Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový problém máme s manželem půlroční dceru ale on ji rád nemá jen na ní křičí a ona pak jen pláče mám strach jí nechat sním jen chvíli aby nedostal rapla a nezačal ještě více na ní křičet já vůbec nevím co dělat já jsem úplně bezradná
Doufam, ze jsi troll. Pokud ne, odejdi od nej co nejdriv. Chlap, ktery rve na pulrocni miminko, at uz se jedna o syna nebo dceru, je totalni psychopat, to se na me nezlob. Ale urcite je jinak otec a manzel roku, ze? ![]()
A proč ji nemá rád?
Jinak já osobně jsem v tomto velmi radikální, ve chvíli kdy by partner na dcerku křičel, sebrala bych se a odešla bych…
Neni to spis naopak, ze miminko place a on krici, bud protoze si nevi rady, nebo v horsim pripade ho to rozciluje? Co si s nim promluvit, proc to dela a tak? Predpokladam ze vyjde najevo ze tech problemu je vlastne ve vasem vztahu vice. Nervy ujedou i matce, kolikrat jsou tu diskuze jak matka zakricela na ubrecene mimino a pak se citila hrozne. Takze to chce vedet vic detailu. Ale pokud je to az tak ze se bojis nechat s nim dite o samote tak to normalni fakt neni.
@Anonymní píše:
Dobrý den mám takový problém máme s manželem půlroční dceru ale on ji rád nemá jen na ní křičí a ona pak jen pláče mám strach jí nechat sním jen chvíli aby nedostal rapla a nezačal ještě více na ní křičet já vůbec nevím co dělat já jsem úplně bezradná
Proboha a proč jsi s cholerikem porizovala dítě.. Řvát na miminko, za to by zasloužil přes hubu.
Zkusila bych zjistit, jak to přesně je, co ho k tomu vede, ale pokud se o dítě vyloženě bojíš a on k němu fakt nemá dobrý vztah, vzala bych dítě a odešla od něj. Případně kdyby došlo třeba na nějaký soud apod., tak ten nápad s nahráním jako důkaz, pro všechny případy je taky dobrý
@icy rose už se k tomu odhodlávam dlouho ale já se bojím
ja nevím jak to vysvětlit ![]()
@Evulíína píše:
@mackA159 ano
Mozna si neni jisty, jestli je dcera jeho. Jinak neni mozne, aby byl predtim tak uzasny a najednou se zmenil. Ale ani to ho neomlouva. Taky doufam, ze jsi troll.