Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
Drahá zakladetlko, ne že bys neměla kus pravdy, ale dalo by se to podat trochu slušněji a v klidu.
My třeba naší nejmenší nahou na koupališti nenecháváme. Taky nám to nepřijde úplně kách.
Já teda nevím, ale dítě do 3-4 let nahaté na koupališti, to snad ani nemůže pedofila ještě zajímat, a jako, to že se někde v koutě někdo udělá tím, že kouká na moje dítě, no představa nechutná, ale tomu dítěti to neublíží, když o tom ani neví ne?
Já děti oblékám do bazénu do plavek, ale moje máma je na přehradě svléká, aby právě neběhali v mokrých plavkách, u ní na zahradě běhá minimálně to mladší 2,5 leté nahaté a rozhodně z toho nedělám žádnou aféru…
My s rodičema, když jsme byli malí chodili na nuda pláž a taky jsme to přežili ![]()
Přijde mi, že někteří lidé jsou z tý televize a Blesku už tak zbl..blý, že vidějí nebezpečí úplně všude
@Anonymní píše:
Já teda nevím, ale dítě do 3-4 let nahaté na koupališti, to snad ani nemůže pedofila ještě zajímat, a jako, to že se někde v koutě někdo udělá tím, že kouká na moje dítě, no představa nechutná, ale tomu dítěti to neublíží, když o tom ani neví ne?
Já děti oblékám do bazénu do plavek, ale moje máma je na přehradě svléká, aby právě neběhali v mokrých plavkách, u ní na zahradě běhá minimálně to mladší 2,5 leté nahaté a rozhodně z toho nedělám žádnou aféru…My s rodičema, když jsme byli malí chodili na nuda pláž a taky jsme to přežili
Přijde mi, že někteří lidé jsou z tý televize a Blesku už tak zbl..blý, že vidějí nebezpečí úplně všude
no fuj ty jedna..
zařaď se mezi nás ostatní uchylačky, a raději už nic neříkej
![]()
@nestarejtese píše:
Jen chci vzkazat všem mamám, co nechavate své děti na koupališti nebo kdekoliv mezi lidma nahé, nebo holčičky v sukýnkách bez kalhotek, že je mi z vás zle. Jak toto můžete svým dětem dělat? Kazite jim jejich roztomilost a ještě k tomu vám nevadí ze je muze nějakej nechutnej pedofil očumovat???ste padlé na hlavu
Toť vše.
nevycházej v létě z domu, když je ti zle
počkej na zimu
@Anonymní píše:
Já děti oblékám do bazénu do plavek, ale moje máma je na přehradě svléká, aby právě neběhali v mokrých plavkách, u ní na zahradě běhá minimálně to mladší 2,5 leté nahaté a rozhodně z toho nedělám žádnou aféru…My s rodičema, když jsme byli malí chodili na nuda pláž a taky jsme to přežili
pro některé pedo. je toto už vysoký věk.
Jinak když tady byla řeč o té roztomilosti ( že kazíme jejich roztomilost )
přijde vám roztomilé když má holka dvojdílné plavky, ve věku kdy tam ještě nahoře nemá co dát? to mi přijde spíše uchylné a vulgární a ne roztomilé..ale kdyby zase měla třeba 7 letá nebo 9ti letá jen spodní díl, to by pro někoho bylo asi uchylné více..člověk si nevybere..každý jsme tak trochu asi uchyl ( ve věcech co nám vadí na jiných )…pro někoho normální věc a pro někoho už uchylná..
@Anonymní píše:
Byla si na nuda v Chorvatsku? Bez rodičů…to je nářez,
jsem měla strach, aby se mě neslepily vlasy
Zrovna tento týden jsem byla na koupálku v Brně varována jinou maminkou, když jsem malou převlíkala z mokrých plavek do suchých, že s tím nemám otálet, že je to tam samej úchylák
![]()
já sama jsem nikoho nepozorovala, ale na klidu mi to nepřidalo a je fakt, že se tam ani jedno nahé dítě nekoupalo, bylo to na Kraváku ůchyláky bych čekala spíš na přehradě
ach jo je to otrava, že člověk fakt nemůže vypustit nahaté dítě jen tak, pokud teda nemá zahradu…
s názorem víceméně souhlasím, ale ne tímto stylem, všechno se dá sdělit slušně
![]()
@DanielaD jo je to hnus, kde jsou doby, kdy úchyláci vyskakovali max někde v parku v dlouhým kabátě před ženskýma..
jinak úchylácký Chorvatsko jsem taky zažila, ale zamlada, teď už bych tam nikoho nedojala
![]()
@smurfka ty jo tak to mě nenapadlo se zeptat, ale třeba proto, že si myslela, že je to tak všude, co já vím
![]()
@Conulka ty tomu fakt veris? Nejaka silena paranoidní zenska ti neco řekne a ty si myslis, ze ma pravdu? Asi jsem fakt mimo, ale co se tady denne dozvídám mi hlava nebere-jednou se vsechny zenske strachují, ze pri jízdě na kole je největší nebezpečí pro dite ne nehoda, ale únos dodávkou, kdy dite naloží i s kolem, dalsi den se dozvím, ze vsechny matky, ktere davaji deti prarodicum jsou nezodpovědné a neumi vyhodnotit rizika, protoue uz hodnekrát dotycna videla stare babky, jak táhnou dite přímo do silnice nebo mu nestojí u hriste nonstop za riti a dnes se dozvím, zr brněnská koupaliště jsou plna pedofilů.
Brzo si dam závazek sem přestat přispívat, protoe mi přijde, ze zensky tadydegeneruji.
@Prosimklid ale já neřekla, že jí to věřím, psala, jsem, že jsem nikoho podezřelého neviděla a jen že mi to na klidu nepřidalo, nevím, co je na to špatného, malou bych převlékla tak jako tak
souhlasím s názorem, že budu svoje dítě na veřejnosti spíše navlíkat do plavek, ale zároveň nekritizuji maminky, které to nedělají, to je vše
tak snad se to dalo nějak udělat..mohl tam mít parník, kachničku, pěnu:o)…
stejně tak bába..