Vzkaz pro matky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
102087
2.8.17 23:20
@Conulka píše:
Zrovna tento týden jsem byla na koupálku v Brně varována jinou maminkou, když jsem malou převlíkala z mokrých plavek do suchých, že s tím nemám otálet, že je to tam samej úchylák :nevim: :nevim:

Pořád jsem nějak nepochopila, jak případný úchyl ohrožuje to dítě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3753
2.8.17 23:25

@j.a.n.i1 no v tomhle případě nijak, ale úplně ok to asi není, ne…?

čistě teoreticky, kdyby se Vám stalo, že zjistíte, že si ho někdo honí opodál a čučí na vaše nahé děti, tak co uděláte…? Děti o ničem neví, hraje si…necháte to tak, ať si to pěkně pán dodělá však o co jde :nevim: proč byste dítě oblíkali, event. odcházeli, event. volali měšťáky, vždyť dítěti nikdo přímo neubližuje

ruku na srdce, co doopravdy byste udělali…?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
2.8.17 23:33

@Conulka Zastínila bych dítě tak, aby na něj dotyčný neviděl, ale rozhodně bych to dítě okamžitě neoblíkala a neodcházela s ním. Na druhou stranu ještě se mi za celý život nestalo, že bych kohokoliv viděla, jak si ho honí, takže to bude spíše tak trochu rozšířená lidová slovesnost, než úchylák na každém rohu. A tedy měšťáky by mě fakt volat nenapadlo, pravděpodobně by mě upoutal natolik, že bych na něj dost nepokrytě čuměla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.8.17 23:45
@Prosimklid píše:
@Conulka ty tomu fakt veris? Nejaka silena paranoidní zenska ti neco řekne a ty si myslis, ze ma pravdu? Asi jsem fakt mimo, ale co se tady denne dozvídám mi hlava nebere-jednou se vsechny zenske strachují, ze pri jízdě na kole je největší nebezpečí pro dite ne nehoda, ale únos dodávkou, kdy dite naloží i s kolem, dalsi den se dozvím, ze vsechny matky, ktere davaji deti prarodicum jsou nezodpovědné a neumi vyhodnotit rizika, protoue uz hodnekrát dotycna videla stare babky, jak táhnou dite přímo do silnice nebo mu nestojí u hriste nonstop za riti a dnes se dozvím, zr brněnská koupaliště jsou plna pedofilů. :mrgreen: Brzo si dam závazek sem přestat přispívat, protoe mi přijde, ze zensky tadydegeneruji.

dodržíš ten závazek? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.8.17 23:49
@Conulka píše:
@j.a.n.i1 no v tomhle případě nijak, ale úplně ok to asi není, ne…?

čistě teoreticky, kdyby se Vám stalo, že zjistíte, že si ho někdo honí opodál a čučí na vaše nahé děti, tak co uděláte…? Děti o ničem neví, hraje si…necháte to tak, ať si to pěkně pán dodělá však o co jde :nevim: proč byste dítě oblíkali, event. odcházeli, event. volali měšťáky, vždyť dítěti nikdo přímo neubližuje

ruku na srdce, co doopravdy byste udělali…?

dítě bych oblékla a šla pryč, kdybych viděla, že si honí koncovku, volám vždy policii, sice jsem na výslechu déle než on, ale mám pocit, že jsem udělala správnou věc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18333
2.8.17 23:55
@j.a.n.i1 píše:
@Conulka Zastínila bych dítě tak, aby na něj dotyčný neviděl, ale rozhodně bych to dítě okamžitě neoblíkala a neodcházela s ním. Na druhou stranu ještě se mi za celý život nestalo, že bych kohokoliv viděla, jak si ho honí, takže to bude spíše tak trochu rozšířená lidová slovesnost, než úchylák na každém rohu. A tedy měšťáky by mě fakt volat nenapadlo, pravděpodobně by mě upoutal natolik, že bych na něj dost nepokrytě čuměla :mrgreen:

