Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Mě vždycky přijde kompromis v tomto problému strašné řešení.
To vážně chcete spát s někým, kdo s vámi spí jen proto, že si to žádá kompromis? Zkoušeli jste to? To je snad jen pro VDD.
Tak hlavně abyste za pár let nepsala, že Vás opustil, místo aby se přizpůsobil tomu, že s narozením dítěte máte jiné starosti než sex…
Hodně štěstí…
@LenkaPrášilka píše: Více
Nebojte. Až „zkvočnovatíte“ a ztratíte zájem o sex, partner vymění Vás. Hodně štěstí…
@starykocour v pohodě, děti neplanujeme.svet se bude točit dál i bez něj
@starykocour píše: Více
Jj tez me to pobavilo ten desivej dvoji metr tady…
Z takovyho vztahu s nezajmem o sex az nulovym sexu, bych taky odesel…
Bud rada, ze nemate deti, to uz pak neni uplne lehke rozhodnuti.
Nečetl jsem úplně všechny příspěvky, ale podle mého názoru to lepší nebude, spíš horší. Není to žádný samec, nepotřebuje sex, což je u chlapa divné, ale i tací se občas vyskytnou. Pokud se máte rádi, tak chápu že je to těžký zvažovat konec. Ale pokud máš sex ráda, tak se tím neukončením vztahu do budoucna připravíš o hodně, budeš mit akorát trápení a budeš přemýšlet nad nevěrou.
Teď je to o tom, že si musíš začít sama, pak se z toho nejspíš stanou už nucené stavy, z jeho strany ho to bude časem nejspíš otravovat a už to pojede. Nakonec z toho budeš otrávená, dost možná se tím i budeš ztrapňovat jak před ním, tak nakonec i před sebou.
Sám to řeším se svojí ženou, někdo sex zkrátka nepotřebuje ![]()
Zakladatelka…po delší době posun nula…zkoušela jsem promluvit si v klidu, k ničemu…tak jsem to na něj vychrlila a nebyla jsem moc milá…milostpan byl šokován, že netušil, že je to až tak zlé. No nevěděla jsem, jestli se smát nebo brečet…každopádně jsem se dostala do situace, že je mi vyloženě nepříjemné i když mě chce obejmout, leze mi na nervy, když mi od něj pipne zpráva a jsem radši, když k nám ani nejede…aktuální stav 3m bez sexu a asi to tak s tímto panem i zůstane, nedokážu si představit, že by na mě měl sáhnout…celá jsem se blokla, zasekla a myslím, že to je konečná
No nevypada to, ze bys mu s tim problemem chtela nejak pomoct. Jine kvality asi nema, kdyz jde jen o sex…tak je na case to asi ukoncit.
@Andelskej_Satan píše: Více
Snažila jsem se chápat, podporovat, posílala k doktorovi poslední rok…myslím, že je očividné, že on to řešit nechce a já už toho mám dost..kdyby byla aspoň snaha…nic…ale ok, jsem ta nejhorší a sobecká mrcha
@Andelskej_Satan a ano, jiné kvality má také, ale není mi 70 abych ocenila, že třeba uvaří…ocenila bych víc ten sex
To jsem prece nerekl, nebud vztahovacna…kazdy ma pravo odejit ze vztahu, ktery ho nenaplnuje.