Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jééé něco podobnyho jsem taky řešila na konci ZŠ. Věděla jsem, že jsem se mu kdysi líbila i mě to řekl, ale já na to tenkrát nijak nereagovala. Pak jsem se do něho taky zakoukala a strašně dlouho jsem si dodávala odvahu mu něco říct. Asi předposlední den školy jsem se odvážila ho pozvat na rande, s tím že pak už ho stejně vidat nebudu. Sice mě odmitl, ale kdybych to neudělala tak bych toho litovala.
Napsala bych mu
Že se kluk musí ozvat první už dávno neplatí. Nepsala bych mu, že se mi líbí, ale že nechápu tu bitvu u Lipan nebo rovnice o dvou neznámých.. nebo na nějakou drobnost se zeptej a jestli se má konverzace rozvinout, tak se rozvine
![]()
@Anonymní píše:
Zdravím všechny maminky, asi to sem úplně nepatří, jelikož mi je 14 a do maminky mám fakt daleko…ale potřebovala bych radu ohledně kluka…nikdy jsem ho neměla, ale ve třídě je jeden kluk. Je sice menší, a magnet na holky zrovna není, ale něco na něm prostě je…baví ho dějepis, je hodně chytrý a něco na něm prostě je, v obličeji je pohledný ale to není důležité. Opravdu mě hodně zaujal svojí osobností a prostě cítím, že z něj jednou něco bude, a teď, když odejdu ze základky a už ho nikdy neuvidím…ztratim šanci…jelikož se stehuju po základce daleko od města a prostě se neuvidíme a to nechci, teď je korona a nemám šanci se s ním nějak sblížit…bydlí teda kousek ode mě, a když procházím kolem jeho domu, mám chuť tam prostě jít a říct mu to…ale vůbec se spolu nebavíme (jakože ve škole ano, ale jinak ne), vím že potkám ještě spoustu kluků a že tohle je zbytečné a měla bych mu to narovinu říct a přestat se trápit, ale spíš jsem se chtěla vypsat z pocitů protože jsem o tom nikomu neřekla a třeba znát váš názor?…
Přesně, napiš mu a nebo mu hod něco do schránky, napiš mu dopis, to bude koukat, že ho chceš vidět a navrhli klidně i místo a čas, může ti pak zpět odepsat. Jako za starých časů bez mobilů, taková romantika. Miluji když mi někdo posle dopis či pohled napsaný ručně. To je mnohem lepší a hezčí než tady ty psaný písmenka a smajlíky. To ještě když Ti tam někdo nakreslí to je pak úplná bomba. Měj odvahu a napiš mu ![]()
Zdravím všechny maminky, asi to sem úplně nepatří, jelikož mi je 14 a do maminky mám fakt daleko…
ale potřebovala bych radu ohledně kluka…nikdy jsem ho neměla, ale ve třídě je jeden kluk. Je sice menší, a magnet na holky zrovna není, ale něco na něm prostě je…baví ho dějepis, je hodně chytrý a něco na něm prostě je, v obličeji je pohledný ale to není důležité. Opravdu mě hodně zaujal svojí osobností a prostě cítím, že z něj jednou něco bude, a teď, když odejdu ze základky a už ho nikdy neuvidím…ztratim šanci…jelikož se stehuju po základce daleko od města a prostě se neuvidíme a to nechci, teď je korona a nemám šanci se s ním nějak sblížit…bydlí teda kousek ode mě, a když procházím kolem jeho domu, mám chuť tam prostě jít a říct mu to…ale vůbec se spolu nebavíme (jakože ve škole ano, ale jinak ne), vím že potkám ještě spoustu kluků a že tohle je zbytečné a měla bych mu to narovinu říct a přestat se trápit, ale spíš jsem se chtěla vypsat z pocitů protože jsem o tom nikomu neřekla a třeba znát váš názor?…