Ty bys tam zůstala? Neodešla bys pryč? Že si ho neviděla ty, jak si honí, neznamená, že se to neděje a rozhodně to není rozšířená lidová slovesnost, záleží kde bydlíš. Když nezažiju jízdu na safari, netvrdím, že není.
Kdybys ho opravdu viděla a měla u sebe dítě, věř, že se nebudeš dívat, kdy to dokončí, teda jestli máš trochu rozum, podle toho co tady plácáš, asi ani nevíš, že se něco takového děje dost často ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
3.8.17 01:00
@j.a.n.i1 píše:
@Conulka Zastínila bych dítě tak, aby na něj dotyčný neviděl, ale rozhodně bych to dítě okamžitě neoblíkala a neodcházela s ním. Na druhou stranu ještě se mi za celý život nestalo, že bych kohokoliv viděla, jak si ho honí, takže to bude spíše tak trochu rozšířená lidová slovesnost, než úchylák na každém rohu. A tedy měšťáky by mě fakt volat nenapadlo, pravděpodobně by mě upoutal natolik, že bych na něj dost nepokrytě čuměla :mrgreen:

Já, jak se znám, bych jednala rychleji než přemýšlím občas, a šla bych ho fláknout holí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.8.17 06:21

…já takhle viděla dva co si"honí ve křoví„a na lesní cestě mě napadl asi nějaký schizofrenik. Když jsme se míjeli skočil po mě cizí chlap, praštil mě a nadával mi…ani slzák v ruce v kapse mi nepomohl. Určitě jsem nebyla jediná. To prostě člověk nečeká. Takže já už na "lidové pověry-slovesnosti“o uchylácích věřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
677
3.8.17 06:42

@smurfka ty jsi uplnej detektiv :mrgreen: Tamto opravdu nejsem já, na tohle mam jinej názor, asi bys v fbi moc neuspěla :lol: Každej ať si dělá co chce ale jen pisu ze je to padlé na hlavu :zed: Mam takový názor a v dnešní době se není čemu divit 8o miminka jsou něco jinýho ale když to jsou například tri leté deti a výš, tak to fakt nechápu :( bohužel se tady v Čr chovají někteří jak pračlověci, kdyz je v dnešní době tolik možností. Když ma dítě mokré plavky převlíknu mu kalhotky nebo slipy, tak to dělám já. Ale každýho věc, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
3.8.17 06:43

@nestarejtese tak když každýho věc..Tak se prostě nestarej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
3.8.17 06:52

Tak diskuze jsou od toho aby se diskutovalo o různých názorech. Kdyby každý mlčel a nestaral se, tak se tady může kolonka „diskuze“vymazat.
Ovšem chce to vypustit agresi na obou stranách, potom je to jen hádka s urážkami. Výsledek potom je, že lidé jsou ve svém názoru ještě zarputilejší a více utvrzení v tom, že jen ten jejich názor je ten správný(a proti strana je divná nebo se nemá starat o druhé :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
3.8.17 07:14
@nestarejtese píše:
Chudinky vaše děti a vy ste krávy ze si to neuvědomujete :,( :lol: Z některých tady těch matek mi zůstává rozum stát. A vaše trapný keci mám vite kde, :lol: Tyvole je vám jedno ze sou všude pedofilové a to si říkáte milující rodiče? Už spadněte zpět na zem

dopuručuji ti navštívit psychiatra zřejmě máš stihomana :mrgreen:,zavři se doma a nikam nevycházej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
3.8.17 07:28
@j.a.n.i1 píše:

taky jsem ještě žádného neviděla…asi se teda dobře kryjou..pak je mi to jedno - co oči nevidí, srdce nebolí.. :nevim: to jako abych se bála že na každém koupáku kam jdu bude úchyl a nemohla se převléct já ani děti, to tam raději nejdu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
smurfka
3.8.17 07:35

@nestarejtese
jasně když se mi jako poslední návštěva na profilu ( na EM ) objeví nestarejtese, tak to nejsi ty :mrgreen: :P tak to si ztěžuj, že tady máš dvojiníka :jazyk:

jaký je rozdíl mezi dítětem starším tři roky a miminkem? oba mají dole a nahoře ho.vno a pedáka muže vzrušovat právě to miminko - takové případy už byli..tak si neprotiřeč.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
24857
3.8.17 07:35
@axlpol píše:
Tak diskuze jsou od toho aby se diskutovalo o různých názorech. Kdyby každý mlčel a nestaral se, tak se tady může kolonka „diskuze“vymazat.
Ovšem chce to vypustit agresi na obou stranách, potom je to jen hádka s urážkami. Výsledek potom je, že lidé jsou ve svém názoru ještě zarputilejší a více utvrzení v tom, že jen ten jejich názor je ten správný(a proti strana je divná nebo se nemá starat o druhé :lol: )

Všechna cest diskuzi, ale když tu zakladatel/kan nazve v začátku diskutující kráva ma a je mu z ni/nej spatne, pak to není diskuze protoze podstata diskuze se vytrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí