Vzteklí sousedi a dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Lilišák
16.6.12 15:01
@Anonymní píše:
u nás není celodenní řev, a noční taky ne.
Já je chápu, taky jsem léta dělala, a léta vstávala po 4h ranní. Ale malej řve nejdříve při čištění zubů po snídani, a to je tak po 9h.

tak pokud ti rve,,v pracovni dobe,, a oni na tebe busej tak je normalne posli nekam. rekla bych jim jestli by toho mohli nechat ze za to nemuzes ze nejsou v praci a treba ze dite se toho buseni pomerne boji a cim vic busej tim vic rve, treba toho nechaj.

kdyby ne tak bych jim zacla busit zpatky a nebo delat zamerne taky nejakej bordel.. asi bych po tom buseni zapla nahlas radio (nejlip s poradnyma bednama at to duni) a sla se v klidu projit ven,.. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 15:04
@vevericka12 píše:
Souhlasim s tim ze vek je jedno, ke me prisla sousedka co je dole s tim ze vstavam moc brzo a jak chodim po byte tak ji to rusi a jestli s tim neco muzu udelat protoze ona musi vstavat az asi o 30 min. pozdeji 8o pritom jako jako jak se mam asi do prace oblict a tak ze jo :zed: nehlede na to, ze byla asi tak minimalne o 10 let mladsi a tykala mi 8o je fakt ze zdi jsou tady tenky, ale bude to „super“ az tady budu s miminem :mrgreen: sice to bude par tydnu ale i tak se ma asi na co tesit :mrgreen:

to je kolikrat desny ty lidi,.. nam chodil v druhym byte pan nad nama kazde rano pravidelne,,na velkou,,–dost hlasite. taky by me nenapadlo na nej busit at si jde s*at jindy (a to bylo slyset fakt vsechno,..)

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
16.6.12 15:10

No prave no, od ni je taky slyset kde co, jak zavira dvere apod. nebo kdyz tam ma nejaky kamaradky, obcas tam maji mejdan az asi do 4 do rana ze me to posledne taky vzbudilo a nemohla jsem usnout, ale proste to beru tak, ze obcas to prece nikoho (me) nevytrhne, to by pak clovek nemohl delat vubec nic, no a kdyz jsou to veci beznyho zivota jakoze dite rve/ nekdo kadi/ jinej treba jednou za cas vrta, nebo se nekdo kazdej den chysta jak ja do prace atd. tak nevim proc bych na nekoho mela chodit busit :nevim:

• Citovat
  • Upravit
vevericka12
16.6.12 15:17

Zakladatelko

hlavne nechapu co ti sousedi jako predpokladaji ze asi tak s ditetem muzes udelat :nevim: zacpat mu pusu nebo jak? ja bych to v tvem pripade proste ignorovala, stejne i kdyz si nekde budou stezovat treba na druzstvu tak s tim nikde neuspejou

• Citovat
  • Upravit
4986
16.6.12 15:43
@Anonymní píše:…jinak asi jsem to už psala, včera jsem zabušila zpět, bylo to při tom odpoledním spaní malýho, cca v 15:30,kdy se s brekem probudil, a přešel do hysteráku…bolela mě ještě večer ruka, jak jsem bušila s razancí, a řvala jsem, že to neděláme schválně…no, a jak vidno, tak si asi myslí, že to schválně děláme…

Ježkovy voči 8o Pořiď si kladivo, copak si chceš obíjet vlastní ruce? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
16.6.12 15:47
@Lilišák píše:
Asi me tady za tenhle nazor sezerete ale me to teda taky v byte dost vadilo, nad nama bydlela rodinka v 3+1 kde meli tusim 4 deticky ktere delaly bordel klidne i do pul dvanacty, pak parkrat v noci a od peti od rana to zase zaclo a trvalo cely den (pokazde kdyz jsem byla doma tak celodenni rev),..takze chapu ze jim to vadi, zkusila bych se jim minimalne omluvit, pak jim to buseni bude trapny

Pokud někdo ruší noční klid, což popisuješ ty, tak na ně bych bez problémů poslala Policii. To se nesmí. Věřím, že celodenní řev je otravný, ale hold tak to v bytových domech chodí :nevim: V žádném případě nesouhlasím s omlouváním. Nebudu se nikdy nikomu omlouvat za to, že moje dítě je malé, nemocné, nevím co ještě. A zkusil by si mi někdo na chodbě něco říct. Pokud bych v takové situaci byla já, tak bych možná spíš čekala na příležitost, až si někdo začne a pak bych ho tak sjela, že by tam stále ještě půl hodiny s otevřenou pusou.

Edit: Tím rušením nočního klidu samozřejmě nemyslím plačící dítě. To bohužel. Pokud si ale děti hrají, má někdo doma pařbu a podobně… pak bych neváhala volat Policii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
16.6.12 15:49

Ja mam podobne sousedy:D bydlime v novostavbe az nahore:) mame dva psy a miminko. Pod nama duchodci :mrgreen: baba se do me jednou u vytahu pustila ze chteji mit klid, tak jsem ji rekla ze si meli koupit domek na samote a ne se prestehovat na sidlak do bytovky se 60ti bytama kde bydli prevazne mladi s detma :nevim: nechapu co si ti lidi mysli? Ze jako budou bydlet v panelaku a budou mit naprosto svatej klid izolovany od vsech zvuku? Podotykam ze psi celej den spi( stekaji jen kdyz nekdo u nas zazvoni, coz je tak 2-3 krat tydne) mala ma pul roku a ani nedupe, jen sem tam place.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
16.6.12 15:53

@Janichka šikovná :palec: :palec: Taky bych stěžovatele v domech s byty poslala k šípku.

Mě taky vadilo omezovat se kvůli sousedům a tak bydlím v domě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.6.12 15:58
@vevericka12 píše:
Zakladatelkohlavne nechapu co ti sousedi jako predpokladaji ze asi tak s ditetem muzes udelat :nevim: zacpat mu pusu nebo jak? ja bych to v tvem pripade proste ignorovala, stejne i kdyz si nekde budou stezovat treba na druzstvu tak s tim nikde neuspejou

tady zakladatelka:
taky nechápu, co si myslí, že s ním můžu udělat :?
kolikrát jsem už opravdu bezradná :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 16:01

…jinak jsem ráda, za každý názor, přidalo mi to trochu na kuráži, až zas něco bude, tak buď zabuším zpět, a nebo to budu ignorovat…

• Citovat
  • Upravit
4986
16.6.12 16:02
@Anonymní píše:
tady zakladatelka:
taky nechápu, co si myslí, že s ním můžu udělat :?
kolikrát jsem už opravdu bezradná :?

Upřímně řečeno, si myslím, že oni tě považují za matku neschopnou postarat se o dítě :D Fakt to začni ignorovat. Hlavně si uvědom, kdyby byl syn nemocný, ještě by tě nějaké topení zajímalo? Neřeš kraviny a řeš aby ti malý nedělal hysterické scény - kvůli tvému klidu a tvé výchově ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
16.6.12 16:37

Ahoj, nejsi sama… Kdysi, když jsem bydlela v jiném bytě nad náma sousedka pouštěla vysavač jen tak naprázdno, každý den. Pokaždý stěhovala nábytek po celém bytě a to tak aby vrzal… vyhazovala do kočárku, který jsme měli před oknem a spala v něm půl roční sestra pytlíky od brambor.. no děs a hrůza :cert: ted bydlíme s přítelem v jiném bytě a naopak máme sousedku, která má 4 děti a z toho dvě dvouletý.. taky pořád křičí, ale jsou to proboha děti… slyšíme to, ale dá se to naučit nevnímat a ted už je to denní rutina a my to neslyšíme… Ona je chudák uomlouvaná, jak se pokaždý, když nás vidí omlouvá… Neřeš je.. oni určitě taky měli nebo budou mít děti!!! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
16.6.12 19:54

A taky..tvoje dítko z toho časem vyroste..může se zklidnit za 2 měsíce, nebo za rok, ale přejde ho to, nic netrvá věčně. pod náma bydlí mladí s dnes už 3,5 letým kloučkem, přistěhovali se sem když mu byly necelé dva roky. byl to vztekloun první třídy, neustále řval, třískal dveřma, něčím bouchal, v noci řval, kolikrát dupal jak běhal po bytě tam a zpátky do půl 11 v noci..my jako rodiče to chápali, ale důchodci pod nima taky bušili do topení a to už sem k těm důchodcům chtěla vlítnout i já, páč budili i moje dítě kterému bylo v té době cca 7 měsíců. a dneska??kluk pod náma není vůbec slyšet, chodí školky, je milý, usměvavý a pláč neslyšíme vůbec..to spíš ted je slyšet od nás, i když ne často..ale až se narodí mimi tak se asi zas nevyspí oni..no..je to prostě nevýhoda paneláků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vevericka12
16.6.12 20:03
@Kullíšek píše:
v jiném bytě nad náma sousedka pouštěla vysavač jen tak naprázdno, každý den.

treba si precetla na emiminu neco o bilem sumu :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.6.12 20:22

Tady zakladatelka…
děkuji všem, uvítám i další názory…
malýho třeba nenecháme s něčím mlátit, do něčeho kopat…
Sousedi bydlí nad námi, ti vzteklí.
Pod náma je paní, má už taky odrostlé děti-snad kolem 20-ti a víc. Ta tedy problémy nemá…i když jsme se jí omlouvali, malej pobíhá po bytě, tak to ho krotíme…nebo, s něčím šoupe, s čímkoli, co najde. Taky krotíme.
Dnes jsem si dala tu práci, a kluk celý odpoledne, od 16:30 není doma, jetě i teď…to jen pro představu, že celý den je venku…
Jako mimino v noci nikdy nebrečel, vzbudil se na kojení a pak spal…když jsme si ho dovezli z porodnice, tak jsem taky zažívala podobné úzkostné stavy jako teď, že bude brečet, a že sousedi budou nadávat…
Ach jo, zkazilo mi to den :?
Nemám ráda konflikty, a je mi z toho nanic :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML