Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ok asi neobratne napsano, pointa byla v tom, ze sex mi delal dobre i kdyz jsem byl unaveny a pod stresem z prace, dalo by se rict byla to takova pekna droga:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Jasně ho samozřejmě ptala i na tuto variantu, to odmítl, tak nevim ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak on na sex nebyl nikdy, tak čemu se divíš? ![]()
@pouzitychlap pokud sex funguje tak pocitově jako hodně důležitý není. Ale když je sex 0 tak to je problém a vlastně se to bude točit na tom jednom. Já to zase beru tak že vztah mne musí víc dávat než brát a sex většina lidí potřebuje a pokud by nebyl tak v takovém vztahu žít nebudu
To by bylo psycho peklo. Pokud na sex není ani jeden je to super a bude jim spolu fajn. Jinak budou trpět oba dva
než přežívat to bych raději byla sama než žít s někým a trápit se ![]()
Je to zvláštní. Když sex nechce žena, tak jí ostatní radí, že se muž má přizpůsobit a netlačit na ni. A když jej nechce muž, tak 90% žen radí hodit jej přes palubu. Jste mrchy…
@starykocour píše: Více
Tak on je rozdíl mít sex občas a nemít ho vůbec, že…
@Anonymní píše: Více
Prostě paní nesmí naléhat a přizpůsobit se tomu kdo chce méně… ![]()
@LenkaPrášilka píše: Více
Kdepak. Ten kdo chce víc, se přece musí přizpůsobit tomu, kdo chce míň. Tak to aspoň píšete všem mužům, když žena nechce… ![]()
Zakladatelka: vážený pane, já nemusím vůbec, ale vůbec nic…jsem svobodná, soběstačná žena…se zdravou potřebou sexu…a pokud se partner nezmění tak, že budeme schopni kompromisu, bude odejít…a myslete si co chce, děti ani majetky společné nemáme a nešťastná kvůli frigidovi do konce života taky nebudu…teď je tah u něj…buď nějaký bude, nebo nebude nic
nemusí, pokud vztah nefunguje tak v takovém nemusí nikdo zůstávat. Pokud se rozbije spotřebič tak rozhodně na něj nebudu koukat a čekat že zase sám začne fungovat. Koupím nový, plně funkční ![]()
Cituji: „Ja treba prave sex s partnerkou vedome chtel, protoze mi to aspon na chvili dalo zapomenout na stres v praci, a dost me to uvolnilo a nabudilo do prace…“
Takže pochopila.