Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ma to nekdo tak? Nedokazu delat nekde pomocne prace a na vic nemam takze bez partnera bych nemela zadne penize a nejak zit musim.
Nema. Alespon z meho okoli nikdo.
Ono je jednodussi zehrat na osud, litovat se atd., nez zvednout p@rdel a zvysovat si kvalifikaci a MAKAT. O podobnych typech si myslim, ze je to jen navonenejsi forma prostituce.
Příspěvek upraven 27.05.17 v 19:22
@Anonymní píše:
Ma to nekdo tak? Nedokazu delat nekde pomocne prace a na vic nemam takze bez partnera bych nemela zadne penize a nejak zit musim.
Proc nemas na vic? Mas toho chlapa aspon rada? Delas mu doma zazemi, aby mel dobre prostredi pro praci? Vytvaris teplo domova?
@Anonymní píše:
To zalezi na Tobe jestli jsi ochotna mit vztah jen pro penize..Z meho okoli par zen znam..Jsou s chlape.,radi ho nemaji, ale zajistil jim dost slusnou existenci a budoucnost..Pokud Ti to vyhovuje a zvladnes to, tak co je ti po tom jestli to tady na eMiminu nekdo ma…
Nemám to tak, ale znám pár žen, které takto fungují, šťastný nejsou, ale žijou a vcelku jim moc nechybí. Jen v jednom se teda ty co znám od Tebe liší a to, že na sobě makaj, je tam alespoň nějaká snaha být lepší a třeba se i postupně postavit na nohy, ne že by to s těma chlapa bylo tak hrozný, ale pro ten pocit.
@vonajebohyne píše:
Nema. Alespon z meho okoli nikdo.
Ono je jednodussi zehrat na osud, litovat se atd., nez zvednout p@rdel a zvysovat si kvalifikaci a MAKAT. O podobnych typech si myslim, ze je to jen navonenejsi forma prostituce.Příspěvek upraven 27.05.17 v 19:22
No tak budu rada kdyz ve svych 28 letech ted v cervnu udelam ucnak, dal to zkouset asi nema cenu. A co s ucnakem o moc si nepolepsim.
@Anonymní píše:
Nemám to tak, ani bych to nesnesla. Potřebuji pocit svobody a nezávislosti na partnerovi.
Zkus na sobě zapracovat. ![]()
@Anonymní píše:
No tak budu rada kdyz ve svych 28 letech ted v cervnu udelam ucnak, dal to zkouset asi nema cenu. A co s ucnakem o moc si nepolepsim.
Preju ti uprimne hodne stesti, budes ho potrebovat. A aby tvemu partnerovi nespadly ty ruzove bryle.
@Anonymní píše:
A když tě ten chlap kopne do zadku, tak budeš dělat co? Já myslím, že člověk by měl mít i nějaký záložní plan ![]()
Jinak i jen se základním vzděláním se dá uživit, akorát se člověk většinou víc nadre, většinou si nesedí někde v kanceláři, ale nemusí to znamenat, že musí někde kopat kanalizací či mýt nádobí.
@Anonymní píše:
Co jsi dělala těch 10 let od věku, kdy lidi obvykle dokončují učňáky?
Jinak já bych s mužem jen kvůli penězům nebyla. Proč nejsi u rodičů? Ti by Ti měli pomoct v první řadě.
@Anonymní píše:
A v jakém oboru budeš vyučená?
@vonajebohyne píše:
Preju ti uprimne hodne stesti, budes ho potrebovat. A aby tvemu partnerovi nespadly ty ruzove bryle.
Tak na druhou stranu, co by mu melo padat..pokud se tak, v uvozovkach, domluvili a funguje to, tak co
Ona vyhovi jemu, on zase ji..I tak nekteri ziji
@Kobea píše:
Co jsi dělala těch 10 let od věku, kdy lidi obvykle dokončují učňáky?
Jinak já bych s mužem jen kvůli penězům nebyla. Proč nejsi u rodičů? Ti by Ti měli pomoct v první řadě.
Mam sve bydleni, partner bydli u me, nedostudovala jsem driv pac jsem tam nechodila a takhle to bylo asi na 3 skolach pak mela dite a zacala studovat v 23 dalkove, rok jsem opakovala.
@Inaris píše:
Zrovna nedávno jsem viděla inzerát, že někde přijmou kuchařku za plat 20 tisíc měsíčně. To pro začátek jde, ne?
Nejde, protoze ja budu mozna vyucena prodavackou kterou jsem si uz zkusila a neslo mi to.