a Blesku už tak zbl..blý, že vidějí nebezpečí úplně všude

• Citovat
  • Upravit
smurfka
2.8.17 22:24
@Anonymní píše:
Já teda nevím, ale dítě do 3-4 let nahaté na koupališti, to snad ani nemůže pedofila ještě zajímat, a jako, to že se někde v koutě někdo udělá tím, že kouká na moje dítě, no představa nechutná, ale tomu dítěti to neublíží, když o tom ani neví ne?
Já děti oblékám do bazénu do plavek, ale moje máma je na přehradě svléká, aby právě neběhali v mokrých plavkách, u ní na zahradě běhá minimálně to mladší 2,5 leté nahaté a rozhodně z toho nedělám žádnou aféru…

My s rodičema, když jsme byli malí chodili na nuda pláž a taky jsme to přežili :-)

Přijde mi, že někteří lidé jsou z tý televize a Blesku už tak zbl..blý, že vidějí nebezpečí úplně všude

no fuj ty jedna..
zařaď se mezi nás ostatní uchylačky, a raději už nic neříkej :mrgreen: :mrgreen: ;) :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
18333
2.8.17 22:26
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat??? 8o ste padlé na hlavu :zed: Toť vše. :poblion:

nevycházej v létě z domu, když je ti zle :roll: počkej na zimu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.8.17 22:30
@Anonymní píše:

Přijde mi, že někteří lidé jsou z tý televize a Blesku už tak zbl..blý, že vidějí nebezpečí úplně všude

pro některé pedo. je toto už vysoký věk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.8.17 22:31

Jinak když tady byla řeč o té roztomilosti ( že kazíme jejich roztomilost )
přijde vám roztomilé když má holka dvojdílné plavky, ve věku kdy tam ještě nahoře nemá co dát? to mi přijde spíše uchylné a vulgární a ne roztomilé..ale kdyby zase měla třeba 7 letá nebo 9ti letá jen spodní díl, to by pro někoho bylo asi uchylné více..člověk si nevybere..každý jsme tak trochu asi uchyl ( ve věcech co nám vadí na jiných )…pro někoho normální věc a pro někoho už uchylná..

• Citovat
  • Upravit
18333
2.8.17 22:32
@Anonymní píše:

Byla si na nuda v Chorvatsku? Bez rodičů…to je nářez, :D jsem měla strach, aby se mě neslepily vlasy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.8.17 22:45

Zrovna tento týden jsem byla na koupálku v Brně varována jinou maminkou, když jsem malou převlíkala z mokrých plavek do suchých, že s tím nemám otálet, že je to tam samej úchylák :nevim: :nevim:
já sama jsem nikoho nepozorovala, ale na klidu mi to nepřidalo a je fakt, že se tam ani jedno nahé dítě nekoupalo, bylo to na Kraváku ůchyláky bych čekala spíš na přehradě :nevim: ach jo je to otrava, že člověk fakt nemůže vypustit nahaté dítě jen tak, pokud teda nemá zahradu…

s názorem víceméně souhlasím, ale ne tímto stylem, všechno se dá sdělit slušně :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.8.17 22:52

@Conulka
touž je opravdu šílené :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
2.8.17 22:53

@Conulka proč tam paní chodí, když je tam samej uchyl.. :think:

• Citovat
  • Upravit
3753
2.8.17 22:57

@DanielaD jo je to hnus, kde jsou doby, kdy úchyláci vyskakovali max někde v parku v dlouhým kabátě před ženskýma..

jinak úchylácký Chorvatsko jsem taky zažila, ale zamlada, teď už bych tam nikoho nedojala :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.8.17 22:58

@smurfka ty jo tak to mě nenapadlo se zeptat, ale třeba proto, že si myslela, že je to tak všude, co já vím :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2423
2.8.17 23:03

@Conulka ty tomu fakt veris? Nejaka silena paranoidní zenska ti neco řekne a ty si myslis, ze ma pravdu? Asi jsem fakt mimo, ale co se tady denne dozvídám mi hlava nebere-jednou se vsechny zenske strachují, ze pri jízdě na kole je největší nebezpečí pro dite ne nehoda, ale únos dodávkou, kdy dite naloží i s kolem, dalsi den se dozvím, ze vsechny matky, ktere davaji deti prarodicum jsou nezodpovědné a neumi vyhodnotit rizika, protoue uz hodnekrát dotycna videla stare babky, jak táhnou dite přímo do silnice nebo mu nestojí u hriste nonstop za riti a dnes se dozvím, zr brněnská koupaliště jsou plna pedofilů. :mrgreen: Brzo si dam závazek sem přestat přispívat, protoe mi přijde, ze zensky tadydegeneruji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.8.17 23:11

@Prosimklid ale já neřekla, že jí to věřím, psala, jsem, že jsem nikoho podezřelého neviděla a jen že mi to na klidu nepřidalo, nevím, co je na to špatného, malou bych převlékla tak jako tak

souhlasím s názorem, že budu svoje dítě na veřejnosti spíše navlíkat do plavek, ale zároveň nekritizuji maminky, které to nedělají, to je vše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí