Vztah bez sexu - nezájem partnera

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2469
7.10.25 16:09
@Anonymní píše: Více

Mě vždycky přijde kompromis v tomto problému strašné řešení.
To vážně chcete spát s někým, kdo s vámi spí jen proto, že si to žádá kompromis? Zkoušeli jste to? To je snad jen pro VDD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.25 09:01

Tak hlavně abyste za pár let nepsala, že Vás opustil, místo aby se přizpůsobil tomu, že s narozením dítěte máte jiné starosti než sex… :lol: Hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
8.10.25 09:03
@LenkaPrášilka píše: Více

Nebojte. Až „zkvočnovatíte“ a ztratíte zájem o sex, partner vymění Vás. Hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.10.25 11:10

@starykocour v pohodě, děti neplanujeme.svet se bude točit dál i bez něj

• Citovat
  • Upravit
6599
9.10.25 07:56
@starykocour píše: Více

Jj tez me to pobavilo ten desivej dvoji metr tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
9.10.25 07:58

Z takovyho vztahu s nezajmem o sex az nulovym sexu, bych taky odesel…
Bud rada, ze nemate deti, to uz pak neni uplne lehke rozhodnuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stu
3
25.10.25 09:46

Nečetl jsem úplně všechny příspěvky, ale podle mého názoru to lepší nebude, spíš horší. Není to žádný samec, nepotřebuje sex, což je u chlapa divné, ale i tací se občas vyskytnou. Pokud se máte rádi, tak chápu že je to těžký zvažovat konec. Ale pokud máš sex ráda, tak se tím neukončením vztahu do budoucna připravíš o hodně, budeš mit akorát trápení a budeš přemýšlet nad nevěrou.
Teď je to o tom, že si musíš začít sama, pak se z toho nejspíš stanou už nucené stavy, z jeho strany ho to bude časem nejspíš otravovat a už to pojede. Nakonec z toho budeš otrávená, dost možná se tím i budeš ztrapňovat jak před ním, tak nakonec i před sebou.
Sám to řeším se svojí ženou, někdo sex zkrátka nepotřebuje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.25 12:31

Zakladatelka…po delší době posun nula…zkoušela jsem promluvit si v klidu, k ničemu…tak jsem to na něj vychrlila a nebyla jsem moc milá…milostpan byl šokován, že netušil, že je to až tak zlé. No nevěděla jsem, jestli se smát nebo brečet…každopádně jsem se dostala do situace, že je mi vyloženě nepříjemné i když mě chce obejmout, leze mi na nervy, když mi od něj pipne zpráva a jsem radši, když k nám ani nejede…aktuální stav 3m bez sexu a asi to tak s tímto panem i zůstane, nedokážu si představit, že by na mě měl sáhnout…celá jsem se blokla, zasekla a myslím, že to je konečná

• Citovat
  • Upravit
6599
30.10.25 12:34

No nevypada to, ze bys mu s tim problemem chtela nejak pomoct. Jine kvality asi nema, kdyz jde jen o sex…tak je na case to asi ukoncit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.25 13:03
@Andelskej_Satan píše: Více

Snažila jsem se chápat, podporovat, posílala k doktorovi poslední rok…myslím, že je očividné, že on to řešit nechce a já už toho mám dost..kdyby byla aspoň snaha…nic…ale ok, jsem ta nejhorší a sobecká mrcha

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.25 13:04

@Andelskej_Satan a ano, jiné kvality má také, ale není mi 70 abych ocenila, že třeba uvaří…ocenila bych víc ten sex

• Citovat
  • Upravit
6599
30.10.25 13:05

To jsem prece nerekl, nebud vztahovacna…kazdy ma pravo odejit ze vztahu, ktery ho nenaplnuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6599
30.10.25 13:05

Chapu…mam to stejne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...