Vzteklí sousedi a dítko

Anonymní
16.6.12 12:58

Vzteklí sousedi

Ahoj, předem se omlouvám za anonym, ale jsem celá vyřízená…
Máme dítko, necelé 3 roky, je živější, snažíme se ho krotit, jsme s ním celý den venku…bohužel má nějaké vzteklé období, nechce jíst, vzteká se. Nikdy ho ale nenecháváme buhví jak řvát. Sousedi nám ale po chvilce mlátí do topení, aby se přestalo. Nevím, jak to ovlivnit, nevím, co dělat.
Příklad ze včera:Dítě spí odpoledním spánkem, probudí se, začne brečet. Z breku přešel do hysterického řevu. Dělala jsem, co jsem mohla, dala pít, pustila videa na mobilu. Nosila jsem ho po bytě, aby neřval na jednom místě. Asi tak po 10 min. neúspěšného uklidňování se ozvaly rány do topení. Vzteky jsem už pěstí zabušila zpět, a zařvala, že to nedělá schválně.
Dnes, před okamžikem:Dítě se vrtá v obědě, evidentně nechce jíst. Říkám, jdi od stolu. Začne řvát, a tentokrát snad po 5 min. rány do topení.
Já fakt nevím, co mám dělat :nevim:
Nevím si rady, jak dítě uklidnit, jsem z toho ve stresu, a čekám, kdy zas budou bušit :?
Chlap, ten sice taky nadává, ale nic nedělá :?
Co mám dělat??já fakt nevím, už jsem zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1304
16.6.12 13:02

Nech je bušit.. maximálně si omlátí radiátor..to je jejich problém… až dojde na konfrontaci tak jim to můžeš vysvětlit ale když buší tak ať buší.. neřeš to.
Má zkušenost že někdo bude bušit i kdyby dítě jen jezdilo autíčkem a vrčelo pusou.
Klíííd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11592
16.6.12 13:03

Hele, ať buší. Normálně to ignoruj, když je někdo debil, tak mu není pomoci. Pakj si nervní ty a přenášíš to na malého a máš tady začarovaný kruh..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 13:05

Mě už se chce normálně brečet, fakt nevím co dělat :?

• Citovat
  • Upravit
marra
16.6.12 13:06

Ja ti verim, ze je to na palici :zed: pak aby clovek vychovaval dite ze? hele ja bych se na ne asi vykaslala, co zivit te nezivi tak co. Zkus se nad ne povznest a pripadne tam posli k nim chlapa at jim domluvi 8)

• Citovat
  • Upravit
12681
16.6.12 13:08

Nechala by jsem je bušit a až by jsem měla dobrý den, byla v psychický pohodě, bez emocí, tak by jsem tam zašla a promluvila si s nima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Vybodni se na ně. Víš proč? Protože tímhle uklidňováním dítě nikdy nenaučíš přestat řvát samo. Pošli ho k sobě, ať si tam ječí a až budou sousedi bouchat, tak se jen usměj a v duchu jim vynadej do dementů ;)
Uvidíš, že během pár týdnů budou hysteráky alespoň kratší a sousedi si zvyknou, dítě z toho časem vyroste :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
@Anonymní píše:
Mě už se chce normálně brečet, fakt nevím co dělat :?

nic..nemusíš dělat nic..jen se chovat k synkovi přirozeně a nebejt v pnutí že někdo buší.. uvědom si, že to vypovídá o jejich IQ a empatii… prostě problém mají oni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 13:10
@marra píše:
Ja ti verim, ze je to na palici :zed: pak aby clovek vychovaval dite ze? hele ja bych se na ne asi vykaslala, co zivit te nezivi tak co. Zkus se nad ne povznest a pripadne tam posli k nim chlapa at jim domluvi 8)

jo, to je přesně ono…jak ho mám vychovávat, když něco provede, a řve, a já, aby byl klid, tak raděj udělám něco proti výchově. To mě trápí taky…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 13:11
@Gladys píše:
Vybodni se na ně. Víš proč? Protože tímhle uklidňováním dítě nikdy nenaučíš přestat řvát samo. Pošli ho k sobě, ať si tam ječí a až budou sousedi bouchat, tak se jen usměj a v duchu jim vynadej do dementů ;)
Uvidíš, že během pár týdnů budou hysteráky alespoň kratší a sousedi si zvyknou, dítě z toho časem vyroste :D

ježíš, to bych se bála, že mě přijdou zabít 8o

• Citovat
  • Upravit
9887

Zašla bych tam (třeba i s dítětem), promluvila s nimi, vysvětlila situaci, případně se „zeptala na radu“ - ne že bych věřila, že nějakou mají, ale lidi, kteří jsou takhle vtaženi do situace, ji pak sami vnímají jinak.
Když to nepomůže, ať si spánembohem buší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304

Zakladatelko..co je priorita - klid sousedů a nebo vychovaný dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 13:12

…chlap, no, ten sedí, a přemejšlí, co by měl udělat. Ale evidentně ho to netrápí :? on je spíš vyčkávací typ :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 13:14
@Sisulík píše:
Zakladatelko..co je priorita - klid sousedů a nebo vychovaný dítě?

já nevím, pro mě vychovaný dítě, ale kdybyste to slyšely, ty rány, to je hrozný…včera malej začal ještě víc řvát…

• Citovat
  • Upravit
marra
16.6.12 13:18
@Anonymní píše:
já nevím, pro mě vychovaný dítě, ale kdybyste to slyšely, ty rány, to je hrozný…včera malej začal ještě víc řvát…

debilové opravdu :zed: hele jde o to ze se sama musis prez to prenest, nic jineho ti nezbude. Chces klidne dite? chces, tecka. at si nakaslou. At s itreba busi od rana do vecera, udelej si z toho s prckem legraci, smejte se tomu. Nenervuj se fakt. A to jsou nejaci duchodci nebo co?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML