Vztah o ničem, soustředím se na syna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
G12
25.2.14 13:20
@martina.se píše:
co s tím? měli jste oba použít mozek, než jste se do toho pustili. Teď spolu buď zůstanete a nebo se rozejdete. Ono víc možností není. Tohle mi fakt přijde jak dohadování dětiček z mateřské. Zavařila sis to sama, tak si to musíš taky sama vyřešit :think:
:palec: :-(
  • Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:21
@G12 píše: :palec: :-(

jako já už fakt nevím, co na toto napsat :think: mi to přijde opět jako provokace. Zakladatelka se ptá, co bysme dělali, pak se obhajuje a nakonec výmluvy. No neskutečný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.2.14 13:25

Ahoj, zažila jsem to samé a odešla jsem. Ale nebylo to tak jednoduché. Jde také o to, jestli by jsi s malým dokázala žít sama a o všechno se postarat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 13:25

@martina.se To ja vim no.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:26
@Anonymní píše:
@martina.se To ja vim no.

a co chceš potom slyšet, e? Fakt nevím. Buď na vzahu mákněte, nebo se na to vykašlete. Ono víc možností prostě není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.14 13:28

@martina.se Bohuzel ja se nevymlouvam.Vim ze jsem pako a muzu za vse sama. Potrebuju nakopnout a neco s tim udelat. Zrovna tve nazory mam rada.Jsi rozumna.

• Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:29
@Anonymní píše:
@martina.se Bohuzel ja se nevymlouvam.Vim ze jsem pako a muzu za vse sama. Potrebuju nakopnout a neco s tim udelat. Zrovna tve nazory mam rada.Jsi rozumna.
:mrgreen: tak teď jsi mi fakt rozesmála :lol: to jsi asi první, co mi toto píše :hug: :kytka: tož se nakopni a koukej na sobě zamakat - na sebevědomí, pokud chceš, tak na vztahu. Ono Tě to nasměruje :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.14 13:30

@martina.se
to si někam zapiš ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@life007 píše:
Ahoj, zažila jsem to samé a odešla jsem. Ale nebylo to tak jednoduché. Jde také o to, jestli by jsi s malým dokázala žít sama a o všechno se postarat.

Ahoj. Momentalne z materske se obavam ze bych to sama nezvladla. Proto premyslim jak vydrzet a pak odejit a nebo jak vztah zachranit.

• Citovat
  • Upravit
72725
@G12 píše:
@martina.se
to si někam zapiš ;)

to si nascanuju :mrgreen: si piš, že jo.. až mi zase někdo napíše, že jsem kráva urejpaná, tak to tam pověsim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12
25.2.14 13:31

@martina.se
já už jsem ztratila to, jak jednou někdo napsal, že jsem hodná :-(

• Citovat
  • Upravit
72725
25.2.14 13:32
@G12 píše:
@martina.se
já už jsem ztratila to, jak jednou někdo napsal, že jsem hodná :-(

chyba.. to je třeba vždy uložit - to se tu děje málokdy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
25.2.14 13:33
@Anonymní píše:
Kdyz ja mam takovou blbou povahu.Mam nizke sebevedomi. Nejsem schopna neco zmenit.Ja se vzdy upnu na chlapa.Uz me napadlo najit si jineho.Ale to je asi hloupost. Pritel mi rek ze se menit nebude.Ale rozejit se nechce pry nas miluje.Ja zadnou lasku necitim.Ke vsemu mi vadi jeho zlozvyky. Porad potahuje sople napr. Nechapu co jsem na nem videla. Neumim zit s nim. Nevim jak zit bez nej. Stridavou peci si neumim predstavit a on taky ne.Co s tiiiim.

Kazdy vztah je o toleranci. Zrejme mate ponorku. Po materske se dotanes mezi lidi a nebudes zkoumat pod drobnohledem jeho chyby, bude lip. No a ten, co nepopotahuje, tak mlaska u jidla, pokud ne, tak se drbe v rozkroku nebo kontroluje doma prach bilou rukavici…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
25.2.14 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj. Momentalne z materske se obavam ze bych to sama nezvladla. Proto premyslim jak vydrzet a pak odejit a nebo jak vztah zachranit.

Tak Ti nezbývá nic než to ještě vydržet. Já jsem s malou sama a v současné na poloviční úvazek a povím Ti, že to není žádný med. Promluvte si, třeba je problém v komunikaci. U nás „vztah o ničem“ spočíval v tom, že hrál bedny, podváděl mě a nepracoval. U Tebe to nejspíš tak vážné nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
25.2.14 13:35
@martina.se píše:
chyba.. to je třeba vždy uložit - to se tu děje málokdy ;)

hele, klidne ti to napisu taky :lol:

vetsinou ti davam za pravdu a hlavne si to svoje dokazes napsat tak, aniz bys z dotycne udelala kravu. coz je tu jinak pomerne bezne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí