Vzteklí sousedi a dítko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2691
12.5.13 11:11
@Monca G píše:
@KriJona
No myslím, že až naše dítě dospěje do věku prvního vzdoru tak sousedi pod náma budou ještě rádi vzpomínat na to kdy jen ležel a kopal nožičkama :lol:

ano..a je to zcela přirozené..já taky nechápala a říkala si, co to maj sousedi za " fracka "..a ten kluk dneska zdraví, je slušný, hodný, upovídaný, zkrátka super kluk..bylo to normální, ale já to nechápala..až dnes:-)vzdor je i u nás a bude ještě až vyroste mladší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 12:24

@Monca G
No moc krásné ráno to nebylo, ale paní jsme řekla co a jak..Ani dovnitř nešla, páč šlo o REŽIM a ne o týrání dětí. měla jsem sto chutí jí dveřmi prásknout před ksichtem, ale ona za to nemůže a musí to ověřit…:-( :-) Pak volala Dr, kde si vyžádala jak na tom jsou děti, zda jsou povinně očkované atd…Samozřejmě, že je vše Ok, takže to smetla ze stolu…:-) Ale já měla nervy…
Holt jsou to děti a ke všemu máme dlažbu-koberce nepřipadají k úvahu…Ale snad je nepřivážu k topení a dám jim roubík do pusy a v 20hod odvážu a dám spát?
Kdyby pod námi bydleli důchodci, tak si řeknu, že asi nemají co dělat a chtějí mít klid..ale mladá holka s přítelem, co chtějí spát, páč noc před tím pařili??? :cert:

• Citovat
  • Upravit
2691
12.5.13 14:38

No tak jsem sousedy přechválila..dneska tam klepala policie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
12.5.13 14:45
@Anonymní píše:
@Monca G
No moc krásné ráno to nebylo, ale paní jsme řekla co a jak..Ani dovnitř nešla, páč šlo o REŽIM a ne o týrání dětí. měla jsem sto chutí jí dveřmi prásknout před ksichtem, ale ona za to nemůže a musí to ověřit…:-( :-) Pak volala Dr, kde si vyžádala jak na tom jsou děti, zda jsou povinně očkované atd…Samozřejmě, že je vše Ok, takže to smetla ze stolu…:-) Ale já měla nervy…
Holt jsou to děti a ke všemu máme dlažbu-koberce nepřipadají k úvahu…Ale snad je nepřivážu k topení a dám jim roubík do pusy a v 20hod odvážu a dám spát?
Kdyby pod námi bydleli důchodci, tak si řeknu, že asi nemají co dělat a chtějí mít klid..ale mladá holka s přítelem, co chtějí spát, páč noc před tím pařili??? :cert:

Mladý - starý, klid chce mít každý. Uřvaný dupající děti neoblažují kromě vlastních rodičů nikoho.To nemá s věkem sousedů nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.13 22:34

@Burj Chalifa
Ano, nejde o věk. Ale já také nechodím za sousedem, zda by si mohl ztlumit rádio…:-) A navíc moje děti nedupou a neřvou nonstop…Ale holt občas zadupou a to pořád není důvod volat sociálku!!! Prostě jsou to děti a děti nebudou celý den sedět na zadku, páč někdo chce mít klid!!! Musí mít toleranci, tak jak jí já mám k nim a jiným sousedům!!!

• Citovat
  • Upravit
rozmary
13.5.13 08:43

No tak u nás bylo dlouho taky peklo, když už jsem holky natolik zpracovala, že se naučily chodit jako myšky, tak zase holku sousedka seřvala, že si píská a zpívá, takže to už beru fakt jako průdu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
750
13.5.13 08:51

Na kamaradku denne litali, ze slysi jak syn leze po kolinkach, pak zase moc nahlas dupal v botickach. To si nevyberes jen budes podrazdena a pak se to prenasi na prcka. Ja mela denne, ze deti moc breci a proc jim ublizuji a to je moje babicka. Vysvetlovani jsem vzdala a ted jemi to jedno a doma je vetsi pohoda, tak jsem byla vecne podrazdena co zase bude :nevim: drzim pesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 09:40

x

Ahoj holky tak jak to u vás dopadlo? Máme obdobný problém se sousedy nad námi. :nevim: S tím rozdílem, že na patře a pod námi neslyší nic tak hrozného co by stálo za každodenní stěžování :nevim: Tihle jen vyčkávají až se navrátíme s děckem dom a ještě nejsme ani svlečení a už si stěžují zda bychom se nestišili, tuhle nám tu zase prý údajně celý den štěkal a vyl pes. obešla jsem sousedy pod námi a na patřea nikdo nic takového neslyšel. A já mám jen nervy co zase bude další den. v noci se mlátím v posteli a ráno vstávám z hrůzou. Dítě máme jedno (druhé na cestě-co bude potom až se narodí nechci ani domýšlet) a je živé, ale není uřvané ani nijak extrémně vzteklé. Muž je od rána do večera v práci a nemůže to řešit když tady přeci není a neví co se tu děje a já to řešit nemůžu nebo s nimy dohoda není jen si ječí svoje dokola a nic jiného neregistrují :nevim: Takže ignoruji, ale žere mě to. Žijeme tu už pár let ve vlastním a problém dosud nebyl :think:

