Vztah otce k dceři

Anonymní
7.7.20 19:32

Vztah otce k dceři

Dobrý den mám takový problém máme s manželem půlroční dceru ale on ji rád nemá jen na ní křičí a ona pak jen pláče mám strach jí nechat sním jen chvíli aby nedostal rapla a nezačal ještě více na ní křičet já vůbec nevím co dělat já jsem úplně bezradná :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
7.7.20 19:35
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový problém máme s manželem půlroční dceru ale on ji rád nemá jen na ní křičí a ona pak jen pláče mám strach jí nechat sním jen chvíli aby nedostal rapla a nezačal ještě více na ní křičet já vůbec nevím co dělat já jsem úplně bezradná :(

Doufam, ze jsi troll. Pokud ne, odejdi od nej co nejdriv. Chlap, ktery rve na pulrocni miminko, at uz se jedna o syna nebo dceru, je totalni psychopat, to se na me nezlob. Ale urcite je jinak otec a manzel roku, ze? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
7.7.20 19:50

Před těhotenstvím byl úžasný chlap, že jo?

• Citovat
  • Upravit
6869
7.7.20 19:52

Proč řve na mimino? Nahrála bych si ho a pak zdrhala daleko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
7.7.20 19:53

??? Co konkrétně křičí? Říká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.7.20 19:55

A proč ji nemá rád?

Jinak já osobně jsem v tomto velmi radikální, ve chvíli kdy by partner na dcerku křičel, sebrala bych se a odešla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.7.20 20:00

@mackA159 ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5144
7.7.20 20:02

Neni to spis naopak, ze miminko place a on krici, bud protoze si nevi rady, nebo v horsim pripade ho to rozciluje? Co si s nim promluvit, proc to dela a tak? Predpokladam ze vyjde najevo ze tech problemu je vlastne ve vasem vztahu vice. Nervy ujedou i matce, kolikrat jsou tu diskuze jak matka zakricela na ubrecene mimino a pak se citila hrozne. Takze to chce vedet vic detailu. Ale pokud je to az tak ze se bojis nechat s nim dite o samote tak to normalni fakt neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15293
7.7.20 20:08
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový problém máme s manželem půlroční dceru ale on ji rád nemá jen na ní křičí a ona pak jen pláče mám strach jí nechat sním jen chvíli aby nedostal rapla a nezačal ještě více na ní křičet já vůbec nevím co dělat já jsem úplně bezradná :(

Proboha a proč jsi s cholerikem porizovala dítě.. Řvát na miminko, za to by zasloužil přes hubu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7571
8.7.20 16:13
@Evulíína píše:
@mackA159 ano

Nebud trapna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
19.7.20 15:07

Zkusila bych zjistit, jak to přesně je, co ho k tomu vede, ale pokud se o dítě vyloženě bojíš a on k němu fakt nemá dobrý vztah, vzala bych dítě a odešla od něj. Případně kdyby došlo třeba na nějaký soud apod., tak ten nápad s nahráním jako důkaz, pro všechny případy je taky dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.8.20 18:46

@icy rose už se k tomu odhodlávam dlouho ale já se bojím :( ja nevím jak to vysvětlit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1553
4.8.20 22:31
@Evulíína píše:
@mackA159 ano

Mozna si neni jisty, jestli je dcera jeho. Jinak neni mozne, aby byl predtim tak uzasny a najednou se zmenil. Ale ani to ho neomlouva. Taky doufam, ze jsi troll.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65282
4.8.20 22:38

Troll. Má sotva dva příspěvky a už taková diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová