Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Úchyla jsme potkaly v bazénu s kamarádkou, když nám bylo asi patnáct, sprchovaly jsme se a najednou nahý chlap se ztoporenym v ruce. Utekly jsme do šaten a kamarádka jecela, tak se lekl a utekl.ty jo my byly tak vypleskle, že jsme to nerekly nikde ani doma.
@smurfka ale bavim se o tom, ze nejsem ta z te diskuze o masturbaci mimin ![]()
A ještě lepší jsou ty matky, co si dávaj vše na fb a instagram, polonahé děti atp. Kdybyste věděly, kolikrát se mi to objeví na emailu, že policie hledá to které konkrétní dítě, protože to bylo na internetovém fóru pro pedofily…
@DanielaD píše:
dítě bych oblékla a šla pryč, kdybych viděla, že si honí koncovku, volám vždy policii, sice jsem na výslechu déle než on, ale mám pocit, že jsem udělala správnou věc
koncovku
![]()
Mě by třeba spíš zajímalo, proč je tolik pedofilů chlapů? že snad neznám ani jeden případ ženský…nebo jich je méně
@DanielaD Proč bych měla odcházet, jen protože si ho někdo někde honí
mě na tom nepřijde nic nebezpečného… Ano je to mimo společenské konvence, ale nijak mě tím neohrožuje, to mám větší strach, když se poblíž usídlí nějaká ožralá partička, tam bych odešla.
A jinak pokud by to bylo tak strašně časté, jak tvrdíš, tak by se s tím měl člověk běžně setkávat, nesetkává-li se, tak to až zas tak hrozně časté nebude. To kradení fotek na netu bude horší.
@SarinkaSar1 píše:
Mě by třeba spíš zajímalo, proč je tolik pedofilů chlapů? že snad neznám ani jeden případ ženský…nebo jich je méně
Nebo se spíš lépe maskují, resp. nemají si co honit a když se ženská rozplývá nad malým dítětem, tak to všichni považují za normální a to i nad cizím, pokud to samé udělá chlap, tak je hned podezřelý z toho, že je pedofil.
@axlpol píše: …já takhle viděla dva co si"honí ve křoví„a na lesní cestě mě napadl asi nějaký schizofrenik. Když jsme se míjeli skočil po mě cizí chlap, praštil mě a nadával mi…ani slzák v ruce v kapse mi nepomohl. Určitě jsem nebyla jediná. To prostě člověk nečeká. Takže já už na "lidové pověry-slovesnosti“o uchylácích věřím.
Ne teda, a jak to dopadlo. Udělal ti něco? Dovolala ses pomoci?
@nestarejtese píše:
@smurfka ty jsi uplnej detektivTamto opravdu nejsem já, na tohle mam jinej názor, asi bys v fbi moc neuspěla
Každej ať si dělá co chce ale jen pisu ze je to padlé na hlavu
Mam takový názor a v dnešní době se není čemu divit
miminka jsou něco jinýho ale když to jsou například tri leté deti a výš, tak to fakt nechápu
bohužel se tady v Čr chovají někteří jak pračlověci, kdyz je v dnešní době tolik možností. Když ma dítě mokré plavky převlíknu mu kalhotky nebo slipy, tak to dělám já. Ale každýho věc,
No dobře, naší čtyřletou taky nenecháváme nahou.Taky jsme obezřetní. Učíme jí že nemůže být na veřejnosti rozcapená tak až by jí bylo vidět kamsi.Ale nedalo by se diskutovat bez krav a podobně?
No já bych řekla, že větší nebezpečí jsou ty fotky na FB, a víc než uchylove co si na veřejnosti honí, vidím nebezpecenstvi v tom, že to nahý dítě si může kdokoliv fotit a prodávat pedofilům, ano v tuto chvíli to tomu dítěti neublíží, nicméně internet je velké úložiště a takovéhle foto může vylézt v nejhorší možnou chvíli a následky budou. Já na veřejný koupaliště nechodím, buď do kryteho bazénu, nebo u našich napustime bazének na zahradě a tam ať si lítají nahaté jak chtějí, tam opravdu nepozorovaně nikdo nemá šanci smirovat a co bych dělala fakt nevím
Taky se mi nelibi nahe deti u vody. Jeste chapu ty male, ale znam kluka co lita nahaty i v 7 letech. Jinak dceru z mokrych plavek prevlikam do suchych plavek, ale my chodime na koupak tak jednou-dvakrat za leto. U more jsem ji taky hned prevlekls, nahou bych ji nenechala. Divim se, ze tady i nekomu vadi kdyz ma holcicks vrsek od plavek. Moje dcera ho nosi, protoze chce byt jako maminka. Nevidim na tom nic sexualniho. ![]()
@medunka23 Jo, to souhlas… na druhou stranu, při dnešní technice nemůže člověk (snad krom krytého bazénu ve vlastním baráku) říct, že nikdo nemá šanci šmírovat, protože ty fotky někdo může udělat i na vlastní zahradě.
@Anna766 ano dalo mate pravdu. Ale věděla jsem předem co mi na to napíšou,
Jinak jsem rada ze se najdou lidi, kteří své děti vychovávají k něčemu a nedělají z nich zvířátka ![]()
@scentini taky nevidím nic na tom když má malá holčička vršek od plavek, je to roztomilý ![]()
@j.a.n.i1 pokud tu zahradu nemá tak, že sousedi ze 2 stran s polem a z jedné se sousedovic pastvinou, kde je stejně ještě hustý porost živého plotu, tam si dovolím být dost klidná co se týče smirovani.
Nicméně nepovažuji to, že nechám děti ve vedru v soukromí lítat nahaté, že z nich dělám zvířátka, to už mi přijde uhozeny. My před sebou doma chodíme nahati a děti ví, ale že takto se na veřejnosti nechodí, že to je něco, co patří do soukromí