• Citovat
  • Upravit
69235
6.2.14 09:56

Takže dobŕá rada nad zlato, poslat do prdele. Normálně až zase zazvoní, tvrdě, ať tě okamžitě přestanou obtěžovat, že tě jejich kecy nezajímají, ať si koupí špuntz do uší a tobě dají pokoj. A praštila bych jim dveřma před nosem. Na takovéhle… zabere jen tvrdě a nekompromisně. Až zazvoní příště, tvrdě, otevřít, nenechat je promluvit, říct, že tě to nezajímá, ať neotravují a zavřít dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nejhodnější
6.2.14 10:03
@terinka4444 píše:
Takže dobŕá rada nad zlato, poslat do prdele. Normálně až zase zazvoní, tvrdě, ať tě okamžitě přestanou obtěžovat, že tě jejich kecy nezajímají, ať si koupí špuntz do uší a tobě dají pokoj. A praštila bych jim dveřma před nosem. Na takovéhle… zabere jen tvrdě a nekompromisně. Až zazvoní příště, tvrdě, otevřít, nenechat je promluvit, říct, že tě to nezajímá, ať neotravují a zavřít dveře.

Přesně tak. udělala bych to stejně. A pokud by nepřestali obtěžovat, tak bych jim dost jasně ukázala co to je když někdo dělá bordel. Aby si měli proč stěžovat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
971
6.2.14 10:39

Ahoj, řekni jim, ať zavolají policajty, tobě ať dají laskavě pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
karfice
6.2.14 10:57
@AdaAda píše:
Ahoj, řekni jim, ať zavolají policajty, tobě ať dají laskavě pokoj.

není důvod, přeci nic neprovedli.

• Citovat
  • Upravit
971
6.2.14 11:05

@karfice
no právě, že nic neprovedli.. ;) Já jsem měla taky kdysi podobného souseda, ale on měl fakt problém. Nikdo jiný si nestěžoval a já byla skoro pořád v práci (svobodná, bezdětná). Nejdřív jsem se omlouvala a ptala se ho, co kontrétně apod. Ale to už pak nešlo. Tak jsem mu pár krát řekla, ať zavolá policii, že mě to nezajímá. Tím se uklidnil a přestal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.14 11:24

x

Holky děkuju za podporu..je mi to táák nepříjemný. :pocitac: Dneska jsem brečela snad půl hodiny před barákem v autě a vůbec jsem nedokázala vystoupit a jít nahoru do bytu, nakonec jsem zavolala mámě a ta mě po telefonu podpořila a já vystoupila- (na vinně jsou i těh. hormony) ale mám to zapotřebí? Kdybych tady neměla závazky (doktory školu, rodinu, dítě předškolní zařízení,..) apod tak bych se dio porodu sbalila a jela k našim než tyhle psychózy na týdenním programu :cert: Jsem na tohl povahou blbec, 2 noci pak špatně spím, je mi i fyzicky špatně a když se to urovná a já se smířím, že nic tak hrozného neděláme tak je to tu nanovo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Nejhodnější
6.2.14 11:42
@Anonymní píše:
Holky děkuju za podporu..je mi to táák nepříjemný. :pocitac: Dneska jsem brečela snad půl hodiny před barákem v autě a vůbec jsem nedokázala vystoupit a jít nahoru do bytu, nakonec jsem zavolala mámě a ta mě po telefonu podpořila a já vystoupila- (na vinně jsou i těh. hormony) ale mám to zapotřebí? Kdybych tady neměla závazky (doktory školu, rodinu, dítě předškolní zařízení,..) apod tak bych se dio porodu sbalila a jela k našim než tyhle psychózy na týdenním programu :cert: Jsem na tohl povahou blbec, 2 noci pak špatně spím, je mi i fyzicky špatně a když se to urovná a já se smířím, že nic tak hrozného neděláme tak je to tu nanovo :nevim:

Pošli je do řiti! Natvrdo. uděláš to jednou, dvakrát, třikrát a oni dají pokoj. Já to měla úplně stejně. Jak viděli, že je mám těžce na háku, tak najednou byl klid :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML